ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu ne ya ? hotmailim bu maillerle dolup taştı,ne mal insanlar var bunu 18 kişiye yolluyolar bi de işleri güçleri yok..ne yani,şöyle mi dicekler: aa bak bu 18 kişiye birden mail atmış,herkese paralı olsun da buna olmasın aferin ona ..çok salakça yeter bu aptal mailleri almak istemiyorum!!size de geliyor mu bu mailler??? yoksa tek kurban olarak beni mi seçmişler!! :O[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bana da "bu mail size mail'inizin hala aktif olduğunun kontrol edilmesi için hotmail tarafından gönderildi" diye bir mail geldi. ama e-mail hesabım @gmail.com. msn listemde salak insanlar var malesef.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ruby bunlarda hep sana oluyo be üzüldüm simdi :D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bana da gelio okumadan siliorum..salla gitsin herneyse..sadece kişisel mesajlarımı okurum ben.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 banada hep BU GERÇEK KESİNLİKLE DENEYİN BOŞUNA JAPONCADAN ÇEVİRİ YAPMADIM. 20 kişiye yolla dileğin gerçeklesin maili geliyor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yollamayın, buraya açamayın. Emin olun size geldiği kadar bizede geliyo URUS HEKIRLAR EMESEN PARALI OLACAĞ MELEK GÖRDÜM ÜRÜYAMDA BENE DEDİ Kİ BELE BELE Bizde biliyoruz.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hele bennn nefret ediorummm artık nickime yazdım msnde bidaa böyle mail atan olursa kötü olcak dedim..atan olmadı birdaha en az bi 50 kişi atmıştır öyle aptal aptal maiiller sinir oldum vallah =)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 şımdı yollsan ne fark edecek yollamasan ne fark edecek bana 10 yasından berılı ıcq da aynı şey gelıor artık yollayan lara dırek fuck u dıe bı emaıl yazıom okadar paralşı yahoo msn var alal olsa ne oalcak bole kandırıo lar ınsan ları işte bı tanesı cıkıo soluo herkez kanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paralı olmazsa....[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bunlara cevap olarak "yalancının ...?!" diye mail kampanyası başlatmalı bence. :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hayatımda forward almadım, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Gına geldi... Gına gel kızım[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ona da kafam girsin telekom vs forward mail[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Forward maillere kafam girsin. Bana da geliyor aynı mailler. Hatta salak bi kız, kendisi yazmaya kasmış aynısını. Ama "MSN parasız oluyor. Bu mesajı listendeki herkese yollarsan MSN'in paralı kalacak." yazmış salak. Dedim insan ne yazdığına bakar, bi süre mesaj gelmedi. Sonra da "Ben seni denemek için yazdım onu" dedi :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: zeynepp, 29 Ekim 2005 18:16 tarihinde demiş ki: hele bennn nefret ediorummm artık nickime yazdım msnde bidaa böyle mail atan olursa kötü olcak dedim..atan olmadı birdaha en az bi 50 kişi atmıştır öyle aptal aptal maiiller sinir oldum vallah =) Aynı şeyi ben de yazdım, inadına daha çok atmaya başladılar :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben böle yonjacı vb tiplerin bulunduğu ortamlarda "yaa msn paralı oluomuşş... dakikası 5 kontür olcakmış konturlerde internet kafelerde satılcaamış" diye bi açıyorum muhabbeti hepsi kek gibi dinliyor... çok eğlenceli tafsiye ederim[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=152612 şurdaki söylenenleri yapın rahatlarsınız =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | kafalar telekoma | [Bu mesaj toggie tarafından 29 Ekim 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Gına geldi bu maili almaktan. Arklara söledim artık bana yollamayacaklar.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu yazı aydınlatıcı olabilir böyle saçmalıklar için, bi okuyun derim.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Madem bu kadar sıktı bu muhabbet sizi neden hala ortaya çıkmasına, daha da göz önünde olmasına yardımcı oluyorsunuz ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar