mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sevgili gunluk bugun forum pek nesheli hic bırakmak istemio canm.shak shak desen shak shak,geyik desen herzaman mewcut.lakin isler sıkıshtı bir dahaki programda gorushene kadar hadi eywalla..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 shak shak ne oluor pardon? masanın altından elini cekip yaz :D[signature][hline]AccuraCy_Lord _OneKnightStand_ Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Öyle Bi sonbaharda ölücemki vefasız sevgilim mezarıma koyacak kuru bir gül dahi bulamayacak...
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Tribula_IV_, 15 Şubat 2005 10:17 tarihinde demiş ki: sevgili günlük partyle kalluga da siber tooth keserken iki uyarı aldımç ks yapmaktan ve lure dan dolayı çok sıkıldım ya bi kere daha olursa ban yicen dedi bana çok korkuyorum:( Abi sende KS yapma neden KS yapma gereği duyuyorsun seeking party yap town da elbet biri alır seni party'e senin de KS yapmana gerek kalmaz ;)[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : The_Others2 Server : Ares Nation : El Morad Level : 4x İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yuh adam şubatta yazmış şimdi lvlı kaç kimbilir[signature][hline]Krwlng in my skiN
Schweppes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Cz deyim hergun czdeyim hep czdeyim[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 cz rule[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Gladros, 10 Haziran 2005 17:03 tarihinde demiş ki: yuh adam şubatta yazmış şimdi lvlı kaç kimbilir 58[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 harpyde en az 15 ks ci var :([signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Yine clan yok :D Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sevgili günnük bu gün cerenin pıtısını gördüm :))))))))))))) Sevgili günnük bu gün bişi daha oldu ama hatıylamıyom :D Sevgili günnük bu gün bişi daha oldu onu hatıylıyom, bi tane keykenez yakaladım :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sevgili günlük bugün çok kötü bişey oldu Troll kafama bi koydu Kafamdaki chitin'i yamulttu namıssız tamiri bile pahalı be :D[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : The_Others2 Server : Ares Nation : El Morad Level : 4x İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
marksman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abicikler yazacak çoook şey war ama allah aşkına bu yazılrın hangi birini okusun bu millet pess
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sevgili günlük nbr..hep sana bişiler anlatıyoruz sen de dinlion arkadaş..yazıktır sana be..söle amcam bi derdin varsa paylaş sen de rahatla:D
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sevgili Günlük gerçekten kiyamet kopacak, bu gün cz de hiç ölmedim :D[signature][hline]Nick :GiftERM Job :Light-ice lvl :56 Server :Ares(Karus) +2/16 Light -Red Eye Staff-:}
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sevgili günlük bu gün czye gidiyim dedim her zmnki gibi murtaza yine acımadan 300 ~ 500 vurdu :( ama yine kesemedi :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Yine clan yok :D Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 günlük bugün sonunda ilk kez uniq buldum yaw antaresi kestim scorpion side düştü ohh yarasın dedim[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 günlüğüm benim..bugün scrolla DK ye dönüştüm ve civcivleri pianadan asga ya kadar kovaladım :D sadistim ben :D
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sewgili günlük bugün nasıl olduysa şansıma 6 tane +7 wizard staff ve 1 tane +7/12 mage glove yaptım. hemde hepsini 50 milyona yaptım :D[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ko yuda bıraktım KE gelmeden. Ama girmedende duramıorum 1 aydır zor tutuom ama dayanamıom gunluk. Lan sen nası bişesin bi ses ver be gunluk :P[signature][hline]AccuraCy_Lord Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ KeLp üRüR KerVaN YüRüR,KoşaR,Kafasına GöRe TaqıLır..
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 14. gününe girdi hacklenişim ama hala vermio adi adminler, vercez diolar zaman ver bize diolar off off gitti KO parasıyla 5 milyarlık malzeme :(:( bu gidişle üstüne soguk su iççez gibi gözüküyo[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir?
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sevgili günlük ke geldiginden beri solo takılamazoldum(staff bug!)[signature][hline]
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Sevgili Günlügüm bugun okulların 3. günü ve ben çok mutluyum absy aldım 30 tane 3 warrior chitin,1 shard,1 adet GOLDBAR düştü neden bu kadar ballıyım bilmiyorumki[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Gothic, 14 Eylül 2005 13:47 tarihinde demiş ki: Sevgili Günlügüm bugun okulların 3. günü ve ben çok mutluyum absy aldım 30 tane 3 warrior chitin,1 shard,1 adet GOLDBAR düştü neden bu kadar ballıyım bilmiyorumki Harbiden bu bal bi bende yok heralde dupe zamanında 160 tane abyss almıstım salak salak seyler cıkmıstı 7-8 tane chitin o kadar...[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir?
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 :) lol dedim kendi kendime[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sevimsiz pis günLük bugün LVL 60 charım hackLendi[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlükcüüm bugün pazardan bi sürü +1 chitin topladım coğunu +6/10 yaptım ama alan soran yok:D cokta makul fiyattan koydum yaw :D bana müşteri bul günlük moradonda işlem hacmini artırmam lazım:D:D:D:D:D[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub np = np :D
Öne çıkan mesajlar