arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 shardlarin geri alinmasi editi lagi bugi abuse u jaili unattended macrosu skill kasmak lamerlari sabanlari falan filan herbiseyinden bikmis duruma geldim artik uo yu zevkle oynayamiyorum cunku kesin bir terslik cikiyor su uo ya bot sistemi koysalarda evimde babalar gibi rp yapsam single player oynasam ve butun hatalardan ben sorumlu olsam ne gusel olur savasci botlar dancin basar pk botlar milleti keser merchant botlar is yapar bende kafama gore takilirim sorunsuz olur ne gusel olur tabi bu botlarin cok ozenle yapilmasi gerekiyor yapilmasi eminim cok cok zordur ama biri yapsa ne gusel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 ehehe makinenin işlemcisi neyin ne? yani o denli güveniyorsun? :-) yalniz senin bu dediğin hayalden öteye zor gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 makinem: p2 266 128 ram 32 ram creative tnt2 7200 rpm hdd herhalde 10-15 tane bot kaldirir ehehhe ya cok abarti bi hayal oldu ama boyle bise olsa cok sevinirdim biktim abi artik hicbi sharda guvenim kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 ehe bana ve tayfama ayda 30 dolar yollarsan tayfamı toplarım,senin açacağın sharda bot olarak geliriz.aynen bot gibi davranırız istersen roleplay yaparız istersen recall yapar satarız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 40 veriyom reskill cekicem size eheuheu :-) hadi 45 oldu devalmi en buuk arcane diye yell yapcaniz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 muhahah dark süper söylemiş...[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gulhantr Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bencede artık hiçbi servere guvenilmiyor paralı serverlarda bile edit oluyor.bot olması kesin çözüm olur.tabi yapılabilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 evet darka katılıyorum yani benide kiralayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 .addbot sws,tct,parry 100 2(Bu da pk oluyo:P)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 parametreni yesinler :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 lol dark kopardı gece gece bi ara arkadaş beni böyle kandırdıydı. Bot çıktı falan diye, aramıştım o kadar bulamamıştım. keşke olsa süper olur :)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 topic kaldırmışız mezardan :P[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 lol 2001 den hemde yeni farkettim[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 dark kaç para isterki şimdi :D[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar