Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette başlayan ilişkiler

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

said:
Davion, 30 Ekim 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
Siz hepten sanal olmuşunuz.

Sevdiğinle şöle bi parkta sarılarak oturmak varken monitöremi sarılcan. Ne ruhu abi ruh muh yalan mevzu bunlar.

sanal olmuşmuşuuz..sen ne sordun? sevdiiğni nasıl belli edersin dedin cvp verdik..sanal mı bu ?[signature][hline]Do you bury me when im gone,
Thats time i disapeear..
Love on the other solar systems..
Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek hayatta yapabildiklerin :

Elele dolaşmak
Sarılmak
Gözlerine bakabilmek
Göz yaşlarını silebilmek
Öpmek
Başını senin omzuna koyup sana sarılması
Gözlerine bakarak "İyiki varsın" demesi
V.b

Sanalda :

-Ona dokunmak yerine klavyeye dokunmak
-Onun gözlerine bakacağına monitöre bakmak
-Web cam'den görmek ama ona dokunamamak
-Onunla yüzyüze konuşmak yerine iletişiminizi sadece bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz.
-Onunla dışarı çıkıp gezemezsiniz bi yerde oturamazsınız
-Gülümsemeleriniz bile sahtedir sadece :) böle bi işarettir ibarettir

Boşverin abi sanalı , ruhu muhu. Tanışmak bile olmaz internette. İnsan gerçekte hayatta tanışmadan önce gözegöze gelir sürekli bakışır bi heyecan kaplar insanı acaba nasıl söylesem die geceleri uyuyamazsınız yarın olsada tekrar görsem die. Sanalda nası oluo selam selam bırakın bu işleri.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

eheuue davion o ne öyle be liste yapmışsın.? =)
çok saçma olmuş bi kere zaten topik konusu Nette başlayan ilişkiler.

Bunlar zaten msn üzerinde kalmıyor.Buluşuyorsun ve senin gerçek hayatta yapabildiklerin diye listelediğin herşeyi yapabiliyorsun.Bunuda nasıl listelemeyi becerdin anlamadım.

Ama bak bu aşk belli olmaz netten görür aşık olur öteki ülkeden birine ama hep onu bekler onun gelmesi için uğraşırsın.
Birgün gelir yine sarılırsın.

Peki ya burdayken uzaklara gidenler ? Çok arkadaşım var sevgilileri yurtdışında hergün msnden kamerayla konuşuyorlar.
Bunlarda mı saçma ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette enınde sonunda reelde gorusulmesı gerekır dıye soyledım ben zaten.

Ama nettede bazı şeyler olur gercekten olur hemde, iliskinin devam etmesi icin sadece karsılıklı sevgi ve tam dürüstlük ve güven olması gerekir. Bunlar saglandıgı zaman sevdigin kisiyle mutlu olman icin bir bedene ihtiyac duymazsın. Onu görememen demek bilgisayarla konuştugun anlamına gelmemektedir. O karşındadır ve bahsettigim sevgi ve dürüstlük varsa bir bedene ihtiyac yoktur mutlu olabilmek icin.

Elbette reelde gorustugunde de dediklerin yapılabilir ama daha cok işin cinsel dürtüler ile ilgili oldugunu dusunuyorum ben o kısmın.

Sevgi başka bi olay bana göre...[signature][hline]Trust No One
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hiç belli olmaz...

Yani internette, oyunda vb. tanıştığın kişiler gayet iyi insanlar olabilir, seviyeli sohbetler sevgiye dönüşür filan mümkündür...

Aynı şekilde yıllar boyunca tanıdığın, ne biliyim aynı ofiste aynı sınıfta vb. bulunduğun kız da psikopatın teki çıkabilir.

Hiçbi şekilde kesin bişiy söyliyemezsin...

İnternette olabilecek tek farklılık kendisini farklı tanıtabilir olacağıdır ama aynısı günlük hayattada olabilir, ancak internette biraz daha fazla olabilir bu olay...

Yoksa internette ilişki neden olmasın?

(Yani en azından karşınızda bir insan var...Japonlar saplar için sanal sevgili yapıo millet onla flört ediyo:D)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelotti, 30 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
Dokunulmayan bir konuya dokunmak istiyorum. Dokunmadan aşk olmaz..

gerçek hayatta tanışmadıysan ,internet dışında görüşmüyorsanız bence de olmaz ,ama görüşülüyorsa neden olmasın:)
benim bi tanıdığım vardı netten birine aşık olmuş,anlatıyodu habire,ee nasıl biri dedim,ne biliyim hiç görmedim ki resmini dedi.
o gün benim bittiğim gündür.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...