Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 haa sunu unuttum söylemeyi status ayni olunca bir problem varmi diye mail attim onun üzerine istediler yani ,mail atmasam öyle kalacakti anlayacagin istersen sende at bakalim isteyeceklermi sende hem bosa beklememis olursun.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler bakın burda en son zamanlardaki bir tane kredi kartı dekontunu istemiyorlar mı? If you want to speed this up then you can send me a fax of your most recent bank statment for that card or a recent utility bill that confirms your home address is: ....[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Order: 2547752 (9th Jan 2005) Payment method - Visa:Card Number 42...7104 World of Warcraft (PC) £25.49 status: Item Shipped (9th Feb 2005) :tebrikz:[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 41 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Adamlara şimdi mail attım hala stokda gözüküyor ne iş diye. Ama benden önce 370 tane mail var :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bide ben 3 şubatta pre-order oldum. Yani benimkinin gecikmesi normal gibi geliyo bana.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Melih Tumer bahceli evler mahallesi kazımkarabekir caddes no31 kat3 bengi apartmanı samsun turkey Samsun Turkey 55070 Turkey adresı boyle yasmıslar sımdı sorun cıkarmı cıkmasmı?? sızce[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Çıkmaz tabiki.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 isim yerine blackwolf55 falan yazmazsan hiçbişi olmaz :) *göndermede bulunur*[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bişi sorucam arkadaşlar. Aranızda Universty World Card (Yapıkredi) kullanıp sorun yaşayan varmı? Yada bu kartı kullananlar extra bişey yaptımı?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben YKB university kartı kullanıyorum ve adamlar daha bende istemeden ekstremi yolladım. Şu an shipped gözüküyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 BlackStar.co.uk has changed its name to sendit.com Dear Melih tumer, We thought you might like to know that we shipped a parcel today to: Melih tumer Bahceli evler mahallesi kazimkarabekir caddesi no31 kat3 daire10 samsun Samsun Turkey 55070 Turkey containing: World of Warcraft (PC) status: Item Shipped (10th Feb 2005) ve sonunda[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ilginç bişi dicem ama.. dün sipariş verdiğim kredi kartım iptal edildi ama wow'u 9 şubat öğlen gibi de shipping yapılmış email'e göre.. sizin gibi geç shipping'e verilseydi oyunum herhalde order iptal olurdu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu siteden gir bi bak bakalım ne alemde siparişin.[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 status: Item Shipped (9th Feb 2005) bundan haberim vardı zaten ya ilginç olan da bu zaten parayı çekememeleri lazımdı.. dün de saat 13:50'da e-mail geldi shipped diye..[signature][hline] [Bu mesaj Goering tarafından 10 Şubat 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya arkadaşlar acil yardım edin bankam ödemeyi kabul etmemiş sebebi ne olabilir[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bunu bankaya sorman lazım telefon edip[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 off neyse yarım yamalak anlattım derdimi anlarlar sanırım. hay allah ya illa bir sorun cıkar zaten böyle bir işe heves yaptıgımda :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. [Bu mesaj Liebe tarafından 10 Şubat 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benim status hala stokda gözüküyo :( adamlara mail attım cevap gelmedi (bi 14 saat için mail beklemeyin demiş :() Na yapsam acaba :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ahanda being packed oldu allahımmmmmmmmmmm :D darısı sizlerin başına arkadaşlar :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 lol yzık senınkı daha ondamı aheah benımkı status: Item Shipped (10th Feb 2005) oldu heeh lol:P[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 az evvel payment unsuccesful yazıyordu en azından ondan iyidir =P[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki: Benim status hala stokda gözüküyo :( adamlara mail attım cevap gelmedi (bi 14 saat için mail beklemeyin demiş :() Na yapsam acaba :( telefon et[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 13:12 tarihinde demiş ki: said: EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki: Benim status hala stokda gözüküyo :( adamlara mail attım cevap gelmedi (bi 14 saat için mail beklemeyin demiş :() Na yapsam acaba :( telefon et yalnız telefon etmeden önce birkaç sayfa evvelki yazımı okuyun ona göre bir önlem alın.online oyunlarda , chat odalarında falan iyi ingilizce konusuyorum kralım ben falan deyip ahizeyi kaldırmayın sakın :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 World of Warcraft (PC) £25.49 status: Being Packed (10th Feb 2005) YAY! Betada görüşmek üzere , being packed olan her arkadaşa burdan :tebrikz:[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sorması ayıp , hangi BETA da görüşcez ? :)[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar