Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ankaradayım ve theremin arıyorum. Nerde bulabileceğimi biliyor musunuz?[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Slider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 o nedir yaw?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bir elle ses şiddetini bir elle de frekansını ayarlayarak (dokunmadan hem de, uzaklaşıp yakınlaşarak) kullanılan, iki antenli eski bi radyoya benzeyen bir alet. [spo1=Resim biraz büyük.][/spo][signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Theremin ile çalınmış bir şarkı.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
sir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 müthiş bi alet, bi arkadaşımda vardı ama şimdi nefret ediyorum o heriften o yüzden arayıp soramıyorum nerden aldın diye. ancak adam amerikadaydı ordan temin etmişti diye hatırlıyorum.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Hala arıyorum. Bi bilgisi olan var mı?
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Al sana Theremin "Amabenimkredikartımyokveinternettenalışverişegüvenmiyorum" diyorsanız o başka tabi.. Ödemeleriniz havale+paypal ikisili ile yapınız. Geç olsundur (3gün falan herhal) ama evet ayrıca güç olsundur. (git uğraşşş hiiiç çekilmez) Yok o değil de, e bay, google ne güzel şeyler yaw... 30sn'de thereminde bulursun Chinese Lute ta... [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 12:15 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
duende Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bu sene yakın ve zeki bir arkadaşım fizik dönem ödevi olarak theremin yaptı. henüz gidip göremedim ama o yaptıysa iyi yapmıştır...
Öne çıkan mesajlar