Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Ben ılk bas sıparısımı ıptal ettırdım gec gelmesınden tırsdım o sıra tele satıs mudurlerı geldı daha once bır kısı daha arayıp aynı seyı yapmıslar gec gelme ıhtımalı ıcın neyse adamla konusdum ısde ne zaman gelecek dagıtım fılan gıbı seyler onlara denen bılgıye gore ayın 6 7 arasında bılgı ellerınde olacakmıs yada oyun stoklarında olacak eger o zaman kadar bılgı alamasslarda ayın 11 12 de sayfaya yazılacakmıs ben dıyım sana kesın sendıt gıbı 4 5 turkıye gelecek bunlar stok yapacak o zamanda dıyecekler gıbıme gelıyo ama kesın bır bılgı degıl[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

melih yavrucum sen bekle weblebiyi güzelim millet alır oynar sende zırlarsın keşke bende yurt dışından bir siteden alsaydım die hayalcilik yapmayın gidip sendit yada herhangi bir siteden pre order yapın boşuna zaman kaybetmeyin ha ama dersenizki ben 1 ay sonrada girsem olur o zaman birşey diyemem buyrun alın weblebiden :)
Dip Not:Umarım weblebi yada avaturk zamanında getirirde benimde yüzüm kızarir bu dediklerimden dolayı ama bu 1% ihtimal [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Ocak 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eveet sonunda gözümü kararttım ve 25 poundcuk ödeyerek WoW Preorder 'ı yaptım.

Heyecan içinde beklemekteyim şimdi. :)[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa ben bişi sorucam size :)

Şimdi senit.com dan spariş verirsek

1) Toplam elimize ulaşma mailiyeti(kredi kartından çekilecek tutar) türk parasıyla nekadar ediyo?
2) kapıya kadar getiriyomu adamlar ?gidip bir yerden almamız gerekmiyor demi?
3) Bu box ın almamız gereken box olduğuna eminmiyiz :D

NOT: Bu soruların cevapları üstteki mesajlarda verilmiş ama benim biraz kafam karıştı o yüzden tekrar sordum :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

Peki buradaki dükkanlarda nekadardan satışa çıkacak bunu biliyomusunuz?
Yani en ucuz burası demi ve garantili :D
Emin olmamlazımda :)
O yüzden tekrar tekrar onaylamalıyız :)
Bu arada ne olur bana kızmayın...
Boru değil 65 milyon :D ve ilk defa bişi spariş edicem
o yüzden biraz heyecan yaptım :D
[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...

[Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 03 Şubat 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...