Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Niye patlasın ki? Kabul olur büyük ihtimalle, daha önce farklı yerlerden alışveriş yaptım.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ohh ıcım rahatladı su mesajı gorunce.bı gırdım okunmamısların arasındaymıs.ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN!'''' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Gangren, 26 Ocak 2005 20:55 tarihinde demiş ki: Niye patlasın ki? Kabul olur büyük ihtimalle, daha önce farklı yerlerden alışveriş yaptım. Hayır abi patlar demiyorum, eğer bi sorun çıkarsa patlar diyorum =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Blinky, 26 Ocak 2005 21:03 tarihinde demiş ki: ohh ıcım rahatladı su mesajı gorunce.bı gırdım okunmamısların arasındaymıs.ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN!'''' Kardeş onu nereden kontrol ettin okunmamış olduğunu falan anladın şimdi ben de kıllandım da bir link ver de ben de rahatlayayım.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet, inşallah çıkmaz. Herşeyi hazır bekliyor. Ama 4 Şubat çıkış ise oyunun, herhalde bir sorun çıktığında halledebiliriz.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abı baslıgı your order at sendit.com yollayanda [email protected] ıcınde ıste yardım ıcın [email protected] dıe bı maıl war sonra sıparısın nın son durumu ıcın bı lınk war dikkatli bak baba kacırmıs olabılırsın [Bu mesaj Blinky tarafından 26 Ocak 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tamam herkese o sekilde geliyo.Sende sorun yok.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sendit.com sitesinde login olduktan sonra, My Orders bölümünden bakın.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 status: PreOrder: 4th Feb Beyler benim statusde böyle yazıyor.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hepimizde öyle yazıyor :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Alla alla bana 18 şubat dediler.. ha birde login oldukdan sonra my orders yok bende? my basket , my shop falan war sağ üstte status: PreOrder: 4th Feb diyor.. ama mailde 18 de falan cıkacak gibi bişiler demiş bakınız: Thanks for your e-mail. This title is a pre-order for 18th February and should be shipped from our warehouse around this date. We would usually allow around 14 working days for an order to reach you in Turkey. If there is anything else we can help you with please feel free to contact us. Kind Regards ? 4 mü 18 imi allahım ya [Bu mesaj deadea tarafından 26 Ocak 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 my shopun ıcınde dea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 my shop=my order sanırım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gördüm aytuğ saol abi[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Abi mail eski oldugundan haliyle 18 yazıyor[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sorun yok dea 4 oldu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ama bizim sitelerde değişmedi nedense! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hmm ok. Peki bunlar getirdi türkiyeye ptt ye teslim ettiler diyelim.. Postacı geldi kutuyu teslim etmeye evde kimse yok.. sonra ne oluyor varmı bilen?[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kağıt bırakıyorlar sen gidip alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bıde weblebıye mail atmak lazım bakalımonlar bır haber almıslarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet arıycam yarın ilk iş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 beyler ben de sendit'ten aldım. sanırım 5-10 güne gelicek di mi? bi de wow en erken 1 şubatta en geç 25 şubatta mı çıkıcak? biliorum tartışılmış sorular ama bilen biri kısaca, hemen cevaplayabilirse sevinirim..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 weblebiye mail atıpta cevap alan yokmu acaba onlar hala 11 subatta dıretıyo[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 weblebı ıle telde konsudum adamların soyledıgı laf su ayın 6 7 arasında elımızde mutlaka bılgı olacak dendı garıp sendıtde 4 dagıtım yapıyo[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu ne bıcım ıs anlamadımkı adam gıbı blızzard demıyokı su tarıhre cıkarcam sutarıhte yollucam su tarıhtede severları accam :( ıyı guzel blizze guvenımız tamda boyle yapınca adamın sınırını bozuolar[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar