Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haa sunu unuttum söylemeyi status ayni olunca bir problem varmi diye mail attim onun üzerine istediler yani ,mail atmasam öyle kalacakti anlayacagin istersen sende at bakalim isteyeceklermi sende hem bosa beklememis olursun.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall -
Mesaj tarihi:
beyler bakın burda en son zamanlardaki bir tane kredi kartı dekontunu istemiyorlar mı?

If you want to speed this up then you can send me a fax of your most recent
bank statment for that card or a recent utility bill that confirms your home
address is:
....[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
Order: 2547752 (9th Jan 2005)
Payment method - Visa:Card Number 42...7104
World of Warcraft (PC) £25.49
status: Item Shipped (9th Feb 2005)

:tebrikz:[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 41 Çoban - Shadow Moon
Mesaj tarihi:
Adamlara şimdi mail attım hala stokda gözüküyor ne iş diye. Ama benden önce 370 tane mail var :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Mesaj tarihi:
Melih Tumer
bahceli evler mahallesi kazımkarabekir caddes
no31 kat3 bengi apartmanı samsun turkey
Samsun
Turkey
55070
Turkey

adresı boyle yasmıslar sımdı sorun cıkarmı cıkmasmı?? sızce[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
Bişi sorucam arkadaşlar.
Aranızda Universty World Card (Yapıkredi) kullanıp sorun yaşayan varmı?
Yada bu kartı kullananlar extra bişey yaptımı?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Mesaj tarihi:
ben YKB university kartı kullanıyorum ve adamlar daha bende istemeden ekstremi yolladım. Şu an shipped gözüküyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
BlackStar.co.uk has changed its name to sendit.com

Dear Melih tumer,

We thought you might like to know that we shipped a parcel today to:
Melih tumer
Bahceli evler mahallesi kazimkarabekir caddesi
no31 kat3 daire10 samsun
Samsun
Turkey
55070
Turkey

containing:
World of Warcraft (PC)

status: Item Shipped (10th Feb 2005) ve sonunda[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
ilginç bişi dicem ama..
dün sipariş verdiğim kredi kartım iptal edildi ama wow'u 9 şubat öğlen gibi de shipping yapılmış email'e göre..
sizin gibi geç shipping'e verilseydi oyunum herhalde order iptal olurdu..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
status: Item Shipped (9th Feb 2005)

bundan haberim vardı zaten ya ilginç olan da bu zaten parayı çekememeleri lazımdı..
dün de saat 13:50'da e-mail geldi shipped diye..[signature][hline]

[Bu mesaj Goering tarafından 10 Şubat 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
off neyse yarım yamalak anlattım derdimi anlarlar sanırım. hay allah ya illa bir sorun cıkar zaten böyle bir işe heves yaptıgımda :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..

[Bu mesaj Liebe tarafından 10 Şubat 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Benim status hala stokda gözüküyo :( adamlara mail attım cevap gelmedi (bi 14 saat için mail beklemeyin demiş :()
Na yapsam acaba :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Mesaj tarihi:
said:
EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
Benim status hala stokda gözüküyo :( adamlara mail attım cevap gelmedi (bi 14 saat için mail beklemeyin demiş :()
Na yapsam acaba :(

telefon et[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 10 Şubat 2005 13:12 tarihinde demiş ki:
said:
EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
Na yapsam acaba :(

telefon et

yalnız telefon etmeden önce birkaç sayfa evvelki yazımı okuyun ona göre bir önlem alın.online oyunlarda , chat odalarında falan iyi ingilizce konusuyorum kralım ben falan deyip ahizeyi kaldırmayın sakın :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
World of Warcraft (PC) £25.49
status: Being Packed (10th Feb 2005)

YAY!
Betada görüşmek üzere , being packed olan her arkadaşa burdan :tebrikz:[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
  • Yeni Oluştur...