Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya beyler ben mi yanlis dusunuyorum alalim sonra satariz senditten gelenleri[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bir daha sendit'ten alışveriş yaparsam, aha bakın buraya yazdım....[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 aslinda ben bunun send it ten oldugunu zannetmiorum buyuk bir ihtimal kullandiklari posta nin turkiye pstasi ile olan alakasi ile alakali ......[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 benim şimdi başak bir cd alma imkanım yok. Dolayısıyla beklemek durumundayım ama gemiyle geldiğini sanmıyorum. Bu hafta içinde gelir .[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Gemiyle filan geldiği yok sallamayın... Kraliyet Posta Servisi aracılığı ile uçakla Türkiye'ye yolluyorlar[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ukgames, gameloaded ve amazon, hepsi milli oldu, biz hâlâ bekliyoruz. Bunda bir yanlışlık yok mu sizce? *! WoW beklerken sabrı kalmaz ve komplo teorileri kurmaya başlar*[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yaa ben zaten bildiğim kadarı ile dedim bir kaç kişiden duyudum onu söyledim zaten gemi ile 2 haftana anca gelir tabikide gemi ile gelmez.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hayir yani mantik olarak atiorum 80 e alsak burdan aldigimiz fiyata satsak yurt disindan gelenleri sadece 10 milyon civari bir kayip olur die dusunuyorum[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 satabileceğinin garantisini kim veriyor?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 satamaz miyiz ....... ?? peki nedir bu senditzedeler in cektikleri nie boyle oldu ayni posta ... ben haberlerde dusen ucak ta gormedim signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 15 Şubat 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beyler üzülmeyin ben gameloaded zede olarak sipariş verdim ayın 9 unda item despatched izmirde oturuorum hala bekliom, 4 günde gelmeside allahın bir lütfu kader herhalde bak bize henüz gelmedi uzun lafın kısası canınızı sıkmayın ve sw kotor2 oynayın wallaha ben wow u felan unuttum kotor 2 sayesinde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şimdi geçti elime cd... 10 da postalanmıştı. demkki 5 günde geliyorumus; hiçde fena değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ne ballısın be daha yeni yakındım bak seninki gelmiş. iyi oyunlar dilerim copperelf[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 copperelf nerede oturuyorsun?[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 copper sen sendit ten mi vermistin[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 eh adam oyuna dalmıştır cevap beklemeyin bence =) bende bekliyorum valla kotor oynuyorum bende bu haftada gelmezse artık naparım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Eski mesajlarına bakılırsa sendit'ten sipariş vermiş... Belki birazdan bize de ulaşabilur =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ah ah darisi bizim basimiza sevigili patiler[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 keske pre order yapmaz olsaydim[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 valla ben order ederken 7 - 21 gün deniyordu sendit için. o yüzden rahatım şu anda. ama yine de bu hafata içi kesin gelir diye düşünüyorum. ayrıca sendit üstüne düşeni yaptı ve oyunu releaseden 2 gün önce gönderdi. kapıya kadar zaten PTT nin getirecegi ilk günden bellidi.[signature][hline]msn: [email protected] [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 15 Şubat 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben o pttyi zaten kafayı yicem daha gelmedi:(:(:(::(:(:[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Blinky, 13 Şubat 2005 20:18 tarihinde demiş ki: o bıseymı abı.ben hayata 5 gun gec baslamısım :D :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 of bugünde gelmemiş heyecanla gelmiştim okuldan kesin paket evde bekliyor diye :([signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Liebe, 15 Şubat 2005 17:06 tarihinde demiş ki: of bugünde gelmemiş heyecanla gelmiştim okuldan kesin paket evde bekliyor diye :( bende aynı şekilde okuldan geldim ama fısssss:) ladı hayallerim yıkıldı:):):) sen kaç yaşındası???[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 malesef bugunkü umtlarımızdan vaz geçelim gelmicek adamlar lvl kasa kasa lvl 123123123 oldular bizim sabırlığımız lvl 2313123123 oldu[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar