Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Rüyalarıma girdi WoW kutusu. Psikolojim bozuldu, geceleri uyuyamıyorum, WoW ve kargoyu düşünürken.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Death, 14 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki: ptt nin sitesinden bakirkoy ptt nin telini aldim acan herif ne kargosu kardesi m burasi faks makinesi dedi ya Kargo işletme merkezimi işletim o sekilde bi yere telefon açıcaksın.Antalyada buldum ben aradım ad soyad istedi ve kontrol etti.PTT ye telefon aç ve Kargo tabiki ile ilgili yerin numarasını iste.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 1 gün kaldı sabredin yoldaşlarım[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sendit tayfası bunu acısını çıkartır =) Powerplayer lar geliyo vallahi.Milletti sollucak bu ekip.. =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 eternal postanelerden il merkezi olanın numarasını ogrenin demişsin , nasıl yani tam anlamadım?ben pendikte oturuyorum benim paketim direk buradaki postaneye gelmicek mi?yoksa butun paketler bir yerde toplanıcak , ondan sonra ilçelerdeki postanelere mi yollancak?bende ona göre bi telefon acayımda..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 powerplay ne kelıme?!? turboplayer olcam walla geldıgı gunden ıtıbaren 5 gun okula gıtmıyorum.makınayıda soledıgım gıbı tuvalete cekıyorum...yemegımıde makına basında yıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Sen nereye baglıysan oranın PTT si ile kontak kurmaya çalış.Çünkü eninde sonunda senin bulundugun bölgedeki en yakın ptt ye gelicektir kutu.İstanbul'u bilmiyorum ben ama genel bi yer varsa PTT kargolarının durdugu ordan ögrenebilirsin.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben o zaman direk buranın postanesini arayayım.gelmişse acaba direk gidip ordan alma gibi bi olay olur mu acaba?[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben aradadım gelmemiş daha kutu. Yarına gelmesiniumutla bekliyoruz. Bu arada senditten alabilen oldumu hiç?[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaşlar yarın paketi gelen direk buraya yazsın , nasıl gelmiş, saat kaçta gelmiş vs. ayrıntıları bildirin[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 İnancımı hiç kaybetmedim, yarın paket geçiyor elime. :-P *! pati forumlarını 3 saniyede bir refresh etme rekoru ondadır*[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 varya sendittekiler bu forumu görseydi eminim özel kargoyla yollarlardı :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hatta kendileri getirirdi veya burda sube acarlardi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 YA beyler hic sendit ten siparis edip eline ulasan olmadi mi ya...[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ne yazık ki hâlâ bekliyoruz.. Ben bugün ulaşır diye düşünüyordum ama yarına kaldı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 BUNUN TEK SORUMLUSU ETERNAL DIR bize o aldirti komisyon mu aliordur nedir sendit ten :D ben sozde bizim postaciya ulastim yok abi gelmedi dedi yarin a kaldi ama ben yarindan da umitsizim ya birsey anlamadim gameloaded in kiler nasil gelior da send it inkiler gelmior [signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 15 Şubat 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 anlaşıldı ki oyundakiler lvl 40 olmadan bize cd gelmeyecek yine betadaki gibi olacak of ya ne talihsiz adamım ben.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ben de kestim ümidi, bugün için.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 benim içinde aynı umtsuzum gerçi ben söyledim PTT ye sordum gümrükten 20-21 günde geçer diyolar adamlar.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 öhe ne 20-21 günü be araba mı alıyoruz. hoş vaadettikleri zamandan geç gelirse de olur dava falan açarız :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 valla bu PTT dekilerin sözü yaa bildiğim kadarı ile gemiyle geliyor eğer gemiyle geliyosa İzmir'e gelcekler çünkü yurtdışından gelen gemiler İzmire geliyor yaani şu anda kuş adasında olabilir eğer öle ise ben direk kuşadasına giderim oradan alırım 1 saatlik yol hehe[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 varya cumaya kadar gelmesse alacam d&r dan satacam gelecek olanlari o ne be 21 gun adamlar gameloaded tan aldi 4. gun geldi biz daha beklioruz[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Gemi nereden çıktı yav :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ohh gameloadan alanlar lvl kasıyolar sendit den alanlar ise sabır kasıyo[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK [Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Şubat 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 cebım dekı son para ıle sıparıs werdım be sımdı de nasıl alam alsam kıme satacam off offf[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar