Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

ilk lavgamda küçüktüm (14 15 yaş)
eleman benim çeneme geliyodu bi kafa attı dişlerimi kırdı zannedip ağzını burnunu kırmıştım elemanın. sonra baktım dişler duruyo gittim özür felan diledim. bişeyin var mı felan diye sordum[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 27 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
Esasında acaip gerinip adamınkarnına parmağını saplıcaksın veya direk kalbini söküp eline verceksin adamın srona arkanı dönüp gideceksin. heheh

ordanda

indiana jones , naber lan hayirsiz diceksin :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 27 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
Esasında acaip gerinip adamınkarnına parmağını saplıcaksın veya direk kalbini söküp eline verceksin adamın srona arkanı dönüp gideceksin. heheh

Olldu başka? Öncedende bi Kame Hame Ha çakalım tam olsun?
Absolut aştı kalbi ele vermeler filan... uçmayın ya fantazininde okadarı değil...

said:
Absolut, 27 Ekim 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
En temizi herife tükürüp kaçıcaksın hehe seni dövse bile hayat boyu unutmaz hehe.

Ama bu olur yaa... Hemde süper olur. Hele bide bronşit olmuşsan balgamlı balgamlı adamın suratını dolar yeşiline boyuycaksın tam olcak[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben saf yumrukla dalıyorum
ve kavgada geçende 5 yumruk yedim acı ancak 5 dk sonra başladı
kafa diz tekme bile atamıyorum atmaya kalkınca 5 metre ötedeki adamalra gidebilir

sanki kavga sırasında herşey bulanıyor dünya üstüme üstüme geliyor ve o an karşındaki adama olabildiğince kısa araklıklarla beynihne beynine en sert yumruklarını en müthiş açılarla atmak önemli olan tek şey hayat amacımmış gibi

kavga etmekten çok tırsıyorum ondan mı acaba biri yakamdan tutunca korkuyla hemen yumruklarla dalıyorum?[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Adam "AaaaAArrrGGhhh" die bağırdıgında ağzına ağzına tükürceksin :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

aslında önce kafa sonra yumruk atarım... tekrar bi düşündümde,

ne var? ne var? kısmı çok komik geliyo heheh :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

iki yakasından tutar kafayı geciririm. arkasından da bi yumruk yediririm buyuk ihtimal. sinirlendiğim zaman cok pis olabiliyorum ama kavga etmeyi sevmem ama edecek duruma gelirsem ilk olarak bunu uygularım. yetmediyse da artık elim mi kafam mı hangisi daha cok acıdıysa onla değil de diğeri ile bi tane daha patlatırım. tabi bu arada o boş mu duracak bilmiyorum ehehe[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

açılış kafa , zaten kendini toparlayamaz uzunca bi süre , ha toparladı mı? iki seçenek yakınındaysa ve kafayı yemiş bi haldeyse zaten sersemlemiş , birincisi dizinle surata veya kafadaki bilumum herhangi bi yer olabilir vurmak , ikincisi aranızda biraz mesafe varsa zaten kafayı yedikten sonra kendini toparlaması baya bi süre alıcağı için knock-outluk bi sağ kroşe , tabi önemli olan sakin kalmak adrenalini kontrol altında tutmak gerisi kolay.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

bugün aikiodada ne öğrendim:p
yaka tutan adamın önce bileklerini kırıp yere indirirken diz atarak burnunu kırmayı öğrendim:p (aslında böle hareketler tam böle değil ama hoca arada gösteriyo bak bölede yaparsın diye)
kolumu tutan birini yakalamanın 2 yolunu öğrendim:p
kolunu yakaladığın adamın (sol el ile bileği, sağ elin avuç içi ise dirsek çıkıntısına gelince yakalıyorsun) bu şekilde nasil yere inene kadar adım ataraktan kolunu kırmayı öğrendim:p
hiç kas gücü kullanmadan adamı yere atıyorsun, çok iyi bir olay yani karşındaki çok kuvvetli bile olsa doğru yerinden bükersen sana vurana kadar zemine yapışıyor.

Ha zemine yapıştıktan sora napıyorsun? İlk olarak kolu kırabilme şansın oluyor ters bükerek, O Acıdan sora zaten ayağa kalkamaz davul olur orada.

güzel tabi aikido.
Bide bacakları biraz yan tutun, bacak arasına sokamasın dizini, kafa atmaya çalışırsada kafanızı biraz öne eğmek lazım ki darbe buruna değil sizinde alnınıza gelsin, tabi adam kafa atma pozisyonu eller omuzlarda yada yakada iken kafayı atamadan gene bileklerden tutup aşağı indirmek dizinizi burnu ile tanıştırmak.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyle stres aninda planli programli haraket edemezsinki,simdi su aciyla adamin burnunun sag deliginin biraz altina kafa aticam,olmaaaaz...o an nasi gelirse icinden durumun kosullari icinde bisey yapiverirsin..
Ortaokul lise kavgalari diyince aklima geldi,azcik kaypakca bir davranis ama,bi arkadasim bi cocugu dovecekti,neyse koridorda gordu bu cocugu elinde de kitaplar..hoca bi tutucan mi ya dedi,cocuk saf saf kitaplari eline alinca gozunun ortasina yumrugu cakmisti :D,cocuga uzulmustum ama simdi dusununce komik geliyo..
saglam numara valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

Klasik yöntemim...

tamam birader, *el uzatılır* eli tam uzattığında kafa koyulur...
yada başka bi yöne bakılır en beklemedik anında kafa
hemen arkasından tekme geliyo bacaklar uzun biraz :)

gerisi malum okul ortamındaysa hemen ayırıyolar...ilkleri vuran galip...

Gerekmedikçe yapılmasın..yapmayalım daha doğrusu :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Rakibin elini yakaladınızmı adamı ağlatırsınız yani okadar pis teknikler var...

Eğer sağ elinizle rakibin sol elini yakalamışsanız(kısacası tam karşılıklı işte sol elle sağ elide yakalamış olabilir)
-Rakibin kolunu hafiften yana çekerek geriye iterseniz dengesi acaip bozulur sertçe itip sonra aniden çekerseniz adam nooluyo lan diyemeden onu omzunuzdan aşağı atabilirsiniz...

Eğer avcunu dıştan tam olarak kavrayabilmişseniz avcu sıkıp yana çekerseniz, o acı içinde böğürürken diğer elle pataküte dövebilirsiniz(acaip can yakıyo, basit görmeyin), yada bi süre süründürdükten sonra ilk başta söylediğim şekilde geriye atabilirseniz

Eğer eli çapraz yakalamışsanız ve rakip hala size doğru hamle yapmaya çalışıyosa diğer elinizle rakibin dirseğini yakalıosunuz ve haşırt diye onun yüzüne doğru çeviriyosunuz... O anda çatırt diye bi ses gelmesi lazım... Geldiyse hareketi doğru yaptınız; Ya rakibin kolunu kırdınız yada kafayı yere gömdü:D

Eli çapraz yakalamışsanız bide şey varda karmaşık biraz.Rakibin tuttuğu bileği çevirerek sizde onun bileğini tutuyosunuz, Çaprazdan çekip hafifçe eğilerek enlemesine rakibi çekmeye devam ediosunuz, rakip uçuyo...

Ancak Osmanlı Tokadı+Kafa+Testise diz tekniği yinede güvenli bişiydir, siz karıştırmayın bileği eli filan:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

o bilek olayı şöle aslında

sağ el ile sol bileği yakaladın diyelim
sağ bacağını biraz arkaya açıp yawn dönüyosun hayaları
koruyorsun, sağa doğru kayıyorsun birazki sol bacaktan destek alabilesin ve destek almadan yapamazsın bu hareketi.
Kolundan tuttuğun adamı o duruşunla rahatca öne çekiyorsun azıcık çeksen kolunu kendisinden uzaklaştırsan (ki kendi sabit kalmaya kasar) yeter, bu yere gelirken kolun dış yani dirsek kısmı sana doğru bakar hale geliyor biraz çeviricen tabi. Sonra hızlıca avuç içinle dirseğinin arkasındaki çıkıntıyı yakalıyorsun, çıkıntı tam avuç içine gelince biraz sopa kırar gibi sağ bileğin ile çekerken sol avuç içinlede dirseği zorluyorsun, sol adımını öne alıyorsun ve çömeliyorsun ve rakibinin tuttuğun kolunu çömelerek çapraz gibi önünde duran baldırının üstüne koyuyorsun, Sağ ayağınıda aynı şekilde sol ayağının yanına aldıktan sonra dizlerinin üstüne tamamen çöküp kolu baldırlarından kaydırarak dizlerine ve oradanda yere indiriyorsun,
Yere indirdikten sonra sol dizini rakibinin sağ karın boşluğuna dayıyorsun ki sana doğru gelip kurtaramasın,
Sonra o adam oradan kurtulamaz, Yüz üstü yatıyor. Sana doğru kayıp kolu kurtaramaz.
Artık o kolu dirsekten yere dayarken kırmak sana kalmış.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ekim 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...