arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bu demoyu CS merkezinde gördüm ve buraya koyayım dedim tık 5-6. roundlardan birinde t base in b bomb tarafındaki kısımda bi havada zoomsuz vuruş var orayı iyi izleyin :)[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 indrdiimde beenmessem döverim ama :P kendi avi mi koysam nete izler bisiler kaparsınız ama site yok koycak 75mb avi..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Drax ortalığı omg sesleriyle inletiyor bu demosunda ama tek sevmediğim yönü var bu drax'ın, başka hiçbir aktivitede bir olayını görmedim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 drax pskopattır kankadır zaten ehe[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Loras, 23 July 2003 19:02 tarihinde demiş ki: Drax ortalığı omg sesleriyle inletiyor bu demosunda ama tek sevmediğim yönü var bu drax'ın, başka hiçbir aktivitede bir olayını görmedim. :p herkes öyle diyor :) turnuvalarda kendini gösteremiyormuş ben pek bilmiorum yabancı oyuncuları ancak bu video müthiş[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 haa şu hileci Zex|Drax. bu demonun sonunda serverdan atılıo zaten ahah[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 vote ile atılmıştır bu demoda hile yok bence[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Yahu bu oynadıklarının hepsi kazma zaten, yüzde sekseni sadece klavyeyle oynuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Demoyu çok daha önce sogamed den indirip izlemiştim ve daha sonra da zex | drax ın diğer farklı maçlardan demolarını seyrettim gerçekten aim olarak çok iyi diyebilirm hatta wew ile bir maçında gerçkenten yapılması zor bir kaç hareket yaparak beni şaşırtmıştı demoda tamamen hile yok sadece karşıdaki adamlar az biraz kazma diyebilirim. Zex clanın sitelerinden diğer demolarınıda izleyebilirsiniz ve gerçekten iyi olduğunu görebilirsiniz .Yalnış hatırlamıyorsam http://www.teamzex.com adres buydu .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 eet bu taktikte yeni cıktı, zıplayıp awp target alın bastıın adan fastwitch desert shot[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 sanki server'da sv_clienttrace 9999 var. (tabi bu komut sadece siz adminken çalışıyor yani tüm server'ı etkiliyor.) (mesela açın jeep, bot ekleyin m249 alın karşı takımın base'ine gazlarken adamlara doğru basılı tutun, takır tukur iniyorlar. ama dediğim gibi admin olmak gerek) Adam avp ile aşırı hızlı hareket etmiyor mu? eski version falan mı acaba? zoomsuzken de baya isabetli atıyor..[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 zoomsuz diil o. zooma basıp hemen ateş ediyo sanki zoom açılmamış gibi oluyo. ekranında nokta var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 zoomsuz da ateş ediyor o demoda imkansız birşey değil ama bu adam olayı bitirmiş orası ayrı[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: rosemary, 30 July 2003 02:36 tarihinde demiş ki: zoomsuz diil o. zooma basıp hemen ateş ediyo sanki zoom açılmamış gibi oluyo. ekranında nokta var zaten. Biz ona zoomshot dioruz...Abi Arcane Lan oynayaLım benim eLim Lan a DeLi aLıştı net baydı zaten bi konusaLım sbgg yi Lan yapaLım ozaman m3 LerLe miLLet kafayı yer =)[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yok yok zoomshot değil zoomsuz :) eheh ps: LAN olayını icq dan konuşalım[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 konusaLım bu kış Lan kasaLım ya Lan dahada zewkLi..Gerçek cs Lan dan güseL oLuo we dahada zewkLi..icq ya giremiorm netim yok ramses sin kafede adam full dwnLoad asıLmış işte yok ya payLaşımı kapatıo adam zıçıorz..:D nese ben msg atarım sana icq ya grince..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ekranda zoomu açın ve tam hedef işaretinin oldugu noktaya minnacik bir iz yapın. boardmarker olabilir. sonra artık zooma gerek yok :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 31 July 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ve .dem uzantısını ne oynatıyor?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Cs'nin kendisi.(komutunu bilmiyorum tam) Birde Geyiq Playermı ne vardı hehe hatırlıyamadım.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ben de ona 'zoomshot' diorum ama zoomshot diince herkes anlamaz neyse... zoom açmadan awp'yle önünde fil olsa vuramıyosun artık cs de eskidendi o zoom açmadan vurmalar. yoksa deişti mi gene? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Absolut, 31 July 2003 18:09 tarihinde demiş ki: Ve .dem uzantısını ne oynatıyor?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli console'a playdemo ***.dem (.dem ini yazmasan da olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 vuruosun kasarsan vurursun daha yeni geldim lan dan birkaç tane var öyle vuruşum[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Sallıyo inanmayın ben de ordaydım (-8[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Absolut, 31 July 2003 18:01 tarihinde demiş ki: Ekranda zoomu açın ve tam hedef işaretinin oldugu noktaya minnacik bir iz yapın. boardmarker olabilir. sonra artık zooma gerek yok :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 31 July 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] böyle hicbirseyi vuramazsın awm zoomsuz hicbir zaman son ates edilen noktaya kursun yollamaz bilakis sacar ancak scout kullanırsan işe yarar[hline]MAN WHO WALKS ALONE [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 02 August 2003 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar