_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla benimki 26 ocak sanırım hala acquired from stock
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 napım yahu[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 status: Being Packed (9th Feb 2005) Az önce de mail geldi zaten şimdi yola çıkıyor diye =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Beyler nasılsa TR'ye gelecek bütün oyunlar aynı uçakla gelecek (ilk siparişler) Yani birşey farketmez, bende yazıyor Being Packed sizde yazıyor Acquired From Stock Stok nerde? 1 kat aşağıda. Paketleme nerde? 1 kat yukarda, sağdaki oda :P Paniğe luzum yok.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lol :) ben baya önce sipariş vermişim yollayın lan benimkini diye şimdi mail atcam =P[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 LOL detailsa baktım kart numaram yazmıyomus ahahah simdi degistirdim kartı fln bakalım olcakmı =)
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne adamsın ya =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Naaaptın?! Yazmıyacaktı zaten.. Değiştirirsen "Bütün eski kart detaylarıyla yapılan ödemeler iptal oluyor" yazıyor orda. Eyvah eyvah..[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hehehe :) ne güzel sipariş vermişsin abi ya dua etki farketmişsin düşünsene parayı cekcekleri zaman mail geliyo kredi kartınız yanlıs falan diye :) sende o sıra evde olmuyorsun ben olsam krize girerdim herhalde :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 alla alla simdi bakıyorum yine gözükmüyo niye böyle oluyo bu?
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aaaaaaa ewet lan my wallete girdiginde zaten yazmaz ki kredi kartı numarası :D[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok iptal olmuyo degistirmedim cünkü bilgiyi sadece ödeme sekli yazan yerdekini degistirdim bisey olmaz isallah eheh
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Olmaz olmaz, bişe olmaz, Türk'e bişe olmaz :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya ben seyi degistirdim hani order kısmında card for all item in this ordermı ne diyo ya ordaki seyi degistirdim o akdar iptal fln olmadı =) ama yani bi sorun var heraldeki daha gönderilmiyo bizimki aslında adamlara sormak lazım.
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sen kartına baktın mı, para zaten çoktan çekilmiş olmalı..[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Zırt Pırt bilgilerinizi değiştirmeyin en baştan başlar işlemler falan aman diyim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 iluvatar, kredi karti nosu orada gözükmez güvenlik için ama onlarda kayitlidir.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ewt my wallet kısmında yazmıyor dedigim gibi biz girincede..[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya baktım 10 kere para fln cekilmemis zaten hala acquired from stock diyo
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Olm yazmıyo zaten orda güvenlik sebebiyle, card no 54543.....3453453 yazsa yeterli yani[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ILuVaTaR_ abı aynı dert bendede var umalımkı order sırasına gore ısleme konulsun umarım oyledır yoksa kaydı[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Acquired From Stock yazıyor bende de ve 7 şubat'ta sipariş vermiştim. Para da çekilmemiş. Herhalde parayı çekip, Being Packed haline getiriyorlar.
Öne çıkan mesajlar