Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adslkota.ttnet.net.tr

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye açılmıyor geçen hafta denedim olmadı unuttum sonra bugün yine denedim yine açılmıyor acaba millet bakmasında sınırı aşsın gibi bir komplo olabilirmi[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 29 Ekim 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
kafaları biraz abarttık galiba toparlayamıycaklar bu gidişle ehuehu =)

haha sanırım.

harbi paso gidio gelio...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Mesaj tarihi:
said:
Miraul, 29 Ekim 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
arkadaslar bilmediginiz birsey var bu adres te devlet memuru. oda her devlet memuru gibi haftasonlari izinli doal olarak acilmamasi dogal :)

puhauay bak aklıma gelmemişti o kesin bayram diye kapamışlardır :D[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
kodum sayfası acılmıyor ben kotama bakmak ıstıyorum yaws kafam gırsın harbıden bu telekoma[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Mesaj tarihi:
said:
Miraul, 29 Ekim 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
arkadaslar bilmediginiz birsey var bu adres te devlet memuru. oda her devlet memuru gibi haftasonlari izinli doal olarak acilmamasi dogal :)

yuhh aştı millet artık:-)[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
açılmış ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
eheueu dötü zor kurtarmışım 120mb daha indirseymişim sınırı geçiyormusum ekim ayında

neyse bugun son gun artık indirmem zaten gidiyorum[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
4.5GB olmuş ya fak it. Hiç dl yapmadan sadece oyun ve web ile kotayı geçen de sadece benimdir her halde :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 31 Ekim 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2005 Ekim

Upload
3.416.938.607
(3,182 GB)

Download
18.752.876.792
(17,465 GB)

Şaşırmış bu telekom.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Mesaj tarihi:
3.003.288.550
(2,797 GB)

2005 eylül downloadım böyleydi babama çok zor açıkladım geçmediğini, yukardaki 3'ü geçmiş diyip duruodu :D. son ay (1,868 GB) dl var. ama sakın inanmayın en az 10gb. ama kendi accımdan indirmediğim için bunları. net cafe accından indirdim hep geceleri hahhehehhh :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
  • Yeni Oluştur...