Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nedeni insan olman olabilir mi?[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 belki yokluğun tadına iyice varamadın bob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Tam herşeyimi düzelttim dedikten 3 saat sonra motorla kaza yaptım (bugün) ve kız arkadaşımla kavga ediyoruz şuan, böyle bir hayat bir an rahat duramıosun ki[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 iyidir be üstad.. =)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ıı olması we bana aıt olması uğrasıorum soyle kı kendı ıstedıklerımı kendımce yapmaya calışıorum cunku bana gore ınsan ancak kendısı olunca mutlu olabılır ıstedığım sehırde olmasam da ıstedığım mesleği yapıcam yorulsam da zewk alıcamm , ağlasam da gulucemmmm hersey ınanmakla başlarrr ınanıyorum... hersey cok gusel olucak.....=))) [signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU [Bu mesaj Famy tarafından 24 Ekim 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben gayet memnunum. herşey istediğim gibi.. istediğim gibi olmayan şeyleride, istediğim hale sokma gücüm var Allah'a şükür. daha ne isticem. :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yaa hayat tarzını bence insan kendi belirler bara gitme istiosan bara gidersin;balık tutmak istiyosan balık tutarsın;... tabiki herşey şarkılardaki,filmlerdeki gibi güsel diil... ama hayat senin hayatın tarz senin tarzın memnun diilsen tarzını deiştirrrrr!!!!![signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bi ayakkabıya 250 dolar verip vermeyenleri ezen birisi olmadıgım için gayet mutluyum ama 70lerde yaşayıp çiçek çocuk olmayı tercih ederdim[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 degiğilim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hayat tarzımdan memnunum ama yasadıklarımdan asla..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayat temel dört denge üzerinedir bence aile arkadaşlar sevgili iş/okul ben 3 ün üstüne çıkamadım hiç bunları aynı anda iyi hale getirmek konusunda... yapabilen de azdır...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayat tarzından memnun olmak zorunda gibi bişeyim ben şahsen sonuçta herkes aynı hayatı yaşıo sırf sen deilsinki.. ilerde rahat bi yaşam istiyorsanda okula gitmek zorundasın her ne kadar istemesende kimse hayat tarzını daha farklı deiştiremio malesef =([signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Daha iyisi icin cabalayin arkadaslar..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dagger doğru yazmış : ailem: mutluyum gayet arkadaşlar: iyiler sağolsunlar sevgili: çok çok iyi canım benim =) okul/iş: hiç sormayın :( bu da böyle işte. birsürü mutlu anımız, şükretmemiş gereken şey oluyor. ama nasılsa tek bir yerden gelen üzüntü herşeyi bozmaya yetiyor. memnun olmuyoruz hayattan. nankör bu insanoğlu[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dynun!! hayırlı olsun[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dynun 3 doğru bi yanlış doğurur diyorum ben buna kısaca... bak bana... aile: süper arkadaşlar: çok şükür ortamım iyi sevgili: güzel şeyler oluo bu aralar iş/okul: REZALET[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bak bunu hiç düşünmemiştim dagger aklımı açtın :) aile:allaha şükür iyiyiz arkadaşlar:kardeşlerim benim sevgili:geçinip gidiyoz okul/iş:herzaman berbat evet bunu düşünmemişim Ama sonuçta bunları bir yaşayış tarzın olmalı Onu değiştirmeliyim ben aynı olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Viskhii, 24 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: İyisiyle kötüsüyle şükrediyorum hayatımdaki iyi kötü herşeyle mutluyum... şu an bende böleyim:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Aile:Kotu Okul/iş:Ark.lar olmasa buda kotu Arklar:Cok iyi Gerısını sormayın zaten berbat Sureklı aynı seylerden baydım artık kusucak gıbıyım nası gecıcek su seneler bılmıorm[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kesinlikle memnun degilim hayatımdaki en zor donemden gecıyorum belkide su anda...[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben iyyim ya, insanın hayatında bir sevgili olunca herşeye bakış açısı değişiyo, dersler ve gündelik rutin yük olarak gelmiyo insana..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben memnunum ama deilim olduum konumdan ileri gitmem icin memnunum holey diip yatmamam lasim..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Okul dışında memnunum bide sevgilimin dudakları çok inceeeeeeeeeeee Offffff ne kötü bi durum yaa of[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 öehh sana gothic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Hayat tarzimdan memnunum memnun olmazsam nankorluk degil okuzluk olur. Herturlu konfor imkan vs ye sahibim. Evim arabam odam var. Hatta bazen sucluluk duygusu duyacak kadar pahali hobiler ile ilgileniyorum. Hayatta elde edemedigim tek birsey var simdi onun pesinden gidiyorum (tahmin ettiginiz gibi bir kiz ). Eger olursa ailemin bana sagladigi konfor u bende cocuklarima saglamak adina calismaya ve yanimdaki kisi ile mutlu olmaya calisarak gecirmek istiyorum. Yani cook mutluyum.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar