Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar tatil?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bayram nedeniyle pazartesi,salı ve çarşamba (çarşamba zaten yarım gündü) günününde tatil olacağı gibi bi haber duydum...Doğruluğunu bilen var mı?

edik: liseler için dedim :)
[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 27 Ekim 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de önerildiğini duydum ama kabul edilmesi için vakit baya geç sanki?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
bize pazartesi ve sali(normlde pazartesi olmazdı ama koymusar uyuzlar) ders var sonra yok[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
abi pazartesi salıyı tatil etsinler ya :( turizm sektörü için istiyorum başka bi derdim yok :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
müthiş olur ya keşke tatil etseler. bakanlar kurulu belirliyodu sanırım o tip şeyleri ama hala ses yok adamlardan[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
ya resmi haber olmadan şöyle thread açmayın.
sevindim bi an.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
perşembe başlayan bayram için 9 günü tatil ederlerse ancak "insaf" diyebilirim... -_-[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
bizim haftaya full tatil dershanede yok ohh kebap yarinda 3 ders OHHH (St.benoit)[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
ben girdim tatile 9 gun tatil.. ama okuluna gore degişio bazı okllarda çarş.dan snra başlıyor tatil...

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 28 Ekim 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biz hocayı kafalayıp gelecek haftanın derslerini bu hafta yaptık. Böylece 1 hafta bayram, diğeri vize haftası olmak üzere 2 hafta tatil. (vize haftasıda ne tatil ha)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 27 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
bizde çarşambadan itibaren tatil p.tesi salı okuldayım

ikinci öğretim olunca tabi öğleden sonranın tatil olması tüm gün tatil olmasına eşit oluyor dimi?[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09

[Bu mesaj Frigg tarafından 28 Ekim 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla Yeditepe Üni. direkt pzt, salı ve çarşambayı akademik tatil ilan edip bana 11 günlük tatil hediye etmiş durumda şu an.

Bedoş Amca işe yaradı bir kere de olsa.
Mesaj tarihi:
resmi olarak liselere tatil gelmedi diye biliyorum ben ama bugun inşallah oyle bir gusellik yaparlarsa milli eğitimdeki elemanlar çok gral olur hane :D[signature][hline]S.E.N.
Mesaj tarihi:
said:
Frigg, 28 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 27 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
bizde çarşambadan itibaren tatil p.tesi salı okuldayım

ikinci öğretim olunca tabi öğleden sonranın tatil olması tüm gün tatil olmasına eşit oluyor dimi?

eet aynen ole oluyor.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun!
Gencx.net - Yeni bir Soluk
  • Yeni Oluştur...