Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o bilgisayarın ram inden kaynaklıyo archraist :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kosp, macro kullanmıyorum, kullanmayıda düşünmüyorum...[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Vivendi_Color iyidir ya sen den naber gel cafeye arada sıırada :P olmuyo böle[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 7xxxx Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Thadeus, 28 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: said: Vivendi_Color iyidir ya sen den naber gel cafeye arada sıırada :P olmuyo böle Ramazandan sora gelcez küfele cıkıcaz neyse salman ada slm bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: BugsBunny, 28 Ekim 2005 22:19 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 28 Ekim 2005 21:46 tarihinde demiş ki: ARES Server Updated on Wed, Oct 05 2005 18:51:42 Sanırım sen ares e hiç uğramadın ? cypher server ının tek zor tarafı çoğunun türk olmasıdır çünkü beramus ve cypher ile başa çıkamıyolar dupe olayları kosp ve skill bug yüzünden he buarada artık biz 70lvl adam gördüğümüzde cz de dalıyoruz eğer party ile gelmiyosa siz olsanız "oha abi adama bak meteor attı" veya "oha abi adam warrior 800vuruyo howling sword la " diye geçersiniz ... Siz daha blue chest nedir bilmezken bizde dark vane 300-400m a indi ve geçen gün dark vane +8 yaptım hemde dupe değil sizin daha katediceğiniz çok yol var.... [Bu mesaj BugsBunny tarafından 28 Ekim 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Peki Sen kaç defa Bug suz 60 -70 Temple bitirdin ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Grry kosp falan kullanmaz.Lagdan yada başka bişidendir o..Neyse, diğer konuda da bir serverin diğer serverdan daha iyi olmasını serverdaki +8 +9 kısacası dupe item sayısı belirlemez.Oyunculuk kalitesi belirler.[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Just Lag...[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o zaman grry yanında lag getiriyo dicez buna[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 CZ ye lag sokmak serbest...[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Peki Sen kaç defa Bug suz 60 -70 Temple bitirdin ? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Informer, 28 Ekim 2005 23:52 tarihinde demiş ki: o zaman grry yanında lag getiriyo dicez buna aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ares de temple event en az 20-30 kez falan bitirildi sanırım.[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++ [Bu mesaj forrazzi tarafından 29 Ekim 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: PartyCrasher, 28 Ekim 2005 22:58 tarihinde demiş ki: KOSP CZ de calismio bildigim kadariyla...Grryy öle bi sey yapmaz arkadaslarin dedigi gibi lagdir...CZ en kalabalik zone oldugu icin belirli aralikta takilmalar oluo... Ben bi nova yiyom gerisini hatirlamiom direk press ok... Eski server daha iyiydi değiştirdiler şimdi aşırı lag oluştu eskiden Zone1->Maradon Zone2->Breth-Colony zone du Şimdi Zone1->Luferson castle Zone2->Maradon-Colony zone oldu... Maradon zaten karambol birde cz ile aynı bölgede olunca aşırı lag oluyo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: forrazzi, 29 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Ares de temple event en az 20-30 kez falan bitirildi sanırım. Onlara bug la bitirenler dahilmi? Benim bildiğim her cumartesi ydi sanırım F9 tayfası ve SS tayfası gidiyolardı illuminati felanda vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bug falan değil,hatta temple event bug ını da bilmiorum nası oluyoda, ilk seferinde 3-4 clan planlayıp, partileri falan önceden konuşup gitmiştik.Çok da zor olmadığı anlaşıldı 1-2 püf noktayla.Daha sonra devamlı yapılmaya başlandı.E tabi chestler dupelendikten sora gereğide kalmadı...[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben gryy la 1vs1 yaptım ama combo makro falan farketmedim :D zaten potumu bitirdi onunda bitti minor kapıştık olmadı bıraktık son potlarımdı sonrada az durup cıktım cz den üşendim pot alıp dönmeye :Pp[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Taila giydiğni geç farkettim çakal :)[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 lol ne taliası ben talia kullanmam hiç kasamam öle haunga warrior kes onu kes bunu kes yok götür para ver giyecegim tek talia fire olur onuda bulamıom :D [Bu mesaj CursetH tarafından 29 Ekim 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 2 acit yiyince şaftın kaydı valla ondan dedim, neyse cz deysen buluşalım..[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ok birazdan gelirim :D pot bitti tamamlamam lasımda :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yaw Bugs senin 50np Degerli yaaf 2saat peşinden kosturuon olmas bole yafss[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: PeSeRGe, 29 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki: Yaw Bugs senin 50np Degerli yaaf 2saat peşinden kosturuon olmas bole yafss Warrior yada mage bırakılır mı? :D kovalanır sabaha kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ^^[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bugs adamım neden o kadar adam warken aradan gelip herseferinde bana dalıyonuz yaw walla bıktım artık... bugünde sizin basenin önünde o kadar adam wardıönce _sexmato_ sonra sen kestin oturup ağlıcaktım yaw bu nedir yaw... :(:(:(:(:(:(:([signature][hline]l hate orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Arxchill, 29 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki: bugs adamım neden o kadar adam warken aradan gelip herseferinde bana dalıyonuz yaw walla bıktım artık... bugünde sizin basenin önünde o kadar adam wardıönce _sexmato_ sonra sen kestin oturup ağlıcaktım yaw bu nedir yaw... :(:(:(:(:(:(:( ÜStünde dd olmayana dalıyorum kalabılktan adam seçerken önce mage e sonra dd olmayan shell iye sonrada isimlere bakıyorum aradan sen çıkıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar