Arnis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bende weblebi ile konustum henüz dagitici firmadan bilgi gelmedigini ama öyle bir durum varsa 1 2 gün icinde yansiyacagini söyledi sonucta onlarda haber bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aha onlar esenden haber beklıyolar ama o farkı unutma derım sana[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben konusmamin icerigini yazdim sen ne kastettin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben ılk bas sıparısımı ıptal ettırdım gec gelmesınden tırsdım o sıra tele satıs mudurlerı geldı daha once bır kısı daha arayıp aynı seyı yapmıslar gec gelme ıhtımalı ıcın neyse adamla konusdum ısde ne zaman gelecek dagıtım fılan gıbı seyler onlara denen bılgıye gore ayın 6 7 arasında bılgı ellerınde olacakmıs yada oyun stoklarında olacak eger o zaman kadar bılgı alamasslarda ayın 11 12 de sayfaya yazılacakmıs ben dıyım sana kesın sendıt gıbı 4 5 turkıye gelecek bunlar stok yapacak o zamanda dıyecekler gıbıme gelıyo ama kesın bır bılgı degıl[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 melih yavrucum sen bekle weblebiyi güzelim millet alır oynar sende zırlarsın keşke bende yurt dışından bir siteden alsaydım die hayalcilik yapmayın gidip sendit yada herhangi bir siteden pre order yapın boşuna zaman kaybetmeyin ha ama dersenizki ben 1 ay sonrada girsem olur o zaman birşey diyemem buyrun alın weblebiden :) Dip Not:Umarım weblebi yada avaturk zamanında getirirde benimde yüzüm kızarir bu dediklerimden dolayı ama bu 1% ihtimal [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Ocak 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Evet haklisin BlackWolf55 umalimda öyle olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Cikar cikmaz elimde olsun diye kasmadigimdan weblebiden verdim 1 hafta 2 hafta gecikme okadarda önemli degil benim icin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hwpimiz beta heyecanı yasıyoruz fakat esenden haber alan varmı 4 subatla ılgılı[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hayir hala haber yok :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sendit oyunun çıkış tarihini 11 şubat olarak tekrar değiştirmiş. Bilginize... http://www.sendit.com/game/item/6000000000991[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 İlginç demek kafalarına göre değiştirdiler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 18 subat çekmesinlerde gene.Riskli oluyo o tarih kargo bakımından.14 günde gene gelir box.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aslinda hazir bedava beta da oynuyacakken retailin biraz gecikmesi hosuma da gitmez degil ama o kadar da acimasiz olmamaliyim...[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yav bi gözattım bulamadım ama sendit ten şimdi postayla ilgili birşey seçtirmedi.(dhl midir nedir istemiyorum zaten de) onun dışında şimdi normal postayla mı gelcek bu? yani zaten seçeneğimiz yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hayırlı olsun 18 subat.eternalın dedıgı gıbı 14 gunde ekle 14+18=32 buda martın 5 ı falan oluyo.ıcımıze oturdu tam anlamıyla.ama bı soru sorcam su hızlı yollatım olayını sımdı deıstırebılıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Orada ezelden beri 18 yazıyordu zaten? Yakında düzeltirler 11'i şeklinde. Daha yeni açıklandı zaten.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abı ama dogru olabılır yanı 1 hafta surebılır oyunun sendıt.com a gelmesı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 umarım 11 olarak düzeltirler...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 1 hafta sonra gelicekse pre-order'ın ne anlamı kaldı :) Oyun dükkanlarda 11'inde satışa çıktığına göre, sendit'de alır.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben siparis veremistim hicbiryerden ama en iyi yer burasi sanirim.. Biran once tarihi 11 yaparlarsa bende simdi hemen siparis vereyim.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Eveet sonunda gözümü kararttım ve 25 poundcuk ödeyerek WoW Preorder 'ı yaptım. Heyecan içinde beklemekteyim şimdi. :)[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yaa ben bişi sorucam size :) Şimdi senit.com dan spariş verirsek 1) Toplam elimize ulaşma mailiyeti(kredi kartından çekilecek tutar) türk parasıyla nekadar ediyo? 2) kapıya kadar getiriyomu adamlar ?gidip bir yerden almamız gerekmiyor demi? 3) Bu box ın almamız gereken box olduğuna eminmiyiz :D NOT: Bu soruların cevapları üstteki mesajlarda verilmiş ama benim biraz kafam karıştı o yüzden tekrar sordum :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 1-65 milyon civarı 2-evet kapıya geliyor postayla 3- e yuh :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Peki buradaki dükkanlarda nekadardan satışa çıkacak bunu biliyomusunuz? Yani en ucuz burası demi ve garantili :D Emin olmamlazımda :) O yüzden tekrar tekrar onaylamalıyız :) Bu arada ne olur bana kızmayın... Boru değil 65 milyon :D ve ilk defa bişi spariş edicem o yüzden biraz heyecan yaptım :D [signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... [Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 03 Şubat 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yani şu an half life 2 d&r da 90 küsür milyon bildigim kadarıyla ama su an avaturk 59 milyona kapınıza getiriyor.sen hesapla işte ne kadar olabilir dükkan satışı :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar