Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir konu=Kaçınız hayat tarzından memnun?

Bobmarley

Öne çıkan mesajlar

said:
Bobmarley, 24 Ekim 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
Foruma yeni katılıp böle bir topic açmak haddime düşermi bilmiyorum ama

bu düşüncen yanlış birincisi . kimse sen yenisin diye nasıl bu topiği açarsın diyemez.Babalarının malı değil burası.haa yenisin belki gidip yanlış bölüme açarsın konuyu , ona da tam tersine yenisin diye müsamaa gösteriliyor .

konuya gelince..Hayattan memnun olmak çok zor .İnsanoğlu pepsi mi cola reklamı mı ne işte orda dediği gibi hep daha fazlasını istiyor . Kıvırcık saçlıysan düz saça sahip olmayı istiyorsun . Asıl gerçek insan hep kendinde olmayanı istiyor.aa hayatından memnun olan var mıdır ?Pek sanmıyorum ben.Mutlaka bi şikayeti vardır onun da . Ben memnun değilim mesela , bir an önce üni.yi bitirmek istiyorum , sınavlarda zorlanmamak istiyorum , hatta mümkünse burs almayı istiyorum . Eve çıkmak istiyorum , ya da yurtta kalmak istiyorum (yol çok uzun geliyor) ya da ne bileyim bir sürü şey istiyorum . Ama yine de karamsarlığa düşmüyorum , bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum . Önemli olan bu sanırım..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yaw oss bile gusleldi=)drsane muhabbetleri, sabah kahvaltilari senden adam olmaz diyen geo hocasina 1 dahaki sinavdan full yaptigini gostermeler felen;) Hayain tabiki mukemmel olamaz ama yasadigin andan haz duymaya bak... (fell the moment hesabi =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımızı yönlendiren şey toplum baskısıdır.. ben şimdi dışarıya cıkıp bağıra bağıra şarkı söylemek isterim..ama sonra "eğer bağıra bağıra şarkı söylersem herkes bana deli der" derim ve söyleyemem.. istediğim şeyi yapamam..yaptığım zaman toplumdan dışlanırım..o zaman topluma ayak uydurmak zorundayım.o zaman toplum tarafından otomatik olarak yönlendiriliyorum....[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

eğer özgür değilsem memnun olup olmadığımın kararını da veremem...
aynı zamanda memnuniyetin ne manaya geldiğinide söyleyemem...
çünkü memnuniyet insanın kendi yarattığı bi kavramdır ve zaten bizim eserimiz olan bi kavram üzerinde yorum yapmak havanda su dövmektir...
örneğin duygusal yaklaşırsak: memnuniyet hayatta istediklerini elde etmek
materyalist yaklaşırsak: memnuniyetsiz olmama durumu
hayvansal yaklaşırsak: hayatı idame ettirmek için gerekli olan şeyleri elde etme durumu

bunun gibi örnekler sıralayabiliriz...
zaten farklı sonuçlara ulaştığımız için insanız...
farklı sonuçlara ulaştığımız için memnunluk, aşk, korku gibi kavramlara sahibiz
açıkçası insan olduğumuz için aciziz...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

çok memnunum.. baktım arada böyle bir tekdüzelik oluyor elbet birinin kanına giriyorum (Uen azıdnan kendimin) yakın yerlere gidiyorum :)

mesela trenle ankaraya gitmek güzel bir macera oluyor ya da izmire ne bileyim karabük'e kaçmak[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bende hep yaparım gezmek seyahat etmek insanın ruhunu dinlendiriyo hem yeni bişeyler görüyosun
En kısa seyahatimi her sabah yapıyorum sahil boyu yürüyorum oda güzel :D[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik
Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu sıralar çoook fazla memnunum, o kadar rahat ki rahatsız oluyorum (ciddiyim). össden çıkıp hazırlık okuyan çoğu insan yaşıyor sanırım bunu. herşey hiç olmadığı kadar güzel gidiyor bu sıralar.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

ben memnun deilim hergun okula gitmek istemiyorum başka bi yerde yaşamak istiyorum ,babamın olmasını istiyorum,sevgilimle her dakka beraber olmak istiyorum,iki beklemek zorundayım..ama beklemeden çalışıp cabalamadan da hiç bise olmadıgı için bazı seyleri yapmak zorundayız[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 24 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
insanlar hayatlarında istedikleri bazı şeyleri yapabilmek için istemedikleri bazı şeyleri yapmak zorundadırlar.

süper bi söz!
Memnun olmasamda gelecekte memnun olmak için çaba sarf ediorum...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...