Grry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 duper, macrocu diye boq atma insanlara bidaha önce sorunu kendinde ara sonra başkalarına bak. konuyu ve içeriğinide editle lütfen...[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Grry, 28 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: duper, macrocu diye boq atma insanlara bidaha önce sorunu kendinde ara sonra başkalarına bak. konuyu ve içeriğinide editle lütfen... onları ben yazmadım arkadaş yazdı ardakaşın evinden oynuyorum ve tam o durumda o olurken arkadaş dur kalk paticiğe yazalım o adam orda takılıyo dedi kalktım yazdı işte bende karışmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 O ss ede yuvarlak içindeki nesneyi çizende arkadasındı sanırım.Arkadasına söle gözlük numarası büyümüş 1 ara doktora gitsin...Olmuyo böle miyop miyop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Vivendi_Color, 28 Ekim 2005 20:03 tarihinde demiş ki: O ss ede yuvarlak içindeki nesneyi çizende arkadasındı sanırım.Arkadasına söle gözlük numarası büyümüş 1 ara doktora gitsin...Olmuyo böle miyop miyop... :)[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 editliyorum bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kosp deil o baska bi program , 5 tane skill bardan skilli record ediyon tek bi kısayol tuşuna sonra bir tuşa basınca hepsi birden vuruyo, olay bu,banada ark anlatmisti[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Informer, 28 Ekim 2005 20:35 tarihinde demiş ki: kosp deil o baska bi program , 5 tane skill bardan skilli record ediyon tek bi kısayol tuşuna sonra bir tuşa basınca hepsi birden vuruyo, olay bu,banada ark anlatmisti :) Adam kesmiş ya abartmayın bişiy Göremedim ben ortada :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o gördügün skiller bi kerede 5 er 5 er geliyo[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sen daha önce Combo yapan birini izledinmi ??? Canlı olarak ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 izledim, assasini çok iyi bilen aresin ilk oynayan adamlarından biriyidi hemde,hatta adamın prensibi şuydu ''assasin klavyeyle oynanır mouse ile değil ''idi[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 28 Ekim 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o halde bi kerede 6 skill vurulduğunu biliyorsundur ben bi arkadaşla tanıştım görüştüK nickinide söliyim cypher"da beyazency. Hep Derdim bana nasıl bu kadar Seri Vuruyorlar bende baştan macro combo hack fln derdim ama izledikTen sonra öldüğümde bu sözü asla sölemiyorum ( Gerçi Teke Teke Sıkar Biraz :D )[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 madem konuyu combodan açtın , s - r , w,r leride bilirsin , soyle bana s-r yada w-r yapan bir assasinin dokunuşunda 5 tane skill geçirmesi nedir ??[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben şimdiye dek 1 tane Combo izledim Bu o değildi hiç Rogue olmadım herzaman hep Warior"dum bilmiyorum ayrıca senin Bilmen Çok Doğal bak 66 olmuşsun ben senin yanında ezik sayılırım :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kaçan bir adamsa , 1,w,r,2,w,r,3,w,r,4,w,r,5,w,r duran bi adamsa 1,r,s,2,r,s,3,r,s,4,r,s,5,r,s diye gider skillerin belli cool down ları var , bu cooldown sürelerini r ve s yaparak azaltmak mümkündür dogrudur buna combo deniyo ama bana , spike thrust pierce cut shock aynı gelmesi sencede ilginç deilmi[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Sayk0, 28 Ekim 2005 21:13 tarihinde demiş ki: Çok Doğal bak 66 olmuşsun ben senin yanında ezik sayılırım :) Estafurullah, herşey level değil[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Madem Bu kadar iyi biliyorsun Warior Combosunu denedinmi Hiç yapabiliyormusun ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 scream,r,s,sword dancing , r,s ,sword dancing ,r,s ve devam ettir,dedigim gibi r,s ler skill animasyonlarını kesiyo yani char sword dancing animasyonunu yapmadan r,s ile geri çekiyosun,sonra üstüne skill vuruyosun, bişeye dalarken ters dönen warrior ları görmüşündür işte o bu , light feet olmadıgı için koşarken bu combo yapılmıyor,anca tankta bi adam yakalicanda oyle yada boss keserken vs Bu arada r,s yaparken raptor un belli bir atak süresi var arenada veya bişi keserken onu çalış yarı msaniye ile 1 saniyelik bir aralıkta bi zaman bekleyip r,s den sonra skille vuruyosun [signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 28 Ekim 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Çalışmama Gerek yok Xx.XXX np yi bende öpücük atarak almadım Oyunun en zor serverında biraz bileyim müsade et sn. Blade Master[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oyunun en zor server ı cypher değil arestir[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sadece Aresde oynadın sanırım http://www.knightonlineranking.tk/ bu siteye gir lvl lara bi bak mümkünse itemlerede bi bak hiçbi serverda olmıyan +10 lar ve hiç bi serverda olmıycak kadar fazla lvl 70 Not : Sitede adı geçmiyen ve benim bildiğim 6 tane daha lvl 70 adam var Arkadaşlarına bi sor cypher nasıl bi server diye.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 areste 100 tane var be lvl 70 adam :S[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Cypher açılış tarihi Temmuzun ilk haftası Ares açılış tarihi 12.12.1962 dimi :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu arada sen dedin diye şimdi baktım sen bakmadın sanırım hiç buyur sana kopyaladım kardeş ARES Server Level statistics for players from level 50 to level 70 Level Players Percentage 70 12 0.32 69 3 0.08 68 8 0.21 67 10 0.27 bana 100 gibi gelmedi[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o 1 yıllık[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ARES Server Updated on Wed, Oct 05 2005 18:51:42[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar