BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ahah beta lol[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ehehe ufak bi hata olmuş diabolic :D[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Telefon ettim bi bayanla görüştüm. Bana bi kaç soru sordu kart bilgilerimle ilgili onları onayladım. Şimdi Being Packed durum :)[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoknath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yaşasın! sonunda benimde being packed! 8 inde vermiştim bende orderı! Evet arkadaşlar serverlarda görüşmek üzere..[signature][hline]Xoknath...Warlock...Power of Demon... For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 status: Being Packed (10th Feb 2005) ohş.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Daha önce hesabımdan para çekildiğine bukadar sevinmemiştim :D Bu arad bizim bu 64,..YTL dışında bi masrafımız olucakmı?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 lol ya bi ben kaldım bugün göndercem biseyler kimlik fatura matura biselerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoknath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Daha önce hesabımdan para çekildiğine bukadar sevinmemiştim :D Bu arad bizim bu 64,..YTL dışında bi masrafımız olucakmı? yok herhangi bi masrafınız yok tabi airmail harici bir shippment seçmediyseniz... misal ben dhl 1-3 ile aldım 4 paket... işalla bekliyorum ctesiye[signature][hline]Xoknath...Warlock...Power of Demon... For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Onu nerden seçiyoduk :D ben bişi seçmedim de :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoknath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Onu nerden seçiyoduk :D ben bişi seçmedim de :D :) zaten seçilmiyor mail atıp dhl ile istiyorum dedim...yoksa bi opsiyon koymamışlar...[signature][hline]Xoknath...Warlock...Power of Demon... For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 status: Item Shipped (10th Feb 2005) Ehm. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 status: Item Shipped (10th Feb 2005) bi ehm de benden.. ohhh be... şimdi gümrükdemi takılıcak postadamı kaybolucak ona kafa yoralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoknath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 adettendir :) Item Shipped (10th Feb 2005) oh şükür![signature][hline]Xoknath...Warlock...Power of Demon... For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yürü BE XOK!!!! CUMA YA DA CTESİ!!! LOKTAAR OGAARRRR!!!!!!!! Ekstra verdiğimiz DHL parasına değecek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 KEYLER GELDİİ NİHAHAHA[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oh be keylerimiz elimizde hihi ama signup.wow-europe.com acilmiyo ne i$se hehe[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ulen biz daha biin pekıt dayız :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. [Bu mesaj Liebe tarafından 10 Şubat 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tebrikler ilk sizsiniz galiba trden. serverin ismini yazmayi unutmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet direk girip serverin adini yazicaz buraya hehe ama griz silth falanda vardi dresq yoluyla onlar cuma alacak ama daha dogru eheh ilkiz =p lalalala[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ehehe benimki bugün kargoya verildi. Akşama uçakla gelse, sonra PTT onu Havalimanında kaybetseler benim anlamam 10 gün sürer. Sonra bir gün yazışsak ve bir kez daha yollasalar eder 12 gün. Bu seferde PTT kaybeder ve yine gider bir 10 gün oldu mu sana 22 gün. Bu sefer yazışmalar daha uzun sürer elli değişik form doldurmak gerekir oldu mu sana 25 gün. Bu sefer DHL ile yollarlar 26-27 gün içinde elimde olur. Hımmm, o zaman ben daha fazla kasmayayım buralarda da işimin başına döneyim, daha çok var karakterimin ırkını belirlememe :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 lol benim daha gönderilmedi bile oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dün açılıyordu signup, ama wow hakkında alakasız bir sayfaya götürüyordu. bugün kapatmışlar. gece açarlar herhalde.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu arada, US den convert ettiğim için ilk cd key lerden biri benim :) yaklaşık 2 ay önce elimdeydi key hehe[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 HEPİMİZİN PSİKOLOIJİK DESTEĞE İHTİYACI VAR ARKADAŞLAR!! LÜTFENN KABUL EDELİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sign up önceden açılır bence de, pre-orderları geçtim, us key convert edenler var, o yüzden erkenden açarlar ki rahatlasın sign up[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar