Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Sisteme Göre Pati'nin Puanları Nasıl?

tellos

Öne çıkan mesajlar

valla bugün türkiye geneli diye bi sınava girdim fdd'nin.
yine, her denemedeki gibi, içim korkuyla doldu. 270 bile benim ideallerime uzakken 235 tam bi felaket. kişinin ideallerine göre, 290 bile kötü puan sayılabilir o yüzden "260 iyi puan nesini beenmiyon!" demiyorum ve kimsenin "270 alıyo hala beğenmiyo tipe bak... " laflarını da duymak istemiyorum.
ama sayısal 2'den 250 üstüne çıkmam benim için çok iyi olcak; en azından 1 basamak daha atladıımı bilcem.
gerçi daha dershanede sayısal 2 konularına nerdeyse hiç geçmedik (özellikle fen) ama yine de çok az bi zaman kaldı. üstelik hala çalışma alışkanlıı oturtamadım; duyanlar/görenler çok çalıştıımı sanıyolar ama gerçeği bilmiyolar of...
Sosyal ağlarda paylaş

valla fen bilimlerindeyim ben, bilen bilir baya kazıktır. orda en yüksek say 1 de 260 say 2 de 251 yaptım. gördüğümüz yere kadar sınavlar böyle.

bir de tüm konuların çıktığı finalin sınavına girdim geçen hafta, say 2 267 yapmışım, ama baya kolaydı, fen bilimlerine göre en azından.

yarın deneme ve pazar özdebir e giricem, yazarım buraya açıklanınca. ama şunu sölemeden geçemicem fen bilimleri sux. çok kazık soruyorlar, mantıkları çok zoru yapan, zoru zaten yapan şeklinde ama çok yanlış bir mantık bence. fbm ye gidenler zaten hak vericeklerdir bana.

neyse kolay gelsin kardeşlerime. =)

ps: uzun saçlarımı kestirmek zorunda kalıcam, yoksa başvuru yapamıyorum yani duruma bakın. :) allah bu ülkenin sonunu hayretsin. :)
Sosyal ağlarda paylaş

@solonor: ne alaka uzun saçlarını kestirmekle başvuru yapamamak benim saçım ve sakalım gayet yerinde ve başvurumuda yaptım askere falan gitmiyoruz arkadaşlar öyle birşey yok herkez istedigi şekilde girebiliyor bu sınava yanlış anlaşılma olmasın...

puan durumuna gelince uğur dershanesine gidiyorum,son sınava girmedim eşitağırlığım mat2 yapmadan netim 211,herhalde mat2 yapabilsem 230-250 arasında bir puan alırdım pazartesi genel öss var bakalım ne olucak son zamanlarda çok saldım kendimi ama düzelticem işallah...
Sosyal ağlarda paylaş

bi de, benim 2-3 katım kadar çalıştıı halde benden 15-20 puan geride olan adamlar nası oluyo da okuldan 90-95*0,8 civarı aobp alıyolar anlayamıyorum!
önümüze bu kadar engel çıkaran bilimum sisteme lanet olsun!
off ya katsayıyla çarpılmış haldeyken 63 puan geliyo ne biçim iş ya; bugün konuştuk, düşündükçe çıldırıyorum...

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 20:40 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...