Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar tatil?

Horrible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bayram nedeniyle pazartesi,salı ve çarşamba (çarşamba zaten yarım gündü) günününde tatil olacağı gibi bi haber duydum...Doğruluğunu bilen var mı?

edik: liseler için dedim :)
[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 27 Ekim 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi pazartesi salıyı tatil etsinler ya :( turizm sektörü için istiyorum başka bi derdim yok :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

müthiş olur ya keşke tatil etseler. bakanlar kurulu belirliyodu sanırım o tip şeyleri ama hala ses yok adamlardan[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

perşembe başlayan bayram için 9 günü tatil ederlerse ancak "insaf" diyebilirim... -_-[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz hocayı kafalayıp gelecek haftanın derslerini bu hafta yaptık. Böylece 1 hafta bayram, diğeri vize haftası olmak üzere 2 hafta tatil. (vize haftasıda ne tatil ha)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 27 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
bizde çarşambadan itibaren tatil p.tesi salı okuldayım

ikinci öğretim olunca tabi öğleden sonranın tatil olması tüm gün tatil olmasına eşit oluyor dimi?[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09

[Bu mesaj Frigg tarafından 28 Ekim 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frigg, 28 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 27 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
bizde çarşambadan itibaren tatil p.tesi salı okuldayım

ikinci öğretim olunca tabi öğleden sonranın tatil olması tüm gün tatil olmasına eşit oluyor dimi?

eet aynen ole oluyor.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun!
Gencx.net - Yeni bir Soluk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...