PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hiç bir zaman mükemmele ulaşamazsın ama ben 25.05.05 ten beri memnunum hayat tarzımdan. eksikler olsa da artık tamamlanacağına eminim çünküüüüüüüüü.........[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 adam hayatının gidişinden dememiş..hayat tarzın demiş..ben sonuna kadar mutluyum..[signature][hline]Remember not to think too much.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sana şu kadarını söyleleyim eğer elindekilerle yetinmeyi bilirsen hiçbirşey yapmak zorunda kalmazsın haa bu arada bu benim değil epiktetosun sözü alıp okumanı öneririm[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Memnunum. Özellikle çevremdekileri gördükçe kendimi şanslı sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 şu oss muhabbeti olmasa tamam da..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok şükür memnumum hayatımdan ama şu bilg. daha az vakit ayırsam daha iyi olcak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok memnunum. istediğim bölümde okuyorum. istedğim meslekle ilgili profesyonel anlamda bir şeyler yapıyorum. arkadaşlarım çok iyi insanlar. ailemle aram iyi. ehh para da kazanmaya başladım. daha ne istiyim. nazar değmesin.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Topiktekiler için kooskoca bi MAŞALLAH[signature][hline]Remember not to think too much.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Bobmarley, 24 Ekim 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Foruma yeni katılıp böle bir topic açmak haddime düşermi bilmiyorum ama bu düşüncen yanlış birincisi . kimse sen yenisin diye nasıl bu topiği açarsın diyemez.Babalarının malı değil burası.haa yenisin belki gidip yanlış bölüme açarsın konuyu , ona da tam tersine yenisin diye müsamaa gösteriliyor . konuya gelince..Hayattan memnun olmak çok zor .İnsanoğlu pepsi mi cola reklamı mı ne işte orda dediği gibi hep daha fazlasını istiyor . Kıvırcık saçlıysan düz saça sahip olmayı istiyorsun . Asıl gerçek insan hep kendinde olmayanı istiyor.aa hayatından memnun olan var mıdır ?Pek sanmıyorum ben.Mutlaka bi şikayeti vardır onun da . Ben memnun değilim mesela , bir an önce üni.yi bitirmek istiyorum , sınavlarda zorlanmamak istiyorum , hatta mümkünse burs almayı istiyorum . Eve çıkmak istiyorum , ya da yurtta kalmak istiyorum (yol çok uzun geliyor) ya da ne bileyim bir sürü şey istiyorum . Ama yine de karamsarlığa düşmüyorum , bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum . Önemli olan bu sanırım..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yok yaw oss bile gusleldi=)drsane muhabbetleri, sabah kahvaltilari senden adam olmaz diyen geo hocasina 1 dahaki sinavdan full yaptigini gostermeler felen;) Hayain tabiki mukemmel olamaz ama yasadigin andan haz duymaya bak... (fell the moment hesabi =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: paspatur, 24 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki: insanlar hayatlarında istedikleri bazı şeyleri yapabilmek için istemedikleri bazı şeyleri yapmak zorundadırlar. cevap verilmiş neyi tartişiosunuz :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bu laftan sonra topic kitlensin bence =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hayatımızı yönlendiren şey toplum baskısıdır.. ben şimdi dışarıya cıkıp bağıra bağıra şarkı söylemek isterim..ama sonra "eğer bağıra bağıra şarkı söylersem herkes bana deli der" derim ve söyleyemem.. istediğim şeyi yapamam..yaptığım zaman toplumdan dışlanırım..o zaman topluma ayak uydurmak zorundayım.o zaman toplum tarafından otomatik olarak yönlendiriliyorum....[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 eğer özgür değilsem memnun olup olmadığımın kararını da veremem... aynı zamanda memnuniyetin ne manaya geldiğinide söyleyemem... çünkü memnuniyet insanın kendi yarattığı bi kavramdır ve zaten bizim eserimiz olan bi kavram üzerinde yorum yapmak havanda su dövmektir... örneğin duygusal yaklaşırsak: memnuniyet hayatta istediklerini elde etmek materyalist yaklaşırsak: memnuniyetsiz olmama durumu hayvansal yaklaşırsak: hayatı idame ettirmek için gerekli olan şeyleri elde etme durumu bunun gibi örnekler sıralayabiliriz... zaten farklı sonuçlara ulaştığımız için insanız... farklı sonuçlara ulaştığımız için memnunluk, aşk, korku gibi kavramlara sahibiz açıkçası insan olduğumuz için aciziz...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 up up up[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 çok memnunum.. baktım arada böyle bir tekdüzelik oluyor elbet birinin kanına giriyorum (Uen azıdnan kendimin) yakın yerlere gidiyorum :) mesela trenle ankaraya gitmek güzel bir macera oluyor ya da izmire ne bileyim karabük'e kaçmak[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Onu bende hep yaparım gezmek seyahat etmek insanın ruhunu dinlendiriyo hem yeni bişeyler görüyosun En kısa seyahatimi her sabah yapıyorum sahil boyu yürüyorum oda güzel :D[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben memnunum. Nev'in yeni şarkısını dinliyorum , kendimi sevmeye başlıyorum yemin ederim...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gayet memnunum. hayatımın tek anlamı uykudur ve haftada 3 gün tatil yapıyorum. uyuyorum 12'lere 1'lere kadar ulan varmı ötesi.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Memnunum.Artılarını eksilerini saymicağım.En azından yaşıyorum.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben şu sıralar çoook fazla memnunum, o kadar rahat ki rahatsız oluyorum (ciddiyim). össden çıkıp hazırlık okuyan çoğu insan yaşıyor sanırım bunu. herşey hiç olmadığı kadar güzel gidiyor bu sıralar.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 össden çıktım hazırlık okuyorum üstelik sınav sonucunda gayette istediğim yerdeyim ama öss zamanı daha mutluydum....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: SweetShadow, 27 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki: Memnunum.Artılarını eksilerini saymicağım.En azından yaşıyorum. Aynen böyle işte benimki de :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben memnun deilim hergun okula gitmek istemiyorum başka bi yerde yaşamak istiyorum ,babamın olmasını istiyorum,sevgilimle her dakka beraber olmak istiyorum,iki beklemek zorundayım..ama beklemeden çalışıp cabalamadan da hiç bise olmadıgı için bazı seyleri yapmak zorundayız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: paspatur, 24 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki: insanlar hayatlarında istedikleri bazı şeyleri yapabilmek için istemedikleri bazı şeyleri yapmak zorundadırlar. süper bi söz! Memnun olmasamda gelecekte memnun olmak için çaba sarf ediorum...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar