Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Abi bi sal ya =) Ona geçtiyse, artık para da çekildi, postacı amcayı bekliyoruz demek.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Penthesilea abı sana cok tesekkur ederım :)[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 =) ne demek said: Being Packed - Your order has been processed, and is currently being packed, or is awaiting the arrival of the postman to come to our offices and take it to you! sitede order statuses de yazan bu Yani, siparişinizin işlemi yapıldı ve şu an ya paketleniyor, ya da postacının ofisimize gelip size götürmesini bekliyor! Hayırlı olsun =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bak postacı geliyooooooor şarkısını, size armağan ediyorum o zaman arkadaşlar :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Being Packed - hahha lol bende yakında bu yazıyo gormek ıstıyorum arkadaslar ınsallah yarın gorurumm lol ben yerım o postacıyı be[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya iyide ben sendit'ten bekliyorum gameloadedla alakam yok ki. Pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: BlackWolf55, 09 Şubat 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Being Packed - hahha lol bende yakında bu yazıyo gormek ıstıyorum arkadaslar ınsallah yarın gorurumm lol ben yerım o postacıyı be Ha sende öyle yazmıyor mu? Ben öyle yazıyorsa tamam olmuş abi o dedim =) Ama olur ya takma kafana hallolur[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aha du bakım bende ne yazıyo bene tam bılmıyomkı du bakem[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 status: Being Packed (9th Feb 2005) ahah tamam lem bu yazıyo bende ama postaya verılenlere baska bısı yazıyo ısde postaya verıldı hesabı[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Postacı geç kalmış, cezasını biz çekiyoruz. Ohoo :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sakına varya postacıya dokunanı keserım ona gore[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoknath Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Acquired from Stock hala ya sabah olsa işe gelselerde halletseler paketi :([signature][hline]Xoknath...Warlock...Power of Demon... For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tekrar mail attım adamlar küfredecek sonunda ama ne yapalım elim kolum bağlı oturamıyorum. Kredi kartını da scan edip yollayamam ki çüş artık... Order Number : 2562447 - 25th Jan 2005 Dear Sir/Madam, My apologies for getting in touch frequently. My order status is still "Acquired from Stock" and £26 has not taken from my bank account yet. In your previous mails you told that you've faxed the adress confirmation to my bank (Turkiye Is Bankasi) and when I've spoken with them they said that they haven't recieved anything like this from you. I'm in a dillema and I really want to buy this product "WoW" from Sendit. Many of my friends from Turkey didn't have to send you a bill or stg. else which their adress and that kind of stuff is written on it to buy this product and now their status is "Being Packed". My credit card info and my adress info, they're all correct. You asked me to scan my credit card and send as an attachment but this is not possible for me and in addition to all, my card is new(first month) so my bill will come after 10th of Feb which may take up to 2 or 3 days and I don't want to lose my right to buy this product and don't want it to be sent to another customer because I don't have any other place to buy, I don't want to buy from any other place anyway. Do you have an opportunity like calling my bank(Turkiye Is Bankasi) via phone and ask them to confirm my adress? Because you said that you've faxed them about confirmation but they haven't recieved any request like this. Please help me, the servers will be opened on the 11th of Feb and we Turkish players are already late. I know you will be interested. Yours Faithfully, Bintuğ Esen from Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 İnşallah hallolur..[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Gangren, 09 Şubat 2005 23:16 tarihinde demiş ki: İnşallah hallolur.. Bilmiyorum gangren adamlar da benim ekstremi bekleyecek değiller ya. Beklerlerse zaten helal derim. Ne kadar saçma ya aptal bir banka engeline takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler benden email yoluyla banka ekstresi istediler. bende hemen yolladım ama nedense mail gönderilmesine rağmen bana karşıdan herhangi bir cevap gelmiyor. yani o klasik şu kadar müşteri var önünüzde içerikli mail bile gelmiyor?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Oky, 09 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki: beyler benden email yoluyla banka ekstresi istediler. bende hemen yolladım ama nedense mail gönderilmesine rağmen bana karşıdan herhangi bir cevap gelmiyor. yani o klasik şu kadar müşteri var önünüzde içerikli mail bile gelmiyor? Sen ekstreni falan yolladıysan hiç merak etme problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benimle aynı problemi olan arkadaşlar bana gelecek olan maili beklesinler detayına indik işin artık. Çözüm olacaksa olacak. Olmazsa bekleriz - köle oluruz. SS'lere bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hayret bende de maximum kart var ama hic ekstre falan istemediler direk gonderdiler Allahtan cunku is bankasi bana ekstre falan gondermiyor. sadece mail atiyor.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o mail işini görüyor ekstre yerine kabul ediyorlar onu da[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Warri bende seninlen aynı yöntemi uygulayarak daha önce swg almıştım douwantit.com dan onlar benim nüfus cüzdanım ile kredi kartımın scan ettirip mail ile yollama mı istemişlerdi , bende yollamıştım bunun neticesindede oyun beklemekten çıkıp paketlenip hemen gelmişti sanada aynısını öneririm. Kredi kartının no sunu görseler bile hack leme gibi bi şansları yok , zaten sendit güvenli bir site boyle bir şey de yapmaz hatırlatayım diğer türlü sana başka bir seçenek sunacaklarını hiç sanmıyorum şansın bol olsun senide 11inde server da görmeyi çok isterim.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Olmaz diyorsanız yaparım ben de tırsmıyorum gerçi de... Ne bileyim kurt düşüyor. Ben de güveniyorum sendit'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Warri, 09 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Please help me, the servers will be opened on the 11th of Feb and we Turkish players are already late. adam bunu görcek, "wah wah adamlar geç kalmış gönderelim hemen başlasınlar" diyecek di mi? umarım öyle olur :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoknath Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Oky, 09 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki: beyler benden email yoluyla banka ekstresi istediler. bende hemen yolladım ama nedense mail gönderilmesine rağmen bana karşıdan herhangi bir cevap gelmiyor. yani o klasik şu kadar müşteri var önünüzde içerikli mail bile gelmiyor? aynı şekilde bende yolladim banada şu kadar kuyruktasın falan diye mail gelmedi kıllandım aynı maili bi daha yolladım...işalla sorun olmaz da yarın sabaha hallederler ya...[signature][hline]Xoknath...Warlock...Power of Demon... For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Warri, 09 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: ...we Turkish players are already late. nereye late? :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar