Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 say-1 : 288 say 2: 264 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 senin neyine ey kulum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çalışın çalışın. çok çok çalışın =) valla össcilere yeni sistemde olsa eski sistemde olsa her türlü yazık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 say1:270 say2:235 daa artacak, çalıştıım yok dooru düzgün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben cok korkuyorum ya of, 2. bölüm cok kastiriyo:/ 260ın üstüne cıkamadım daha orda, 1. bölüm 270-280 arasi ama 2 büküyo belimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla bugün türkiye geneli diye bi sınava girdim fdd'nin. yine, her denemedeki gibi, içim korkuyla doldu. 270 bile benim ideallerime uzakken 235 tam bi felaket. kişinin ideallerine göre, 290 bile kötü puan sayılabilir o yüzden "260 iyi puan nesini beenmiyon!" demiyorum ve kimsenin "270 alıyo hala beğenmiyo tipe bak... " laflarını da duymak istemiyorum. ama sayısal 2'den 250 üstüne çıkmam benim için çok iyi olcak; en azından 1 basamak daha atladıımı bilcem. gerçi daha dershanede sayısal 2 konularına nerdeyse hiç geçmedik (özellikle fen) ama yine de çok az bi zaman kaldı. üstelik hala çalışma alışkanlıı oturtamadım; duyanlar/görenler çok çalıştıımı sanıyolar ama gerçeği bilmiyolar of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aha sanırım aynı sınava ben de pazartesi giricem, bahsediversen biraz konular falan:p pm pliks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 of,siz aşmışsınız baya ya. benim tek sorunum fen ilk bölümden hiç 20 net yapamadım hep 15-17 arası. ikinci bölüm daha da beter 10-15 arası. matematikten sorun yok ama feni napıcam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya hakkaten nasıl o türkye geneli finalin denemsi en yakın türkiye genellerini toder yapar genelde finalınkılerde güzel olur ama işallah 2.kısımdan 250 üstü alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 say 1 : 292 say 2: 284 wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 uh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 helalabeaa maşşallah diyelim de nazarımız deymesin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şaka yapıyordum. gaza gelin biraz diye =] üniyi yarıladım ben ya... okuduğumdan birşey anlamıyorum gerçi ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 mat 1 240 mat 2 230 en son bu.260 lara çıktıydım ikisinden de , kasdav geldi boşladım biraz , sonra toparlicam.1 ay sonra filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Say-1 210 say-2 205 valla ben daha oturup doğru düzgün çalışmadım onun için geceli gündüzlü çalışmaya başlıcam bu aralar onun için sabır ve kolaylık dileyin benim için :( say-1 280 say-2 270 yapana kadar durmucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ayrıca tebrik ederim puanlarınız çok iyi hll olsun benim pati dostlarıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 valla fen bilimlerindeyim ben, bilen bilir baya kazıktır. orda en yüksek say 1 de 260 say 2 de 251 yaptım. gördüğümüz yere kadar sınavlar böyle. bir de tüm konuların çıktığı finalin sınavına girdim geçen hafta, say 2 267 yapmışım, ama baya kolaydı, fen bilimlerine göre en azından. yarın deneme ve pazar özdebir e giricem, yazarım buraya açıklanınca. ama şunu sölemeden geçemicem fen bilimleri sux. çok kazık soruyorlar, mantıkları çok zoru yapan, zoru zaten yapan şeklinde ama çok yanlış bir mantık bence. fbm ye gidenler zaten hak vericeklerdir bana. neyse kolay gelsin kardeşlerime. =) ps: uzun saçlarımı kestirmek zorunda kalıcam, yoksa başvuru yapamıyorum yani duruma bakın. :) allah bu ülkenin sonunu hayretsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fbm ye gittim, derslerden kaçıp dürümcüye gidiyordum. müdür yardımcısının yanına gidiyordum, tamam bişi deme yazıyorum izin kağıdını diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 marifet sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya havle... pişmanım zate... bilsem lise 2 de ea seçerdim, full dershaneye giderdim boğaziçi işletme ye girerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @solonor: ne alaka uzun saçlarını kestirmekle başvuru yapamamak benim saçım ve sakalım gayet yerinde ve başvurumuda yaptım askere falan gitmiyoruz arkadaşlar öyle birşey yok herkez istedigi şekilde girebiliyor bu sınava yanlış anlaşılma olmasın... puan durumuna gelince uğur dershanesine gidiyorum,son sınava girmedim eşitağırlığım mat2 yapmadan netim 211,herhalde mat2 yapabilsem 230-250 arasında bir puan alırdım pazartesi genel öss var bakalım ne olucak son zamanlarda çok saldım kendimi ama düzelticem işallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bi de, benim 2-3 katım kadar çalıştıı halde benden 15-20 puan geride olan adamlar nası oluyo da okuldan 90-95*0,8 civarı aobp alıyolar anlayamıyorum! önümüze bu kadar engel çıkaran bilimum sisteme lanet olsun! off ya katsayıyla çarpılmış haldeyken 63 puan geliyo ne biçim iş ya; bugün konuştuk, düşündükçe çıldırıyorum... [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 20:40 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 +n! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 okuldan kaç aldıgımızı nasil ogreniyoruz? eski sistemde 80 üzerinden 76,.. aliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben geçen sene de öss'ye girmiştim, ordaki bilgilerimden bakıp konuşuyom. bu sene daha bile düşebilir puanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar