Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bugün 23.40 ta Kanal D'de.Gerçi 00.30 a kadar kayabilir ama =)[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hayatımda islediğim en saçma dracula filmi : )) en şebek draculamız bu filmde. ayrıca matalcı gençlikde çok güzel izah edilmiş filmde. müzikler ise ayrı bir felaket, hyr belkı güzel bir tercıh olabilir ama bu kadar yanlış yyerde çalınmazkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 [spo1=Dracula esasen kim?]film kötü kabul ama draculanın İsa'yı gambazlıyan kişi olduğu mantığı gayet hoş olmuş[/spo][signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Do Not So Gentle [Bu mesaj thasaad tarafından 10 Temmuz 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 AVcını van Helsing olması apayrı bi nefret oluşturdu. Yapılmış en dandik vampir filmi heralde bu. Saçmalık üstüne saçmalık. [spo1=Yalnıız...]Vampirin spikere saldırışı ve kameramanın ancak kamerayı indirdikten sonra olayın farkına varması hoşuma gitti.[/spo][signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evet aslında dandikte olsa hoş sahneler vardı. [spo1=:)]kızı uçurduğu sahnede hiç fena değildi :P[/spo][signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla ilk kez izledim hiç gsl deilmiş harbiden[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bunun bi de 3000'i var ki dillere destan, imdb ortalaması 1.9 olup kesinlikle izlenmesi gereken bir film (komedi diye odaklayın kendinizi) ayrıca film bittikten sonra kendinizi TV'ye aval aval bakarken yakalayacaksınız.. 10 sn falan hipnotize kaliyorsunuz sonra geçiyor. Yan etkisi yok sanırım daha herhangi bi belirti yok bende.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bilgisayarda izlemiştim bu filmi. ilginç birşeye benziyor. ancak sonunu anlamadım biri son kısımlarda ne anlatılmaya çalıştığını özetlerse sevinirim. TV'de izlenmez böyle filmler ayrıca :-P belki cnbc-e felan olsa neyse. En sevdiğim Vampir filmi Interview With The Vampire. Ancak eminim Vampire The Masquerade - Redeemption oyununu 2 bölümlük film olarak yayınlasalar, süper eğlencelik ve muhteşem olurdu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 [spo1=Aslında...]Eğer bu filmden önce "Tutku" yu izlediyseniz Hz.İsa'nın çarmığa gerildiği filmi yani bir çok sahne tanıdık gelicek. Aslına bakılırsa film o kadar kötü değil güzel bağlanmış Interview with the Vampire kadar olmasada güzel bi film düşündümde :)[/spo][signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Vasat bir film.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 [spo1=Öehh.. ]Filmde dracula öldürülemez, 100 yıldır öldürmenin bir yolunu bulamadım diyo eleman ancak vampirler arasında gayet popüler olan bir şekilde - güneşte yanark - ölüyor dracula!! Buna benzer bir sürü saçmalıklar var filmde.[/spo][signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 [spo1=amaa...]Ama orda tam olarak güneşten yanma değil olay. Geçmişteki olayla bi bağdaştırma var yani. Sonuçta normal bi anda güneşte yanıp ölüceği kesin değil [/spo][signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gereksiz bir film[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 vasat bi film [spo1=saçma]uçakta adam ateş eder ışık gelir ve draculaya gelir biraz cızz olur duman çıkar sonra geri çekilir ne yani ölmediğini nerden biliyosunuz işte ölcek az daha kalsa yancak kül olcak gebercek :)..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Sarışın kız cok guzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çoooooooooooooook kötü dediler izleyenler bana.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 senin böle güzel bi filmi kaçırmanı istiyenler öle demiştir sana=) bence fena değildi güzeldi konu olarak ama o güneş olayı harbi bi katakulli var orda eleman sadece ipte asılıyken güneşte yanıyo izlenimi veriyolar ama uçakta ışık geldiğinde adam beni bu ışık mı yakacak diyip şöle karizma kazansaydı güzel olcaktı=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bana filmin sonunu anlatçak olan var mı? anlamadım dediğim gibi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Katil bekçiymiş Bon. Ne oldu Gugıl çalışmıyor mu?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gugıl çalışıyor çalışmasına da, ben yorum istiyorum konuyla ilgili :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 [spo1=Filmin sonu]şimdi dracula abim ve onun soyundan olan vampirciklerimiz nelerden etkileniyor gümüş ışık bıdı bıdı kıza gösterdiği görüntülerin hepsinde onlar var yani geçmişten gelen psikolojik travmalar sonucu draculada iz bırakmış onlar(öeah amma sıktım ve özetledim :p) neyse devam edelim sonunda kendini asıyodu ama ölcekken ip kopuyordu ve o sırada güneş yok oluyordu işte meğer tanrı onu evinden kovmamış sadece tekrar denemesini istemiş :p olay bu... kız onu tanrıyla tekrar hesaplaştırırken ölüyo zaten önemli olan draculayı asmakmış[/spo] [spo2=ışık ve dracula]efendim dracula kıza göstediği rüyada vampir olurken son defa gördüğüm güneş o zamandı diyor yani daha sonra güneşe çıkamıyor tabi bunun nedeni ne bilmiyorum acaba hasar mı vermiyor yoksa 1. spoilerda dediğim gibi o rüyada görünen olaylardan nefret ettiği için mi görmek istemiyor bana kalırsa uçakta olandan sonra güneş ona hasar verdiği için çıkmıyor ve filmin en saçma yeri oluyo böylece[/spo] ama ışıklı kısım dışında iyi bi film sayılır. vampircikler, hoş zaman işte sıradan actin filmi izlemekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 slayer dogru demişin fena fılm deıldı ama guzeldı cok kısaydı ben hıc vampir saldırısı fılan gormedım en ii vampir fılmı john carpenter vampirlerdi[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yaw birde dublaj hatasımı nedir ilk vampirin adem olduğunu söylediği bir bölüm vardı hatırlarsam.İlk vampir Kain(kabil) değil miydi?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 vampir the masquerade'e göre öyle sanırsam[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok orda yanlış anlamışsın orda şey diyo nasıl adem ilk insansa,dracula da ilk vampir o yüzden normal metodlarla öldüremedim demek istiyo[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye [Bu mesaj cavanagh tarafından 11 Temmuz 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar