Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko Günlüğü...

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

Ko hayatım boyunca yaşadığm en büyük şok! Artık server da bir TOTOMIC bow var ve bir orc un elinde!!! Günlük sen oslan oyunu bırakmazmyıdın he sorarım sana!! ://

(http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=24026&sid=3be1f2337babee0f630a67c659435961)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

oteki KO gunlugu kayıplara karıshmısh burdan dewam edelm sewgili gunluk.
su an ogle tatilinde orta sekerli turk kahvemi yudumlarkene
haftasonuna girmeme yaklask dort saat kalmasının vermis oldugu keyif icerisindeym.
gece bizm kankayı da eve alıp networku hazırladıktan sonra Sabaha kadar KO partisine start verecegiz.
Nice geyiklere ve ye yeni levele yelken acacaız insalla
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük..
Bugun sabaha karşı super bişey oldu. Kablo net te arıza vardı. Ad-aware le tarama yaptırdım. Düzeldi. Bi girdim oyuna 3 dk. sora boss event başlattılar. Clanın partisi doluydu ve ben yanlız kaldım. Ortada yaklaşık 200 kişi vardı. Belki daha da fazla. Bir anda dibimde Troll King spawn oldu. Daldım tek başıma. Ümidim yoktu. Zaten spawn olmasıyla yatması arasında 5 sn. geçti. Bi baktım kutu bana düştü. Açtım bronze earring var. Gözlerime inanamadım. Nasıl olur da drop u ben alabildim.
Ondan sonra az ilerimde princess cıktı. SQ benzeri bişey. Ona da daldım. O 3 sn. de yattı. Kutu gene bana düştü. Açtım bi b.k yok. Para ve lvl1 mage boot. Ama olsun. Bi tane unique buldum tek başıma. Hemen yazasım geldi. Acaip mutlu oldum.[signature][hline]Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan w00tabulous)

Aklım ağrıyo, fikrim ağrıyo...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük level 45 oldum bugün çok mutluyum clan 29 kişi oldu dopdoluz çoğu 4x oldu dts kseioduk demin çok rahat oluyo :) herhangi bir sıkıntı yok her şey güzel savaşa da girdim humanları güzelce yendik pianayı görmeyeli çok olmuştu bir uğradım ama sotecinin teki zehirledi öldürdü :/
bi okçu char açtım para kasmak için epey bişi biriktirdi
realnick ve aka clanlarının liderleriyle arkadaş oldum güzel bir muhabbetimiz oldu ilerde bize belki ally olurlar geleceğe umutla bakıyorum[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

sevgılı gunluk bugun 3 cıvcıve daha yardım ettım hepsı 30 ksusur oldu dıbımden ayrılmıyorlar bende aldım clana hepsını adımız cıvcıv klanına cıkıcak yakınca :) napalım gozumuz tuksekte degıl bızım zevk aldıgımıız surece oynuyoruz oyunu :)[signature][hline]Biri çay koysun lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

Dünkü xgenondaki savaş harikaydı. İlkkez Human olmaktan bu kadar zevk aldım. Bizim BrotherS clanıda kişi başı en az 250 np ile çıktı dışarı.:) Ve lvl ortalaması minimum 55 4-5 tane lvl 60 falan oldu. Hızla büyümeye devam ediyoruz... şöyle hayırlısıyla bi 57 olsam daha başka bir şey istemicem...
Birde savaşta Başkaları gibi bütün gün kristalın başında oturup NP beklemeyip köy bastık:)) Aşırı zevkliydi. Sonra gazı alıp SAvaştan sonra Cz ye gittik. klex_priest tan ve war'a Olan nefretim biraz daha arttı![signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Clan yok.
Harpy e gidiyorum.Aptalca küfürleşmeler.
Provoke skill ini tekrar açtıgım için kendime küfür ediyorum.
Oyundan sogudum.
Harpy yok.
party yok.
hala %41 deyim.50m exp lazım.sacımı başımı yoluyorum....[signature][hline]Server: Diez
National: El Morad
LVL: 60+
Nick: ShadowFax
Clan: -----------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 25 Mayıs 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
nasıl +8 yapıyosunuz?

+8 yapmak için aynı itemin +7 olanından en az 4 tane lazm 4 taneden biri trina ile kesin oluyor raptorumu yaptım bende aynı şekilde.[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :BuRiAL
CLaN :TnT
LvL :62 Blade Master Warior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL_TR, 26 Mayıs 2005 09:21 tarihinde demiş ki:
said:
HasMez, 25 Mayıs 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
nasıl +8 yapıyosunuz?

+8 yapmak için aynı itemin +7 olanından en az 4 tane lazm 4 taneden biri trina ile kesin oluyor raptorumu yaptım bende aynı şekilde.

hmm, iyi de +8 raptor ne kadar eder? 3 tane +7 raptor ve trina ne kadar eder?[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 5X
Clan: TüRK
Server: Diez
(Dru artik yok)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...