Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 16 gün oldu ses seda yok gelen ptt yetkilisini dovsemmi naabsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 abı adam getırdı kutuyu gayet sakın bı sekılde ben dellendım abı nerdeydın gozlerım yollarda kaldı falan dedım.. warya ıcerı caırabılseydım yapcagımı bılırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 aynen benımkısıde meerdıvenden vermıstı kapıya gelmemişti nası biliolar kendılerının ne oldugunu heheh[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 aç insanlar stokları tüketmişsiniz, yoksa bir girişimde bulunmayı düşünüyordum.. :-) eğer shipping cidden 1,5 sterlin filansa müthişmiş site, takdir ettim cidden.. bütün sayfaları okuyamadım doğrusu, restock vakti konusunda bilgi edinmiş olan var mı acaba?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kaptanın gunlugu saymayı bıraktım artık hala wowum yok allah belasını bu sendıtın[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ha gayret 100 sayfa olcak :)[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: allf, 26 Mayıs 2005 03:03 tarihinde demiş ki: kaptanın gunlugu saymayı bıraktım artık hala wowum yok allah belasını bu sendıtın oha diyorum be, cillop gibi site daha ne istiyosun[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hala sendit.comdan almakmı lazım wow'u yoksa başka site önerirmisinz[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 www.aral.com.tr burası trdeki site birde pazaralanında bir arkadas vermis siteyi oraya bak birde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 valla bende sendit den aldım bi sorunla karşılaşmadım 1 hafta içinde geldi[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Penthesilea, 09 Şubat 2005 01:08 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 09 Şubat 2005 01:01 tarihinde demiş ki: benden 2 ytl cekilmiş..deneme falanmı allah allah. haha azar azar çekiyorlar =) öldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Oha ya millete kaç günde ulaşmış... Bende bugün gelir diye ümitleniyorum burda okula filan gitmedim.. Off[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paket olup olmadığını PTT'ye telefon ederek öğrenebiliyomuyuz?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 açıkçası okadar sayfayı tek tek okumaktan üşendim, Dear ......, We thought you might like to know that we shipped a parcel today to: ..... ..... ....... turkey/istabul 34778 Turkey containing: World of Warcraft (PC) gibi bi mesaj aldım, kaç güne gelir? aslında ilk sayfalarda yazıyo ama o zamanla şu anın gelme süreleri farklı olur diye düşündüm... e tabi ozaman çok daha fazla taleb olduu için gelme süresi uzamıştır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Benimki bugün paketlendi, yarın yola çıksa hmm temmuz başında gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 6. gun geldi bana(ankara)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 22 sinde shipped oldu, 28 sabah geldi Gerçi postacının kapıyı çalıp akabinde hemen posta kutusunun üzerine bırakıp gitmesi pek hoşuma gitmedi. Allahtan evdeydim. Onun yerine kağıt bırakıp gelin ptt den teslim alın yapmaları gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hep karıştırıyorum town county/state kısmına ne yazılacaktı bide posta kodumu nasıl öğrenirim yaf.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 town: ilçe country/state: istanbul country: turkey posta kodunu ptt den öğrenebilirsin. Bende şöyle bişi olmuştu gerçi banka kartında yazan posta koduyla benimkisi arasında farklılık vardı bende banka kartında yazan kodu verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Adresleri yazarken ben street falan yerine cadde yazdım karışıklık olmaz inşallah (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sendit'ten bugün aldiysan pre order durumdadir. Ben bakmıştım yanlış anlamadıysam 12 Ağustos ta daha onlarin eline gececek. bir orderını kontrol et. ben gameloaded'tan verdim siparisi ama cancel order diye bi secenek yok iyi düşünüp alın :) Edit: http://www.sendit.com/game/item/6000000000991 preorder yazıyor arkadaşlar bir bakın isterseniz. Gameloaded'i güvenilir mi diye sormayin hic bilmiyorum ama "in stock" bi onlarda bulabildim :/ [signature][hline] [Bu mesaj mardoX tarafından 29 Temmuz 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gameloaded tan vermeye çalışıyorum ben ama telefon numaramı beğenmio başka şeyleri beğenmio eh eytere bea dedim ben sonunda (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 valla mal bi yer sanirim... benim orderim sabah gozukuyordu, akşam kayboldu, şu an orderiniz yok diyor >_> 10 senedir yapıyoz bui şi diyolar ama daha bi 10 sene daha gecemsi lazim heralde... başka bi yer bilen varsa yazsin. amazon benim adrese gondermiyor. (tel nosunu +90 yazma, direk 90 yaz)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 allah sabır wersın arkadaslar bana gel dı gelmıyor degıl ama gelene kadar neler cektım yaklasık yanılmıyosam 2 ayda elıme gectı yada 3. ıyı sanslar[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Takhesis, 03 Haziran 2005 16:50 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 09 Şubat 2005 01:08 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 09 Şubat 2005 01:01 tarihinde demiş ki: benden 2 ytl cekilmiş..deneme falanmı allah allah. haha azar azar çekiyorlar =) öldüm :D deneme o kartk geçerlimi diye 1£ çekiyorlar sonra kayboluyor o[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar