Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğer bu maili 18 kişiye yollamazsan msn paralı olucakk

ruby

Öne çıkan mesajlar

bu ne ya ? hotmailim bu maillerle dolup taştı,ne mal insanlar var bunu 18 kişiye yolluyolar bi de işleri güçleri yok..ne yani,şöyle mi dicekler: aa bak bu 18 kişiye birden mail atmış,herkese paralı olsun da buna olmasın aferin ona ..çok salakça yeter bu aptal mailleri almak istemiyorum!!size de geliyor mu bu mailler??? yoksa tek kurban olarak beni mi seçmişler!! :O[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

banada hep

BU GERÇEK KESİNLİKLE DENEYİN BOŞUNA JAPONCADAN ÇEVİRİ YAPMADIM.

20 kişiye yolla dileğin gerçeklesin

maili geliyor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Yollamayın, buraya açamayın.
Emin olun size geldiği kadar bizede geliyo

URUS HEKIRLAR
EMESEN PARALI OLACAĞ
MELEK GÖRDÜM ÜRÜYAMDA BENE DEDİ Kİ BELE BELE

Bizde biliyoruz.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

hele bennn nefret ediorummm artık nickime yazdım msnde bidaa böyle mail atan olursa kötü olcak dedim..atan olmadı birdaha en az bi 50 kişi atmıştır öyle aptal aptal maiiller sinir oldum vallah =)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!
Sosyal ağlarda paylaş

şımdı yollsan ne fark edecek yollamasan ne fark edecek bana 10 yasından berılı ıcq da aynı şey gelıor artık yollayan lara dırek fuck u dıe bı emaıl yazıom okadar paralşı yahoo msn var alal olsa ne oalcak

bole kandırıo lar ınsan ları işte bı tanesı cıkıo soluo herkez kanıo
Sosyal ağlarda paylaş

Forward maillere kafam girsin. Bana da geliyor aynı mailler. Hatta salak bi kız, kendisi yazmaya kasmış aynısını. Ama "MSN parasız oluyor. Bu mesajı listendeki herkese yollarsan MSN'in paralı kalacak." yazmış salak. Dedim insan ne yazdığına bakar, bi süre mesaj gelmedi. Sonra da "Ben seni denemek için yazdım onu" dedi :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynepp, 29 Ekim 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
hele bennn nefret ediorummm artık nickime yazdım msnde bidaa böyle mail atan olursa kötü olcak dedim..atan olmadı birdaha en az bi 50 kişi atmıştır öyle aptal aptal maiiller sinir oldum vallah =)

Aynı şeyi ben de yazdım, inadına daha çok atmaya başladılar :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...