Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dracula 2000

Hell_Angel

Öne çıkan mesajlar

hayatımda islediğim en saçma dracula filmi : )) en şebek draculamız bu filmde. ayrıca matalcı gençlikde çok güzel izah edilmiş filmde. müzikler ise ayrı bir felaket, hyr belkı güzel bir tercıh olabilir ama bu kadar yanlış yyerde çalınmazkı.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Dracula esasen kim?]film kötü kabul ama draculanın İsa'yı gambazlıyan kişi olduğu mantığı gayet hoş olmuş[/spo][signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Do Not So Gentle

[Bu mesaj thasaad tarafından 10 Temmuz 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

AVcını van Helsing olması apayrı bi nefret oluşturdu. Yapılmış en dandik vampir filmi heralde bu. Saçmalık üstüne saçmalık.
[spo1=Yalnıız...]Vampirin spikere saldırışı ve kameramanın ancak kamerayı indirdikten sonra olayın farkına varması hoşuma gitti.[/spo][signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun bi de 3000'i var ki dillere destan, imdb ortalaması 1.9 olup kesinlikle izlenmesi gereken bir film (komedi diye odaklayın kendinizi)

ayrıca film bittikten sonra kendinizi TV'ye aval aval bakarken yakalayacaksınız.. 10 sn falan hipnotize kaliyorsunuz sonra geçiyor. Yan etkisi yok sanırım daha herhangi bi belirti yok bende.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarda izlemiştim bu filmi.
ilginç birşeye benziyor.
ancak sonunu anlamadım biri son kısımlarda ne anlatılmaya çalıştığını özetlerse sevinirim.

TV'de izlenmez böyle filmler ayrıca :-P belki cnbc-e felan olsa neyse.

En sevdiğim Vampir filmi Interview With The Vampire.
Ancak eminim Vampire The Masquerade - Redeemption oyununu 2 bölümlük film olarak yayınlasalar, süper eğlencelik ve muhteşem olurdu.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Öehh.. ]Filmde dracula öldürülemez, 100 yıldır öldürmenin bir yolunu bulamadım diyo eleman ancak vampirler arasında gayet popüler olan bir şekilde - güneşte yanark - ölüyor dracula!! Buna benzer bir sürü saçmalıklar var filmde.[/spo][signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

senin böle güzel bi filmi kaçırmanı istiyenler öle demiştir sana=)
bence fena değildi güzeldi konu olarak
ama o güneş olayı harbi bi katakulli var orda
eleman sadece ipte asılıyken güneşte yanıyo izlenimi veriyolar
ama uçakta ışık geldiğinde adam beni bu ışık mı yakacak diyip şöle karizma kazansaydı güzel olcaktı=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Filmin sonu]şimdi dracula abim ve onun soyundan olan vampirciklerimiz nelerden etkileniyor gümüş ışık bıdı bıdı kıza gösterdiği görüntülerin hepsinde onlar var yani geçmişten gelen psikolojik travmalar sonucu draculada iz bırakmış onlar(öeah amma sıktım ve özetledim :p) neyse devam edelim sonunda kendini asıyodu ama ölcekken ip kopuyordu ve o sırada güneş yok oluyordu işte meğer tanrı onu evinden kovmamış sadece tekrar denemesini istemiş :p olay bu... kız onu tanrıyla tekrar hesaplaştırırken ölüyo zaten önemli olan draculayı asmakmış[/spo]

[spo2=ışık ve dracula]efendim dracula kıza göstediği rüyada vampir olurken son defa gördüğüm güneş o zamandı diyor yani daha sonra güneşe çıkamıyor tabi bunun nedeni ne bilmiyorum acaba hasar mı vermiyor yoksa 1. spoilerda dediğim gibi o rüyada görünen olaylardan nefret ettiği için mi görmek istemiyor bana kalırsa uçakta olandan sonra güneş ona hasar verdiği için çıkmıyor ve filmin en saçma yeri oluyo böylece[/spo]

ama ışıklı kısım dışında iyi bi film sayılır. vampircikler, hoş zaman işte sıradan actin filmi izlemekten iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

yok orda yanlış anlamışsın
orda şey diyo
nasıl adem ilk insansa,dracula da ilk vampir o yüzden normal metodlarla öldüremedim demek istiyo[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

[Bu mesaj cavanagh tarafından 11 Temmuz 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...