nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 O seni üzmüş, sen de çekinme. O bir daha sana yakınlaşmayabilir. Başka bir dost bulmaya çalış bence. Yeni insanlarla tanış, kafanı dağıt.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: ginaly, 25 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki: said: Bobmarley, 25 Ekim 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Valla ben hala açılmayı bekliyorum kankama ama herşeyiyle bana uyuyor ya yok böle bi ideal sevgili ama o benim kardeşim gibi :( zaten niyeyse bize en uygun olan insan arkadışımız oluyo... ilginç bi paradox war burda çözemiyorum... ruhen uyuştuğumuz kimseleri seviyoruz ben de bi kızdan çok az hoşlanıyodum bi gün geldi tatlı tatlı konuştu aşık oldum 2 hafta çıktık gitgide uzaklaştı sonra beni bırakıp daha yakışıklı diye başka bir çocuğa gitti yanlış tanımışım aylarca kafayı yediğime de değmedi onun için harcadıklarıma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 benzer durumdayım yaş gereği duyguların en yoğun olduğu dönemlerdeyiz, mutlu duygular acayip fırlıyor super mutlu oluyoruz, ama mutsuz olduğumuz duygular çok kötü. Bunun yolunu bilmiyorum malesef[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: oper, 25 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: kankaya aşık olmayacaksınız.. aşık olacaksanız kanka olmadan önce olun kardeşim yaa.. alla alllaaa :P nie olunmasınki? mutlu olanlarda varrrr...[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: zeynepp, 28 Ekim 2005 21:11 tarihinde demiş ki: said: oper, 25 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: kankaya aşık olmayacaksınız.. aşık olacaksanız kanka olmadan önce olun kardeşim yaa.. alla alllaaa :P nie olunmasınki? mutlu olanlarda varrrr... Bir örnek versene?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 aşk bu... mahveder insanı[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: LordOfBlood, 28 Ekim 2005 21:13 tarihinde demiş ki: said: zeynepp, 28 Ekim 2005 21:11 tarihinde demiş ki: said: oper, 25 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: kankaya aşık olmayacaksınız.. aşık olacaksanız kanka olmadan önce olun kardeşim yaa.. alla alllaaa :P nie olunmasınki? mutlu olanlarda varrrr... Bir örnek versene? gerek var mı?[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 zeyneple ben.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 benle dyna var.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Aşık kankalar bastı patiyi..[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eee kankalardan aşk olmaz demesinler o zaman =p[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Unutursun... bende oyle diyordum 1 yıl onumde oturmasına ragmen unuttum şimdi ne yaparsa yapsın umurumda olmuyor =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Durum baya bi kötü. :( Açık konu$mak gerekirse 7 gün boyunca görmek zorundayım demi$sin, o zaman biraz dert tasa çekeceksin :( Benzer $eyler ya$adığım için yardımım olur dü$üncesindeyim. Aynı konuda çok çektim diyebilirim. Benim yaptığım aptallığı kimse yapamaz :) 3 yıl boyunca takıldım kaldım. Sana gelince ; "Ba$kalarına yönel ve ba$ka uğra$lar bul" ' dan ba$ka tavsiyem yok $imdilik, ilerleyen günlerde detaya inersen yardımcı olmaya çalı$ırım. Allah yardımcın olsun :([signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: AthleT, 28 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Durum baya bi kötü. :( Açık konu$mak gerekirse 7 gün boyunca görmek zorundayım demi$sin, o zaman biraz dert tasa çekeceksin :( Benzer $eyler ya$adığım için yardımım olur dü$üncesindeyim. Aynı konuda çok çektim diyebilirim. Benim yaptığım aptallığı kimse yapamaz :) 3 yıl boyunca takıldım kaldım. Sana gelince ; "Ba$kalarına yönel ve ba$ka uğra$lar bul" ' dan ba$ka tavsiyem yok $imdilik, ilerleyen günlerde detaya inersen yardımcı olmaya çalı$ırım. Allah yardımcın olsun :( ben yaptım desem? aynısını hemde =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 asla bırakma peşini aylarca beklesen bile onu çok ama çok sevdiğini söyle :)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Madcat, 28 Ekim 2005 21:41 tarihinde demiş ki: zeyneple ben. Hani len o zaman kalbiniz?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: arenda_duwcal, 29 Ekim 2005 00:55 tarihinde demiş ki: asla bırakma peşini aylarca beklesen bile onu çok ama çok sevdiğini söyle :) öyle yaparsan iyice soğur senden, ve unutma! onun için değişme çünkü eski halini sevdii[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: LordOfBlood, 29 Ekim 2005 00:56 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 28 Ekim 2005 21:41 tarihinde demiş ki: zeyneple ben. Hani len o zaman kalbiniz? gerek mi var?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 karşı cinsten nasıl kanka olur onu aklım almıyor zaten. her kızı potansiyel sevgili olarak değerlendirdiğimi düşünmeyin; benim kanka diyeceğim kişi beni benden daha iyi tanımalı. bu da ancak bir hemcins olabilir ki bana kendi yaşadıklarını anlatacak, ruh halime göre davranacak vs.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ahahahaha, yazık sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Hamish, 25 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Üzülücegine üz.Unutma kimse senden degerli degildir.. neden bu felsefeye katılamıyorum[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 aslında doğru bi mantık çünkü eğer kişi hep karşısındaki üzülmesin die kendi üzülüorsa kendine yazık ediodur cidden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raikonnen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bosver daha dunyada 2.5 mılyar kız var ama bılıyorum sana koyan baska bı adamla gezmesı[signature][hline]BU ALEMDE İKİ BÜYÜK VAR BIRİ BEŞİKTAŞ DİGERİ 70 LİK RAKI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hatta gitgide erkek nüfüsü dünyada azalıyomus:([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Dün duman konserinde epey dağıttım kendimi , eski çıktığımle tekrar yanaştık birbirmize sevmesemde birşeylre var hala , kalbim hala kankam dediğim kızda ama elbet unutucam teşekkür ederim ilginiz ve yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar