Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadaslar 3haftadır canım o kadar sıkılıorkı gunun cogu kısmı nette gecıor dısarı cıkmıorum cunku arkadasların hepsı evde tek basıma cıkıp ne yapıcam neyse nette takılıorum işte herkes gıbı mesenger kullanıorum tabi muhabet fılan edıoruz işte gunu gecırmeye calısıoruz ama son 3 haftadan beri msnımde kımse yok dıyebılırım cou boş ınsan ultıma dan kalma kısıler cou benden ıtem ıstemek ıcın msnımı alan kısıler yada benımle champ kasıp basmak ıcın ekleyen kısıler yanı bu mesenger ii oldugu kadar kötülükte oluyor kısılere bıseylerınızı anlatıorsunuz ama onlar hmm eewt dogru gıbı cvplar verıorlar yanı sızı takmıorlar onun ıcın msn lıstemı sıldım real dostlar ve nette tanıstıgım ve ii oldugum arkadaslarım var ama artık sıkıldım dıyebılırım bu topıc nıe actım bılmıorum ama ıcımden öle geldı yazayım dedım :( off off[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben de sıkıldım,düşüncene de katılmıyorum niye yazdım bilmiyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Valla bende de durum öyle. Çok az gerçek dostum var MSN'de şu anda. Zaten bugün harbi bi ihanet yedim arkadaşım sandığım iki kızdan. Böyle olacağı belliydi ya neyse... Adam gibi adam az bulunuyo bu günlerde. Bulana kadar appear offline de. Arkadaşın gelince konuş. Zaten eninde sonunda bulursun düzgün birisini.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 var 4 yıldır fılan takılıorum saglam arkadaslar zor buldum ama ne bıleyım gırıorsun bırı dıor set varmı? ıhh 115 parry lazım varmı yada bırı dıor ya acc versene 2dk bıseye bakıp verıcem sürekli böle seyler[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Tersle sen de onları. Git başkasından bul, bak ben adam gibi oynuyorum oyunumu de :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kımsee solemeyın ama :) yenı msn aldım 8 kısı var sadece ..Oh ne guzel gercek arklarım orda..:).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Az ama öz olacak msn listen benim gibi 30 kişi genelliklede real'dan tanıyorum[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben de msnden sıkılıyorum. insanın birbirini yüzyüze görmesi gibisi var mı bea[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bir daha msn listindekileri iyi tart o zmn.$ayet uo dan tanı$ıp $uan muhabet ettıgım cok dostum var. ayrıyetten dory kopardın beni eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 nickine oyoy cok kotuyum yada hayat neden bukadar acimasiz vb. nick sahiplerine yardim et güzin ablalik skillini arttir yakinda psikolok olucam...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yenı mail adresi alıcam zaten[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 nerden herkezin derdi genelleme olduğunda hep aynı ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bhayatta tanıdığınız her kişiyle dost veya arkadaş olamazsınız ki? sadece msn de değil normal hayatta da durum budur. ortak iş yaptığın adma vardır ama arkadaşlık olmaz arada.. ha sen var gibi yaparsın o ayrı ama o da kibarlıktandır. nenmim listemde de bir sürü kişi var aylar olmuştyur konuşlmayalı bir ara falanca bir şey için ya benim işim düşmüştür ya da onun bana. benim için MSN ulaşımı sadece arkadaşlarımla konuşmak dğeil aynı zamanda işime yarayacak i,nsna bulundurmak veya irinin işine yarayacak insna durumunda olmam için kullanıyorum[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 messenger geldi, mertlik bozuldu zaten... sevdiğini bile msn de söylüyor insanlar artık.."hele bi msn nini alsam hersey biter" vs vs vs .. cesaret kalmamış pek kimsede...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sanal alem, yalan alem...[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sanal alem yalan alem. -İstisnalar kaideyi bozmaz[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 net bence iyi oldu. en azından evde kalıp asosyalleşen insanlar bu şekilde hiç yoktan birileriyle ilteişim içersine girebiliyor. yanılıyomuyum?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben dostluk kavramına inanmıyorum hahaha bana ne diceksiniz : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben şimdi senden bloodrock set için msn alıp sonra ara sıra set var mı diye mesaj atınca yalan dost mu oluyorum? ayrıca sorun msn falan değil reel hayatta dost bulabilseydin bulurdun[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dostluk vardır. kankalık müessesesiyle uzaktan yakından alakası yoktur. bana kanka diyenlere uyuz oluyorum. kan kardeşim 1 tane var , o bile kanka demiyo düşün yani. bu arada msn'den çok güzel dost olunur.oldum da.buluştuk herifle filan...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 benımde oldu olmadı deıl ama cou kısı çıkarı ıcın konusuor bence[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Hardter, 26 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki:.... real dostlar... turkcemizi katletmeyelim, katledenleri uyaralım kampanyamıza herkes davetlidir[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: twistedemo, 27 Ekim 2005 12:48 tarihinde demiş ki: ben dostluk kavramına inanmıyorum hahaha bana ne diceksiniz : ) Haklisin.[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: irin, 27 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki: said: Hardter, 26 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki:.... real dostlar... turkcemizi katletmeyelim, katledenleri uyaralım kampanyamıza herkes davetlidir konu ıle ılgılı bişey yazıcaksan yaz bosuna post atma[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 benim iki tane msn adresim var,birini iyi tanımadıklarıma ,salaklara fln veriyorum,diğerini de gerçek arkadaşlarıma,gerçek hayatta tanıdıklarıma fln :D bazen msnimin oldugunu bilen salaklar fln adresimi istiyo kibarlıktan veriyorum:p ama haberleri bile yok ki salaklar listeme eklenmisler :D ehehhe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar