Greeny Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Gothiclerde pis yiyişir[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence istediklerini olsunlar.... Daha 15 yaşındalarmışşş... boşver bir gün öğrenirler... =)[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 o yaşlarda bu tarz nickler seçmeleri normal ama son dediğin satanist ayini olayı filan. Satanizm din olmadığından ben garipsiyorum bu tarz muhabbetleri. Ne yani o tarz bişi olunca insan daha "cool" mu oluyor. Neyse arkdaş çevrelerine göre ileride öğrenirler.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 90lıyım, kızım, böle tanıdığım çok kafam...ama 91lilerde daha fazla :)[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 siz mi kurtarcaksiniz bakim internet'i ?[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 İsteyen 666 yapar isteyen 378 bize ne yav. 666dan rahatsız oluyorsan ignore edersin invis olursun ona biter gider.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Absolut, 26 Ekim 2005 10:54 tarihinde demiş ki: İsteyen 666 yapar isteyen 378 bize ne yav. 666dan rahatsız oluyorsan ignore edersin invis olursun ona biter gider. +1[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Üstteki mesaj quote lanmıyor, okadar pati mati söylemişsinde olmamış sanki[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 E ne var ki bunda? Ben de 15'imde 666'lı mail adresleri felam alıyodum... Bu 10'lu yaşların başında Spice Girls dinleyip , sonra Opeth'e dönmek gibi bişey... Büyüdükçe akıllanıyoruz hepimiz, adına da tecrübe mi ne diyolar...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 haklısın ,büyüyecekler daha[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 NERF SATAN[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 O kızların o nicklerinin en az %25 sebebi HIM değilse ben de neyim. Kahrolsun Gay Metal diyerek yeni bir tartışma başlatıyorum :D[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ^lafı azımdan aldın valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tartışmak saçma böyle şeyleri bırak kendi haline zamanla düzeliyor zaten hepsi. benim kardeşim de sıranın üzerine çok çizerdi öyle şeyler. ben de orta 2 deyken marilyn manson manyagı oldugumda benzer seyler karalardım sıra üzerlerine. geçti sonra =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :) bizim bi salak arkadaşta koluna prodigy karıncası yaptırmıştı, uyarmıştık ulen sıkılıcan 2 sene sonra diye ama dinlemedi :) Şimdi nefret ediyor dövmesinden :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 buların hepsi, şeytanın dölü münafık askerler! dinsiz imansız kitapsız putperestler asadasaqdadasadasaadas *!ağzından köpükler çıkartarak olay yeridnen uzaklaşır* ecnebi toohumları deyyusun veled-i zinâları![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 onlara sevkat gösterelim sevgiye ihtiyacları var[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 lol[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aa bunlar birdi iki olmuş yaw[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaa yine başlamış böle bir tartışma dayanamadım.. herşey o iğrenç cinayetle başladı,çoğunuz satanizm denen seyi o zaman öğrendi..hatırlarsınız bir kızı öldürmüştü,2-3 iğrenç satanist... o olaydan sonra o kadar çok sey satanizm öğesi olarak gösterildiki basın ve tv de...nerdeyse her 3 kişiden 1'i satanist olarak zan altında kaldı... arkadaşlar insanların bu kadar kolay yargılanabilinecegini zannetmiyorum..kalkmışız adamın takma ad diye yazdıgı 5-10 harf ve rakam'dan yola çıkıp insalara bu kadar büyük şuçlar günahlar yüklüyoruz..biraz daha duyarlı olmak lazım... konumuza bağlarsak 666,devil,evil bunlar kimsenin satanist oldugunu göstermez...yada satanizm sempatizanı olduğunuda... kim demişti hatırlamıyorum: her satanist siyah giyer ama her siyah giyen satanist değildir, diye işte o muhabbet... bide gençlerde(14-18 yaş) satanizm merakını konuşulmuş... bi tek sey gençleri o ortama(ayin)çeker... o da kolay sex..bilmeyenler olabilir o ortamlarda sex başlıca unsurdur.. saygılar...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya bende siyah giyinirm genelde satanistmi oldum simdi tüh be :([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 haberin yokmuydu..geçmiş olsun... hahah ne komik dimi ama 5 sene önce bir anda bize yapilan muamele buydu...[signature][hline]Follow the Darkness... [Bu mesaj angband tarafından 26 Ekim 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadaş bu ne herkesi kalıba sokma çabası. şunu giyen şudur şunu dinleyen budur. işimiz var.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Messor, 26 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: arkadaş bu ne herkesi kalıba sokma çabası. şunu giyen şudur şunu dinleyen budur. işimiz var. eğer bana diyosan 1 önceki sayfada yazdığımı okumamışındır,okuduysan anlamamışındır... başka bir ihtimal olamaz...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya bu satanizmin ne oldugunu bilmeyen cahil insanların soyledigi seyler tabiki herkesin anne babasıda bole onların zamanında pek satanizm olmadıgı icin bu salak tv ler yüzünden yanlıs bilgilendirilmisler.benim sisman arkadaslar kendilerini zayıf gosterdigi icin siyah giyiniyolar ben karizma gosterdigi icin siyah giyiniyorum:) herkesin cesitli yani:D kızın teki intihar ediyo bunalımdan acaba satanistimyidi su sole yapıyo acaba satanistmiydi diye haber yaparlarsa olacagı bu iste....[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar