BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Siparişiniz Hazırlandı Inbox Avaturk.com to me Show options Feb 4 (2 days ago) Siparişiniz Hazırlandı. Ad Soyad meriç tümer Nick Cold.Fire Email [email protected] Üye Tipi Avaturk Voyager Sipariş Bilgileri Ürün Perakende Fiyati Üye Fiyati Adet Toplam Fiyat World Of Warcraft Box Set (PC) 89 TL 94 TL 1 94 TL AvaCheck ile Karşılanan Tutar 0 TL Teslimat Adresi Fatura Adresi Bahçeli evler mahallesi kazımkarabekir caddesi no31 kat3 bengi apartmanı samsun samsun 55070 Samsun Türkiye Bahçeli evler mahallesi kazımkarabekir caddesi no31 kat3 bengi apartmanı samsun samsun 55070 Samsun Türkiye ReplyForwardInvite Avaturk.com to Gmail lol eheh sanırım oldu :))[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 adresi niye verdinki bize =) bide sendit us gönderseydi pre-order demezdi zaten hemen gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu avaturk e guven olmaz bence rahat 1-2 hafta uzar bu dagitilma zamani..adamlar bakti herkes iptal ettiriyo cozum bulmuslar iste guzel bicozum walla cogu kisiyinin iptal etmesini onlerler bole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Meriç , o mail bana da geldi ama otomatik mail gibi birşey olsa gerek yani siparişlerimiz "olmadı" ne yazık ki. (%90) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Benim 2 sorum olucaktı butun topiği okudum ama tam anlamadım: 1-Kredi kartında yada adreste turkçe karakter varsa ne yapıcaz? 2-Adresi türkçe olarakmı vericez(ilk defa sipariş vericemde:D )[signature][hline]Bir gün hepimiz ölücez ama bırakın nasıl ölücemize biz karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Way, 06 Şubat 2005 13:25 tarihinde demiş ki: bu avaturk e guven olmaz bence rahat 1-2 hafta uzar bu dagitilma zamani..adamlar bakti herkes iptal ettiriyo cozum bulmuslar iste guzel bicozum walla cogu kisiyinin iptal etmesini onlerler bole.. eden etti artık neyini önlüyorlar.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
in_the_end Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arkadaşlar valla topic çok uzun diye hepsini okumadım ama bişi sorcam bakıyorumda herkes oyunu almak için bi yarış halinde bende bu oyunu oynamak istiyorum fakat hemen alamıyacam gibi gözüküyo ben bu oyunu daha sonra bulamama gibi bi sorunla karşılaşmam herhalde dimi yani bu stoklarla sınırlı bi oyun değil sanırım hayır sonra bulumazsam kahrolurum :P çünkü okuduklarım ve trailer lardan çok etkilendim oyun çok süper gibi gözüküyo ve oynamak için can atıyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 2-3 ay sonra ayağa düşer istemesende bulursun[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sendit istesek cdkey yollamazmı soran oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Aslında guzel fıkır yapsakmı acaba arkadaslar??[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zamanında soruldu adamlar öle birşey yapmıyorlar sadece oyunu yolluyorlar[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 e pekı cogunluk olarak basvursak olmazmı butun sendıt alıcıları hep bır anda maıl atsak olabılır[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 oyun zaten 11 inde retail olacak herhalde maksimum 18 gün geç başlayacağız.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 en erken 1 hafta mı?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 en geç 1 hafta.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Abi buradan isim belirtin, ben mail atayim yarin. Biz böyle böyle böyleyiz, ortak mail atiyoruz, keylerimizin bildirilme sansi var mi, cünkü server acildigi zaman yolluyorsunuz, basta böyle degildi diyelim[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben veririm başvurdugum ismi email adresini falan ama biz su an elimizdeki beta versiyonlarla retaile baglanabilcek miyizki?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evet bağlanıcaksın çünkü farklı birşey çıkmadı 1.2.2[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya bu arada çıkarsa :=) neyse ben penthaya özelden söyleyeyim..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Siparişi verdim ben de, hadi bakalım hayırlısı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yarından sonra oyunu beklerken canımız sıkılcak bişiler bulmam lazım meşkale :P[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaslar oyunu avadan ısmarlayanlar ıcın 0212 2364152 numarayı arayıp 3 tuslayın burdan damla hanım var (yası24+bekar+kadıkoyde oturuyo) onla konusuyon ben en son dun konusdum bugun ıcınaramamı ıstedı ama adamlar umutlu gıbı bısı sabahadan berı arıyorum yogun kar nedenı ıle gelememıs yoldaymıs ama gelecekmıs( en yakın zamanda cep numarasını alacam) arayın konusun arayan olursa bır bılgı alan fılan olurda yzınburalarada ısde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bir ufak sorum var. cd key`i almanya dan alsak oyunu internetten ingilizce kursak bir sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Olmaz. CD key'in dili dini yurdu yok. Yeterki EU olsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tesekkurler. almanya dayim ancak almanca oyun oynamaktan nefret ediyorum. sednit ten siparisi iptal edeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar