Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko Günlüğü...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili gunluk bugun forum pek nesheli hic bırakmak istemio canm.shak shak desen shak shak,geyik desen herzaman mewcut.lakin isler sıkıshtı bir dahaki programda gorushene kadar hadi eywalla..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Mesaj tarihi:
shak shak ne oluor pardon? masanın altından elini cekip yaz :D[signature][hline]AccuraCy_Lord
_OneKnightStand_
Ares 1 - 2
Assassin
LeveL: 6x
Öyle Bi sonbaharda ölücemki vefasız sevgilim mezarıma koyacak kuru bir gül dahi bulamayacak...
Mesaj tarihi:
said:
Tribula_IV_, 15 Şubat 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
sevgili günlük partyle kalluga da siber tooth keserken iki uyarı aldımç ks yapmaktan ve lure dan dolayı çok sıkıldım ya bi kere daha olursa ban yicen dedi bana çok korkuyorum:(

Abi sende KS yapma neden KS yapma gereği duyuyorsun seeking party yap town da elbet biri alır seni party'e senin de KS yapmana gerek kalmaz ;)[signature][hline]Nick : SoLaReS
Clan : The_Others2
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 4x

İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Mesaj tarihi:
Sevgili günnük bu gün cerenin pıtısını gördüm :)))))))))))))

Sevgili günnük bu gün bişi daha oldu ama hatıylamıyom :D

Sevgili günnük bu gün bişi daha oldu onu hatıylıyom, bi tane keykenez yakaladım :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.

http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
Mesaj tarihi:
Sevgili günlük bugün çok kötü bişey oldu Troll kafama bi koydu Kafamdaki chitin'i yamulttu namıssız tamiri bile pahalı be :D[signature][hline]Nick : SoLaReS
Clan : The_Others2
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 4x

İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Mesaj tarihi:
Sevgili Günlük gerçekten kiyamet kopacak, bu gün cz de hiç ölmedim :D[signature][hline]Nick :GiftERM
Job :Light-ice
lvl :56
Server :Ares(Karus)

+2/16 Light -Red Eye Staff-:}
Mesaj tarihi:
Sevgili günlük bu gün czye gidiyim dedim her zmnki gibi murtaza yine acımadan 300 ~ 500 vurdu :( ama yine kesemedi :D[signature][hline]Name:MaRLoN
Lvl:61
Clan:Yine clan yok :D
Nation:Karus
Job:Elemental Lord
Server:Ares
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ko yuda bıraktım KE gelmeden. Ama girmedende duramıorum 1 aydır zor tutuom ama dayanamıom gunluk. Lan sen nası bişesin bi ses ver be gunluk :P[signature][hline]AccuraCy_Lord
Ares 1 - 2
Assassin
LeveL: 61
SatıLıQ
KeLp üRüR KerVaN YüRüR,KoşaR,Kafasına GöRe TaqıLır..
Mesaj tarihi:
14. gününe girdi hacklenişim ama hala vermio adi adminler, vercez diolar zaman ver bize diolar off off gitti KO parasıyla 5 milyarlık malzeme :(:( bu gidişle üstüne soguk su iççez gibi gözüküyo[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir!
Peki o zaman nedir?
Mesaj tarihi:
Sevgili Günlügüm bugun okulların 3. günü ve ben çok mutluyum absy aldım 30 tane 3 warrior chitin,1 shard,1 adet GOLDBAR düştü neden bu kadar ballıyım bilmiyorumki[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 14 Eylül 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
Sevgili Günlügüm bugun okulların 3. günü ve ben çok mutluyum absy aldım 30 tane 3 warrior chitin,1 shard,1 adet GOLDBAR düştü neden bu kadar ballıyım bilmiyorumki

Harbiden bu bal bi bende yok heralde dupe zamanında
160 tane abyss almıstım salak salak seyler cıkmıstı
7-8 tane chitin o kadar...[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir!
Peki o zaman nedir?
Mesaj tarihi:
:) lol dedim kendi kendime[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
sevimsiz pis günLük bugün LVL 60 charım hackLendi[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo
LVL : 60
Job : ELEMENTAL LORD
NP : 18xxx
Server : Diez
Nation : Karus
Mesaj tarihi:
günlükcüüm
bugün pazardan bi sürü +1 chitin topladım coğunu +6/10 yaptım ama alan soran yok:D cokta makul fiyattan koydum yaw :D bana müşteri bul günlük moradonda işlem hacmini artırmam lazım:D:D:D:D:D[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam
server =Ares
clan =KhanJAR_FunClub
np = np :D
  • Yeni Oluştur...