SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ko hayatım boyunca yaşadığm en büyük şok! Artık server da bir TOTOMIC bow var ve bir orc un elinde!!! Günlük sen oslan oyunu bırakmazmyıdın he sorarım sana!! :// (http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=24026&sid=3be1f2337babee0f630a67c659435961)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 oteki KO gunlugu kayıplara karıshmısh burdan dewam edelm sewgili gunluk. su an ogle tatilinde orta sekerli turk kahvemi yudumlarkene haftasonuna girmeme yaklask dort saat kalmasının vermis oldugu keyif icerisindeym. gece bizm kankayı da eve alıp networku hazırladıktan sonra Sabaha kadar KO partisine start verecegiz. Nice geyiklere ve ye yeni levele yelken acacaız insalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Sevgili günlük.. Bugun sabaha karşı super bişey oldu. Kablo net te arıza vardı. Ad-aware le tarama yaptırdım. Düzeldi. Bi girdim oyuna 3 dk. sora boss event başlattılar. Clanın partisi doluydu ve ben yanlız kaldım. Ortada yaklaşık 200 kişi vardı. Belki daha da fazla. Bir anda dibimde Troll King spawn oldu. Daldım tek başıma. Ümidim yoktu. Zaten spawn olmasıyla yatması arasında 5 sn. geçti. Bi baktım kutu bana düştü. Açtım bronze earring var. Gözlerime inanamadım. Nasıl olur da drop u ben alabildim. Ondan sonra az ilerimde princess cıktı. SQ benzeri bişey. Ona da daldım. O 3 sn. de yattı. Kutu gene bana düştü. Açtım bi b.k yok. Para ve lvl1 mage boot. Ama olsun. Bi tane unique buldum tek başıma. Hemen yazasım geldi. Acaip mutlu oldum.[signature][hline]Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan w00tabulous) Aklım ağrıyo, fikrim ağrıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 günlük level 45 oldum bugün çok mutluyum clan 29 kişi oldu dopdoluz çoğu 4x oldu dts kseioduk demin çok rahat oluyo :) herhangi bir sıkıntı yok her şey güzel savaşa da girdim humanları güzelce yendik pianayı görmeyeli çok olmuştu bir uğradım ama sotecinin teki zehirledi öldürdü :/ bi okçu char açtım para kasmak için epey bişi biriktirdi realnick ve aka clanlarının liderleriyle arkadaş oldum güzel bir muhabbetimiz oldu ilerde bize belki ally olurlar geleceğe umutla bakıyorum[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 LOL Güzelmiş. Bende Yazarım. Sevgili Günlük bir 60 olsam ne olur:D Nova açılır.Bence güzel olur sonra master olur Paso CZ de takılırım.Gerçi şimdilerdede CZ deyimde :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :SatanicS LvL :5x Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sevgılı gunluk bugun 3 cıvcıve daha yardım ettım hepsı 30 ksusur oldu dıbımden ayrılmıyorlar bende aldım clana hepsını adımız cıvcıv klanına cıkıcak yakınca :) napalım gozumuz tuksekte degıl bızım zevk aldıgımıız surece oynuyoruz oyunu :)[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Dünkü xgenondaki savaş harikaydı. İlkkez Human olmaktan bu kadar zevk aldım. Bizim BrotherS clanıda kişi başı en az 250 np ile çıktı dışarı.:) Ve lvl ortalaması minimum 55 4-5 tane lvl 60 falan oldu. Hızla büyümeye devam ediyoruz... şöyle hayırlısıyla bi 57 olsam daha başka bir şey istemicem... Birde savaşta Başkaları gibi bütün gün kristalın başında oturup NP beklemeyip köy bastık:)) Aşırı zevkliydi. Sonra gazı alıp SAvaştan sonra Cz ye gittik. klex_priest tan ve war'a Olan nefretim biraz daha arttı![signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bugün cz de oyuna girdim ve spawn olduğum yer çok hoşuma gitti http://server2.uploadit.org/files/Dark1ord-12345.JPG[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 altta kocaman plz save ue information yazıyooo keşke yapsaydın :D[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 adam gibi party yok tek başıma kasıyorum kas kas bitmiyo sıkıldım :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Clan yok. Harpy e gidiyorum.Aptalca küfürleşmeler. Provoke skill ini tekrar açtıgım için kendime küfür ediyorum. Oyundan sogudum. Harpy yok. party yok. hala %41 deyim.50m exp lazım.sacımı başımı yoluyorum....[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 acaba reskill yapsammı yoksa 61 demi yapsam :S[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yok olm hiç yapma kas kas bitcek bi yerde 63=Provoke+SwordDancing+Scream[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 suan Diez 1 Esland harpy. Gelin Görün malları. O ona o ona küfür ediyor.Gelde lvl kas ...[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kasılırmı o kadar be kas kas kaskatı oluruz a.q böle warriorun Sd yetmiyo sanki bide scream açacaz :([signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yetmiyo abi daha fazla her zmn[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 illaki charı 70 miş yapacam ondan sonra oyundan soğuyup onu çöpe atacam onu istiyolar[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 nasıl +8 yapıyosunuz?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 dire wolf kesmekten beynim sulandı baydım öldüm :-P:-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolcan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Şuan iş yerindeyim :( oyuna 2 gündür giremiyorum bu akşam oyuna giricem benim için bir blade master Cz'de golem kessin[signature][hline] ----------------------------- Server :Xign NicK :volkann CLaN :black Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 KO bayar biter anlamsız artık yok artık o eski heyacan biter bitmeli bitsin zaten :(:(:( [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 25 Mayıs 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Editlerle ve Dupelerle dolu bir serverda oynamak istemıyorum!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: HasMez, 25 Mayıs 2005 19:53 tarihinde demiş ki: nasıl +8 yapıyosunuz? +8 yapmak için aynı itemin +7 olanından en az 4 tane lazm 4 taneden biri trina ile kesin oluyor raptorumu yaptım bende aynı şekilde.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: BuRiAL_TR, 26 Mayıs 2005 09:21 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 25 Mayıs 2005 19:53 tarihinde demiş ki: nasıl +8 yapıyosunuz? +8 yapmak için aynı itemin +7 olanından en az 4 tane lazm 4 taneden biri trina ile kesin oluyor raptorumu yaptım bende aynı şekilde. hmm, iyi de +8 raptor ne kadar eder? 3 tane +7 raptor ve trina ne kadar eder?[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hea biliyorum lan bunu "legit technique" diye savunulan dalga bu.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar