Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir daha sendit'ten alışveriş yaparsam, aha bakın buraya yazdım....[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
aslinda ben bunun send it ten oldugunu zannetmiorum buyuk bir ihtimal kullandiklari posta nin turkiye pstasi ile olan alakasi ile alakali ......[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra
Mesaj tarihi:
benim şimdi başak bir cd alma imkanım yok. Dolayısıyla beklemek durumundayım ama gemiyle geldiğini sanmıyorum. Bu hafta içinde gelir .[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.
Mesaj tarihi:
Gemiyle filan geldiği yok sallamayın...

Kraliyet Posta Servisi aracılığı ile uçakla Türkiye'ye yolluyorlar[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
ukgames, gameloaded ve amazon, hepsi milli oldu, biz hâlâ bekliyoruz. Bunda bir yanlışlık yok mu sizce?

*! WoW beklerken sabrı kalmaz ve komplo teorileri kurmaya başlar*[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
yaa ben zaten bildiğim kadarı ile dedim bir kaç kişiden duyudum onu söyledim zaten gemi ile 2 haftana anca gelir tabikide gemi ile gelmez.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Mesaj tarihi:
hayir yani mantik olarak atiorum 80 e alsak burdan
aldigimiz fiyata satsak yurt disindan gelenleri
sadece 10 milyon civari bir kayip olur
die dusunuyorum[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra
Mesaj tarihi:
satabileceğinin garantisini kim veriyor?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
satamaz miyiz ....... ??
peki nedir bu senditzedeler in cektikleri nie boyle oldu ayni posta ...
ben haberlerde dusen ucak ta gormedim
signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra

[Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 15 Şubat 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyler üzülmeyin ben gameloaded zede olarak sipariş verdim ayın 9 unda item despatched izmirde oturuorum hala bekliom, 4 günde gelmeside allahın bir lütfu kader herhalde bak bize henüz gelmedi

uzun lafın kısası canınızı sıkmayın ve sw kotor2 oynayın wallaha ben wow u felan unuttum kotor 2 sayesinde:)
Mesaj tarihi:
valla ben order ederken 7 - 21 gün deniyordu sendit için. o yüzden rahatım şu anda. ama yine de bu hafata içi kesin gelir diye düşünüyorum.
ayrıca sendit üstüne düşeni yaptı ve oyunu releaseden 2 gün önce gönderdi. kapıya kadar zaten PTT nin getirecegi ilk günden bellidi.[signature][hline]msn: [email protected]

[Bu mesaj sunsh1ne tarafından 15 Şubat 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Liebe, 15 Şubat 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
of bugünde gelmemiş heyecanla gelmiştim okuldan kesin paket evde bekliyor diye :(

bende aynı şekilde okuldan geldim ama fısssss:) ladı hayallerim yıkıldı:):):) sen kaç yaşındası???[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU
Mesaj tarihi:
malesef bugunkü umtlarımızdan vaz geçelim gelmicek adamlar lvl kasa kasa lvl 123123123 oldular bizim sabırlığımız lvl 2313123123 oldu[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
  • Yeni Oluştur...