zgrw Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben olsam yumruk atardım :) tabi açısını ayarlayarak, burun kemiklerini kırardım ve kavga biterdi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ha bide bişi war dı arkadaş anlattı sahilde yürüyomuş kafası aşağıda sarhoşun teki "kafanı kaldırma .... " demiş bizim arkadaşta ne oluyor edasıyla bakmış ÇATTTTTTTT kafasında bira şişesini kırmışlar sarhoşlar sonrada kafasına wurana yumruk atacakmış adam şişeyi wurduğu gibi yere yayılıp sızmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 simdi estetik önemli burda.. şölee adamın alnının çatısına çaaaaat!! die çaktın mı kafayı... çevrede insan varsa obaaaaaa!! sesleri yükselecektir.. bunun dışından yumruk değil de sağlam bir sille işi kurtarabilir o silleyi yiyen adam seni evire çevire dövse de o silleyi yemiştir e ünvan alınmıştır bi kere.... :)[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ziyanım ben büyük ziyan euhehuehu Absoult abijim bu tükürme olayı mükemmel bi iş aslında .. :) Olm ne diyon lan.. Bi sn Hee ne var.. Bu var Hooaaaaaaaaaaaaaağğğğğğkkkkkkk Tuuuuuuuu.. Ohaness.. Topuk..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Aslında rakibin burnunu yakalayıp çekiştirmek, itmekte çok güzel oluyo.Oldukça hassas bi nokta ve kaptınızmı rahatça yere yapıştırırsınız(Aynısı kulak içinde geçerli ama sakatlık filan çıkar hele okuldaysanız adamın kulağı elinizde kalırsa başınız belaya girebilir:D)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 savasmayın sevisin..:) ha bu arada en iyi yontem organa tekme atmak ama karsıdaki adama ciddi zarar verebilir:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tabii ki de yumruk. hem noktasal vuruşlar yapabilir, hem de kendinize minimum damage'ı alırsınız. ama kafa ile vurduğunuzda hafif bir baş ağrısı oluyor ve bu nedenle sonraki darbelerinizde hedefi ıskalama, etkisiz yere vurma gibi hatalar yapabiliyorsunuz. bu nedenle yumruk. hem seri şekilde kafa atamazsınız ama eğer hafiften ince ve 3-5 ay spora gittiyseniz seri ve yüksek hasarlı vuruşlar yapabilir, elemanın burnunu ve bilimum yerlerini parçalayabilirsiniz.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben direk duvara itip eziyorum (130 kilo olmanın avantajları !! ) :P[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 dişine yumruk atardım.. burnundan daha etkili oluo..de yumruğa dikkat etmek lazım ii sıkmak lazım..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 göğüs kafesinin ortasına yumruk.. (bu tehlikeli olabilir) veya diz kapağının yanına abanma tekme zaten ikisinden birinden sonra ayakta kalamaz[signature][hline] [Bu mesaj Goering tarafından 28 Ekim 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 aslında yumruk atılacaksa çeneye atılması herzaman daha etkilidir çünkü direk kafa sarsılır ve afallamaya sebep olur.. adamı 2 80 uzatma olayına giriş böyle yapılır..çenenize hafifce yumruğunuzla vurun. ne demek istediğimiz daha iyi anlıyacaksınız.. :)[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bence direk burun.. en iyisi hem belki kan görünürde karşı taraf psikolojik olarkda kopar kavgadan..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hiç kavga etmedim etmemde gerekli olmadıkça ama ; sağdan yumruk hemen sonra sol tekme ile başlarım. :D Denenmiştir 1 e birde yenilmem böyle :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 surata patlatılan feci bir yumruktan sonra hüleyn die çocuğun üstüne atlıyıp kaybolmuş dengesiyle yere yuvarlanmak ve yerde daıtmak iyidir...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 lol bu kadar komik bi topic gormedim dedigin gibi ne var adam mısın lan dedikten sonra adamın yanına gidip kafa atabiliyosan hll olsun cok buyuk k3nksin! bi de hic bole bi kavga gormedim kavgadan once konusmamı olurmus ? löl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: b1vRiP, 28 Ekim 2005 16:01 tarihinde demiş ki: surata patlatılan feci bir yumruktan sonra hüleyn die çocuğun üstüne atlıyıp kaybolmuş dengesiyle yere yuvarlanmak ve yerde daıtmak iyidir... eet bu rulazz:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 "rage" e girip "allah ne verdiyse" şeklinde girmekde epey bi hasara yol açar karşıda ama +%50 dmg alırısn bu yöntemle..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 aparkart. oda olmassa yumruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben vurmam...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben vururum..[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Collapser Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ne var ne yok girerim ve çoğunlukla ıskalarım[signature][hline]Scorpio - Drive It Like You Just Stole It - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 çıkarıcan 45liği sıkıcan topuğuna en sağlamı :D[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bence tartıştıın adamın senden güçsüz olduunu düşünüosan yumruk,aksi halde"sen görürsün"diip direk öğretmene şikayet etmek:):):):)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 konu ve dolayısıyla muhabbet süper.Hayatımda bunun kadar önemli bir ortam görmedim hll olsun kafa mı yere serer yumruk mu?tabii ki kafa birisini nakavt etmek istiyosan kafanı kullanacaksın şiddet in hiç bir anlamı yokkki[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kavga etmek istemeyn arkadaşlar risk alın satır taşıyın biçok kişi kaçıyor sizde kavga etmek zorunda kalmıyorsunuz ben öyle yapıorum ha adam bana bıçak çekse satırla vurabilirmiyim sanmıyorum.... acıyorum genelde karşıdaki adama 1 kere acımadım yanımda satır varken ondada adamın kafasına vurmuştum hala saçlarının bir bölümü çıkmıyor çocugun :([signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar