wEll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aynı sınıftayız.unutamadım.olmuyo...onun sesi kokusu elleri saçları arka sıramdayken olmuyo.olmuyo işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 olmaz zaten...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 biraz açsana konuyu sana yardımcı olalım ?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gecen sene cıkmaya basladık bu yaz sonu okullar acılmadan önce ayrıldık.o unuttu galiba.unutamıyorum ben.aynı sınıftayız.onu gormesem belki unutucam.ama aynı sınıfta olunca olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sarsam sarsam seni Kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik seninle Şimdi ayrıldık amaHâlâ seviyorum İstiyorum seni Yıllar sonra Yıllar sonra Yine eski gibi Beraber olalım desem sana Yine eskisi gibi Paylaşsak tüm sevgimizi Beraber olalım desem Bir tebessümle çıksam yine karşına Yıllar sonra Yıllar sonra Yine eski gibi Şimdi anladım tüm gerçekleri Suç belki bende Gizledim sevdiğimi………. Yıllar sonra Yıllar sonra Yine eski gibi...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 güzelmiş kimin nesidir bu şarkı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 unutma zaten unutulanlar unutanları asla unutmazlar[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kargo - yıllar sonra[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 valla duygusal konu olmuş.. güzel ifade edilmiş..zor bir olay tabi insanın avunulcak bişiler solemesi içinden gelmiyor.[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kadıköy Anadolu Lisesi sıralarında yazılmış bir şarkı... Ne çok şey ifade eder... Öhöm. Şey. Unutursun ya, yeni kızlarla tanış, sanki o sana iğrenç bişey yapmış gibi düşün. Telkin et kendine.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 başka biriyle çıkmaya başla. "unutamıyorum unutamıyorum" diye de sayıklamayı bırak. unutursun.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bitti dersen hayat tükenmeden acısı içinde sürer gider.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sonsuza kadar sırtında sık sık acı vererek kendini hatırlatacak bir kambur olarak kalacak sırtında nıııhahahahaaa[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Babacum lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 unutmazsın belki ama onu hatırlamak, görmek sana hep bir acı vermeyecek, zamanla dinecek, böyle olması da gerekir zaten. fiziki bir acı bile ilk zamanlarda insanın canını yakar ama gün gelir ağrı eşiği artar ve acıtmaz seni. bazen de unutmamak konusunda biz çok inatçı olabiliyoruz, emek verdiğimiz sevgiden vazgeçmek zor geliyor belki.[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Zaten çok kötü bir "aşırı durum" olmadığı sürece asla unutmazsın. Sadece yara kabuk bağlar, ve acısı diner. O kabuk çok uzun süre geçmez sanki anemiymişsin gibi. Hatta, en ufak dokunuşunda kaşımanla kanar tekrar. Sonra çok uzun zaman sonra kabuk düşer, geriye iz kalır. Dönüp baktığında lekesiz tenin ortasındaki koca yara izini her zaman görürsün.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 off naptın sen ya[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 aslaa unutamazsın taaki biri karşına çıkıp sana onu unutturana kadar zamanla olcak bişey...[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 İz Bırakanlar Unutulmaz...[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Aynı sınıf zordur. Aynı $eyi ya$adım. Ba$ka alanlara yönelmelisin kesinlikle, unutmaya $artlanmalısın.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Benimde durum kötü en yakın arkadaşımı seviyorum ve biriyle çıkıyor ayrılmasına gün sayıyorum :)[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 e oda güsell... neymiş bu aşk denen şey yaa insanı ne hallere sokuo..[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 "....sevgi yanlızca bir sözcüktür.önemli olan onun oluşturduğu bağlantıdır...adı silinmekle sevgi yok olmaz,yalnızca derinlere gömülür....."[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Abi şu ana dek hiç eski aşkını unmayan kız görmedim zaten. Erkekler daha vefakar ve duygusal.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 unutursun, benim onumde oturuyordu 2 yılda unuttum ama unutmak istemen lazım ve de unutturacak birini bul hiç olmadı[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar