Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
status: Being Packed (9th Feb 2005)

Az önce de mail geldi zaten şimdi yola çıkıyor diye =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
Beyler nasılsa TR'ye gelecek bütün oyunlar aynı uçakla gelecek (ilk siparişler)
Yani birşey farketmez, bende yazıyor Being Packed sizde yazıyor Acquired From Stock

Stok nerde? 1 kat aşağıda. Paketleme nerde? 1 kat yukarda, sağdaki oda :P
Paniğe luzum yok.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Mesaj tarihi:
Naaaptın?!

Yazmıyacaktı zaten.. Değiştirirsen "Bütün eski kart detaylarıyla yapılan ödemeler iptal oluyor" yazıyor orda.
Eyvah eyvah..[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Mesaj tarihi:
hehehe :) ne güzel sipariş vermişsin abi ya dua etki farketmişsin düşünsene parayı cekcekleri zaman mail geliyo kredi kartınız yanlıs falan diye :) sende o sıra evde olmuyorsun ben olsam krize girerdim herhalde :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
ya ben seyi degistirdim
hani order kısmında card for all item in this ordermı ne diyo ya ordaki seyi degistirdim o akdar iptal fln olmadı =)
ama yani bi sorun var heraldeki daha gönderilmiyo bizimki aslında adamlara sormak lazım.
Mesaj tarihi:
Olm yazmıyo zaten orda güvenlik sebebiyle, card no 54543.....3453453 yazsa yeterli yani[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
Acquired From Stock yazıyor bende de ve 7 şubat'ta sipariş vermiştim. Para da çekilmemiş. Herhalde parayı çekip, Being Packed haline getiriyorlar.
  • Yeni Oluştur...