Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Oyun

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar acaip sıkılıyorum bu son bi kaç gündür knight online oynıyamıyorum uo desen aynı yeni çıkan böyle sarıcak online oyun falan ne var hem parasız olucak hemde internetten falan indirilebilicek ?[signature][hline]| Msn |
İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...!
Sosyal ağlarda paylaş

Soldat?[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

MUOnline da var. Üstelik acele edersen hiç indirmene gerek kalmaz, gider bi Level alırsın tamam; adamlar vermişler CD'de.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

lineage 2 normalde paralı ama genelde millet beleş serverlarda oynuyo diye biliyorum çünkü orjinal serverlar japoca sanırsam daha kapsamlı bilgi için lineage bölümü var bi bakarsın

ayrıca şu kalonlineyi ilkkez duydum grafikler gayet güzel nerden buluruz nasıl bağlanırız bi açıklarsak iyi olur[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

Free serverların reklamını yapmak yasak ama bir sürü free oyun var haberin olsun. Mu kısır bir oyun, Lineage in free serverlarında oynayabilirsin güzel oyundur. Knight Online zaten free.. Ama karar verene kadar ogame e başla derim vakit geçirmek için şimdilik yeter sana..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunlari hakkiyla oynamak istiyorsan, adam gibi parasini verip oynayacaksin.
Sacma sapan oyunlarda veya sacma sapan serverlarda eziyet cekmemis, üstelik suc da islememis olursun böylece[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Sosyal ağlarda paylaş

ogame i sakın oynamayın

asla bitmiyor uo falan gibi zevk de vermiyoe 3-5 aylık emeğine kıyamiyip oynuyosun

300000 puana geldik yeter lan ne zaman bitcek ne zaman bizim ittifak evreni ele geçirecek düşmanlar oyunu bırakıcak kalanı bize katılacak diye düşünürkeeen

1700000 puanda olup alman evrenlerinde 101. olduğunu söyleyen ark saolsun oyun 8.siyken 1. ye girdim 76. arkla beraber girdik kaybettik ama iyi zarar verdik[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...