Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 onu bastada soyledim net te tanisirsin ama sonra elbette nette yurumez bir iliski sanal ve banal kalir ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Wendigo, 26 Ekim 2005 00:59 tarihinde demiş ki: ha netten tanismissin ha okulda tanismissin nerede nasil tanistigin onemli degil. onemli olan tanistiktan sonrasi... bu yuzden flort eder insanlar. birbirlerini tanimak icin. okula kız bulmak için gitmezsin ,yada spor salonlarına,yada bi bayanla tanışabileceğin herhangi gibi bi yere denk gelir aniden gelişir olaylar buna lafım yok ama irc odalarına hede hüde sevgili istiyom diye girilir (kızda erkekte) böyle birini bulcam diye kendini kasıpta başlamak sağlıksız bence çabuk gelip çabuk söner ...gibi geliyo[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Wendigo, 26 Ekim 2005 00:59 tarihinde demiş ki: ha netten tanismissin ha okulda tanismissin nerede nasil tanistigin onemli degil. onemli olan tanistiktan sonrasi... bu yuzden flort eder insanlar. birbirlerini tanimak icin. ole diosun da adam haklı en azından okulda tanıstıgın kız hakkında bilgi edine bilirsin ama nette tanıstıgın kız sana kendi yalnıs bi sekilde anlatabilir ve sen kızla gorustugun zaman hayal kırıklıgına ugrarsın...[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ama tabi sanaldan tanıyarak bir ilişkiye başlayacaksan mecburen yakın olmak zorundasın o istanbulda sen antalyada yürümez yani. Sonuçta sanal bi ilişki sürekli netten görüşmek zorunda kalırsın. Ne tam anlamıyla tanıyabilirsin nede tanışabilirsin.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya buluşmadan ben anyada o konyada bi senedir çıktığım var camda gördüm mutluyum ben bunu ilişkiden bile saymıyorum....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kendin soluon ilişkiden saymıyorum die daha ne ozaman...[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 iyide benim böle bi durumum yok ki bu olay son zamanlarda iyice arttı bende siz ne düşünüyosunuz diye merak ettiğim için açtım bu konuyu[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 farkli mecralardayiz arkadaslar netten tanismaktan kastim slm asl tarzi bir irc muhabbeti degil elbette geyik muhabbetinde olan hersey geyik kalmaya meyillidir zaten ben net anlatayim net te karsi cinsten biriyle tanisabilirsin oyunda olabilir, deviant ta olabilir, sozluk meet inde olabilir vs. ama nete biriyle tanismak icin girmek ne kadar dogru tartisilir nette ilk izlenimini aldigin ve tanistigin insana bir yakinlik duyarsan, netten ve reelden gorusmeye baslarsin her iliskide karsi tarafin sizi yaniltma, kendini farkli tanitma riski var. bunu 5 sene sonra da anlayabilirsiniz aci bir sekilde ;)= kendimi ornek veriyorum ve ben bu gecelik naynay diyorum size; mustakbel esimle uo vesilesi ile tanistik uo oynarken arkadas olduk, birbirimizi tanimaya basladik bir unoffical nblstaff meet inde ilk kez yuzuyuze geldik daha sonra zamanla birbirmizi daha iyi ve yakindan tanidik bu tanima fasli 3-5 gun surmedi 4 sene kadar surdu uo nun bana verdigi en guzel sey bu ;)= sanal ya reel her iliskide belli riskler var yasla, ortamla, niyetle alakali olarak karsinizdaki potansiyel partner sizi yaniltabilir ya da degisebilir zamanla ilk basta tanidiginiz insanin o olmadigini anlarsiniz bisure sonra bunlar insancil ve olasi seyler netten tanistiginiz birinin verdigi enformasyona elbette guvenemezsiniz. net ortami diyoruz ya bilgi stabil ve guvenilir degil elbette bu yuzden net, sadece biriyle tanismaniza, ilk kontagi kurmaniza yardimci olabilir sadece. gerisi sansa kalmis. zamanla yuzyuze, karsinizdakini tanimak ve bundan dogru sonuclar cikarmak size, tecrubenize kalmis. ha bi de su var. yanlis yapa yapa dogru yapmayi ogreniyor insan. baskalarinin tecrubeleri bir yere kadar ise yarar. bir musbiet bin nasihatten iyidir lafini bu yuzden demis atalar ;)= iliskiler, ozellikle ikili olanlar, gorunduklerinden komplesktirler. ve hede hodo abinin size verecegi tavsiye cok yanlis sonuclar da dogurabilir. her insan unique her iliski kendi icinde farklidir cok yasli gibi konustum belki ama 29 yasinda olan ben de hergun yeni birseyler ogreniyorum. kadin milleti iste. ne yapacaklari belli degil ;)= net deyip gecmeyin. mutlulugun nereden, ne sekilde gelecegi belli olmaz[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 26 Ekim 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nihan la netten tanıştık.. yarı yılda yanına gidicem.. sabırsızlanıyorum yanında olmayı, ellrini tutmayı.. ortalama nerdeyse 1 senedir tanışyıoruz işte 8-9 ay fln oldu.. Keisnlikle oldukça uzun bi zaman kabul ediyorum. Netten aşık olunmaz diyenlere kafam girsin demek isterdim ama olmaz herhalde şimdi burda diyen vardır belki :-) Netten yada herhangi bi şekilde herkeze aşık olabilrsiniz, birinden hoşlanabilrisniz. belki bu çekim sadece cinsel yolla olur. blekide direk duygusal şekilde olur. bunu asla bilmeyiz ama aşk her yaşta ve her yerde yaşanabilir.. aşk güzel şey yaw :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Benzer konular açılıyor sık sık, ben de uğraşmıyorum önceden yazdığım yazıyı kopyalıyorum, buyursunlar. said: Mantar, 09 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Şimdi efendim iki ayrı görüş var. Black diyor ki 'netten ilişki olur. aşk herşeyin üstündedir.' beybin de diyor ki 'dokunmazsam olmaz.' Efendim, öncelikle şunu belirteyim, bu aşk meselesi öyle kolay kolay tanımlanabilecek, sınırları çizilebilecek, hakkında kolaylıkla ahkam kesilebilecek bir mesele değil. Ama bir deneyelim. Evvela bu iki arkadaşımızın unuttuğu bir nokta var. Ünlü düşünür Platon'dan adını almış Platonik Aşk dediğimiz hadise. (Gerçi Platon eşcinseldir ve öğrencisi Aristo'ya karşı karşılıksız bir aşk besler ama bizim anlattığımız farklı :) ) Platonik aşk hakikaten anlamlandırılması zor bir duygudur. Ben nice insanlar tanırım, bırakın 'sıcak bir poğaçayı paylaşmayı' veya 'sarılmayı', bir kere gördüğü ve aylarca görmediği 'otobüste uyuyan o güzel gözlü kız'ı unutmaz, unutamaz. Dediğim şu ki, aşk 'duyulardan' öte bir şeydir. Tensellikten uzaktır. Görmeden, dokunmadan aşık olabilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında Black arkadaşımızı haklı görür gibiyim. Ama diyeceklerim bitmedi. Olayın bir de ilişki boyutu var. Olayın ilişki boyutunu göz önünde bulundurduğumuzda beybin haklı çıkıyor. Platonik aşık zaten internetten de konuşmadan hissetmeye devam eder. Fuzuli'nin de dediği gibi belki de işin zevki acı çekmektir platonik aşık için. O selvi boylu yâr'a ulaşamamaktır onun aşkı. Ama bu aşktır. İlişki değildir. İlişkiden bahsetmek için dokunmak gerekir. Dolayısıyla ilişki diyebilmemiz için bedenlerin de ilişki içinde olması gerekir. (Fesat olmayın her ilişki cinsel değildir :) ) Sonuçta diyeceğim şu ki, insan netten konuşmadan da aşkını içinde yaşatabilir. Ortaçağ'da aylarca sevgilisinin yüzünü görmeden mektup gözleyenlerin de DNA kodları aynıydı. Ama her aşk ilişkiyi işaret etmez. İlişkiden söz edebilmek için beraber olmak gerekir. Sözlerini 'gözlerinle gördüğün karakterlerle' veya hoparlörden değil, bizzat kulaklarınla duyman gerekir. Gözlerini piksellerden değil, bizzat bebeklerinden görmen gerekir. Ellerini jpeg formatında değil, avuçlarının içinde görmen gerekir. [signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ee Wen bitirmiş zaten olayı, daha tartışmanın alemi yok...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu gördüm hemen kolları sıvadım derken tum postları okudum... Wendigo zaten benim söyliyebileceğim herşeyi söylemiş =o) Aşk seni ne zaman nerede bulacağı belli olmaz. Net vesile olur gerisi senin o ilişkiyi gerçek hayatta yürütebilmene kalır.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ama wendigo dicegim her şeyi söylemişsin :P Tesadüfen nette tanişdigim nişanlimla 4. senemiz, ama benim şansim ortak arkadaşlarimiz vardi ve onlara sorup dediklerini onaylattirma şansim olmuştu... Hayatimin aşkını internete borçluyum, net olmasaydi onunla asla tanişamazdim :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bana hala çok saçma gelio :) Ne biliyim çok fazla önyargılıyım bu konularda galiba.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Şimdi söle internette tanıştığın bir erkek yada bir bayan seninle muhabbetini kurup ilerletiyorsa bilki sana karşı boş değildir. Yanisi şu birisi ile muhabbeti kurup ilerletebiliyorsan, bir şeyler olmaması için hiçbir sebeb yık[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ilişki insanların nerde tanıştığına göre deil tanışan insanların tutumuna göre devam eder bence. bu netten tanışmayla da olur, konserde tanışmayla da olur, okulda tanışmayla da olur. netten aşık olunmaz diyenler saçma saçma konuşuyor bence, oluyor arkadaşlar, tecrübeyle sabittir:D tabi bu ilişkinin yalan olmaması için yüzyüze kaynaşmak lazım olabilen en kısa sürede. mesela ben dört gözle bu yarıyılı ve candaş'ı bekliorum:) aşkın nerde başladığı önemli deildir, nerde başlayacağı da önemli deildir. aşk ve aşık olmak kavramları her yerde her zmn çok çok küseldir:)[signature][hline]~wish you were here~ [Bu mesaj darko_eowyn tarafından 26 Ekim 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj darko_eowyn tarafından 26 Ekim 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Size en güzel örneğini göstereceğim... Endozeya'lı sevgilim Tya ile birlikte 2 senemiz oldu. Seneye kısmetse Real'dan buluşcaz. [spo1=Kavga kısmını saymayınız... (=][/spo][signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kac seneniz oldu ?? [signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 30 Ekim 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Aranızda MTU engeli var ama :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Şuanda 2.senemizi bitiriyoruz...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Davion, 30 Ekim 2005 12:59 tarihinde demiş ki: Aranızda MTU engeli var ama :D Eeee okadarda olur artık Osmanlı Çocuğuyuz sonuçta... (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hiç sağlıklı değil bi sürü kızla buluştum netten hiçbiriyle 2 haftayı geçmedi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 afferim[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: DiaBLeSSe, 26 Ekim 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Aşk seni ne zaman nerede bulacağı belli olmaz. Net vesile olur gerisi senin o ilişkiyi gerçek hayatta yürütebilmene kalır. [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bide ben patide tanışıp sevgili olanlara net ilişkisi gibi bakmıyorum. Burası bir mahalle gibi herkes birbirini tanıyor.Herkesin kişiliği ne kadar saklarsa saklasın bigün belli oluyor. burdan çıkıcağın bi kızı sanki 4-5 yıldır tanıyormuş gibi olursun. garip iş.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar