EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 GOOGLE a girin weapons of mass destruction yazıp "kendimi şanslı hissediyorum"a basın çıkan ie hatasını okuyun ehehua[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 heheheahaehae :D güzel baya 128 troops :P[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bişiy yazıp kendimi şanslı hissediyorum yapıyordun microsoft çıkıyordu ama neydi..[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hella dan gördüğüm bir kaynak ta Tiara nin site ta, unofficial ve original bir döküman vardı ve atom bombasını yapmaya kdr her detayı anlatıyordu, U-238 nedir, nasıl elde edilir fln ama bunun en kral yani hella nın ondan proje yapması idi neyse sonunda site bu nedenden dolayı kapandı gitti güzelim emek :( whatever. :lol: *löl*[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. [Bu mesaj -overdose- tarafından 10 July 2003 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Deep-Night, 10 July 2003 02:26 tarihinde demiş ki: Bişiy yazıp kendimi şanslı hissediyorum yapıyordun microsoft çıkıyordu ama neydi..[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Hell di galiba yannış hatırlamıyosam[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 o zmn hell.com a giriyor ve açılış notu şu no one can hear you now[/b] comedy, bullshit, satanizm maybe ? whatever keep smiling *löl* :lol:[hline]I asked a [i]god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. + her girdiğinde değişiyor greeting (ne bçm greeting se) [Bu mesaj -overdose- tarafından 10 July 2003 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 içinde hell barındıran bişeydi. tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum ama[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bende denedim ne acayip site hell.com ya....[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Fiercewind, 10 July 2003 02:39 tarihinde demiş ki: bende denedim ne acayip site hell.com ya....[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar girdin mi yani greeting e bastın mı ? ne var :)[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ahah süfer olmuş[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ya nee biliyim çıktı böyle halkalar falan sonra üye oldum galiba bi mail geldi bunu geri yolla dedi yolladım bilmen gereken bişey olunca haber vericez dedi sonra yanda there yazıodu ona bastım bulutlar çıktı arkadan heyecan bi müzik çaldı sonra bi şey geldi böyle mistik bişeyler yazıyodu unuuttum sonra korktum ışıkları açtım sonra bi ton movie açmaya çalışitı kastırdı kapadım bende[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Fiercewind, 10 July 2003 02:48 tarihinde demiş ki: ya nee biliyim çıktı böyle halkalar falan sonra üye oldum galiba bi mail geldi bunu geri yolla dedi yolladım bilmen gereken bişey olunca haber vericez dedi sonra yanda there yazıodu ona bastım bulutlar çıktı arkadan heyecan bi müzik çaldı sonra bi şey geldi böyle mistik bişeyler yazıyodu unuuttum sonra korktum ışıkları açtım sonra bi ton movie açmaya çalışitı kastırdı kapadım bende[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar kardeş bence you'll die. *löl* kurcalamicen öle !!![hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 löl de yeni moda herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yok ya herkezde löl yazıyo...... bakalım bendede olcakmı... :lol: hmm ben bug fln var zannediodum o zaman moda :=) [hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar [Bu mesaj Fiercewind tarafından 10 July 2003 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet, löl, ben bunu kullanırım sen her thread altında uyuzluk mu yaparsın yoksa, fikir mi belirtirsin anlamadım. löl ayrıca sorun varmı ? sanmıyorum.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 zumuehege, tüm zamanların modası bu.. zumuehege! :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 artizlik yapma overdose yerim beynini başkasının alacağı akıl da kalmaz gece muhabbetidir bu muhattaba alınmaz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Prawler, 10 July 2003 03:00 tarihinde demiş ki: artizlik yapma overdose yerim beynini başkasının alacağı akıl da kalmaz gece muhabbetidir bu muhattaba alınmaz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] peki abisi, artislik yapmadım, bi zahmet öyle gördüğün yeri pm den belirt gerçekten memnun olurum. ok gece muhabbeti ama ekşitmeye gerek yok. yerim beynini bu arada.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bilemicem o kdr iyi tanımadığım için.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. p.s: feci pataklarım. [Bu mesaj -overdose- tarafından 10 July 2003 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 dün deli muhabbet den başka overdose muydu? neyse dediğim gibi saat 3 olmuş uykum kaçmış delirtmeyelim dellendirmeyelim..[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yavaş patakla derim ben[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Prawler, 10 July 2003 03:12 tarihinde demiş ki: dün deli muhabbet den başka overdose muydu? neyse dediğim gibi saat 3 olmuş uykum kaçmış delirtmeyelim dellendirmeyelim..[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] burda ne dmk istemişsin ? gerginlik yaratcaksan, baştan mood a girelim.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 deli muhabbet eden dmk istemişsin, deli muhabbet derken ne dmk oluyor o kardeş. sen o dip not a aldırma çok huysuzluk yapanlar için o. sana değil. kanka muhabbetine nerde girmişim ben onun link ini rice etcem senden. yada thread adi[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 löl ne demek onu söylesene çok merak ettim? lolun almancası felan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Bonecrusher, 10 July 2003 03:25 tarihinde demiş ki: löl ne demek onu söylesene çok merak ettim? lolun almancası felan mı aynen öyle. anlamı yok lol demek üstünde sadece 2 dot var. açıklaması garip ama anlatırım detaylı istersen.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar