Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ablan 63 ytl lik tam wow fiyatına birşey almamışsa onun parası çekilmiştir.[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben bıde panık olup herıflere mail attım cradi cartını degıstırın benımkıyle fılan dıe sonra parayı cektyısenız gerek yok dıe msg attım anlıcagınız ıs arap sacına dondu bakalım nolcak[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne dısarısı ya delımısın sen ya evde oturup beklem gunu bugun ve yarın ancak saat 8 den sonra dısarı o zaman 6 oluyo onlarda ıs bıtıyo lol[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bugun gonderseler 14 15 gibi gelir heralde postaya takılmazsa[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sunsh1ne abı sanırım tc dısısın :) bellı 14 15 demenden :))[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok eksi sozlukte bi eleman blackstar.co.uk icin 1 inde gonderdiler 6 sinda geldi yazmis. ona guvenerek dedim. 1 hafta icinde gelmesi muhtemel bence.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 acquired from stock : This item is already in stock and should be dispatched to you upon successful payment processing. (If the status stays like this for more than 48 hours, please contact us.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 prioty expressdir onunkı priotyle amazondam dvd aldım 3 gunde geldı ama bıze mınumun 7 gunde gelcek[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oyunu yollamadan parayı çekmiyolar diye büyük bir tabela asmak lazım heralde buraya başka sitelerle niye kıyaslıyosunuz onu da anlamıyorum, diyoruz ki bu sitede bu iş böyle, para çekmezler yollamadan, hala çektiler çekmediler diyosunuz evet aynen öyle, blackstardan (sendit'in eski adı) bana da 4-5 günde gelen paket oldu, 15 günde gelen de oldu, bir sürü parametre var o işte, değişebiliyo zaman zaman, sabır sabır....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Şubat 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Blackrose abı nereye gelıyo? bılgın varmı aır postası ıle gelıyo zaten acaba dırek gumrukmu yoksa havalanındamı bakılıyo guvenlık unsurlarına eger ıstanbula fılan gelırse gıderım valla ılk nere gelecekkı??[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kargo ücreti ne kadar alıyorlar? 60 küsür milyon 'a bitiyor mu bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Disappear'a yolluyoruz maili geldi, ben de mail bekliyorum adres ve isim içeren resim vardı onun doğrulanması için[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kargo ücreti yanlış hatırlamıyorsam 3£[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Penthesilea nasıl yanı ne resmı ne adresı?? sendıt oyle bısımı ıstıyokı??[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 town: Istanbul county/state: postcode: 34360 country: Turkey beyler bu sekilde dogru mu county/state e birsey yazmam lazim mi cunku town kismini illa dolu istior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: BlackWolf55, 09 Şubat 2005 12:38 tarihinde demiş ki: Blackrose abı nereye gelıyo? bılgın varmı aır postası ıle gelıyo zaten acaba dırek gumrukmu yoksa havalanındamı bakılıyo guvenlık unsurlarına eger ıstanbula fılan gelırse gıderım valla ılk nere gelecekkı?? hepsi istanbula geliyo ama havadan mı yerden mi bilmiyorum onu, bana hep postayla geldi, bildiğiniz PTT işte toplam maliyeti de bana 64 ytl oldu, kur farkına göre bir iki milyon değişebilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 status: Being Packed herkese hayirli olsun cok sürmeyecek elimize ulaşması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 melih abi ne paniksin penth başka birşey anlatıyor orda yani sen daha birşey yapmıcaksın ahaha çok paniksiniz ya :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 WoW birinizin eline geçince haber verin bari. Ben de alcam o zaman... 17 tane alsam gümrükte sorun olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mad_Wolf, 09 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki: town: Istanbul county/state: postcode: 34360 country: Turkey beyler bu sekilde dogru mu county/state e birsey yazmam lazim mi cunku town kismini illa dolu istior adamların bizim adresleme sistemimizle ne işi olur ki? oraya Türkiyedeki postacının/kargocunun anlayacağı şeyleri yazın yeter, nereye ne yazdığınız o kadar sorun değil mesela illa town ve county/state vs istiyosa, istanbul yazın şehir kısmına, state/county gibi yerlere de mesela ilçeyi yazın (beşiktaş gibi)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Packed oldu ise sent olması uzun sütrmez :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mad_Wolf, 09 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki: town: Istanbul county/state: postcode: 34360 country: Turkey beyler bu sekilde dogru mu county/state e birsey yazmam lazim mi cunku town kismini illa dolu istior ben count/state e ıstanbul yazdım townada ilcemi yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu arada item shipped olarak görünüyo benimki hatta 2 tane de KotoR Sith Lords istemiştim onlar da çıkmış yola, onlar da 12 şubattı aslında[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Şubat 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 status: Acquired from Stock (Cancel This) huhu :( bende hala boyle uhuhu[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benimki hala aynı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar