bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Suya düşen aracımızı nasıl kurtarıcaklar ? [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo6=6][/spo] [spo7=7][/spo] [spo8=8][/spo] [spo9=9][/spo][signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu[Bu mesaj bLackcha0s tarafından 29 Ekim 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj bLackcha0s tarafından 29 Ekim 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yok artık lebron jeyms yani![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
sir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 *!bonkıraşır mode: on* bikaç kez açılmıştı :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
Theo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 baya bi acilmisti bu konu ama yinede gormek guzel oluyor... Biz boyle bi ulkede yasıyoruz dedirtiyor...[signature][hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 inanmam ki ![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 @theo ; ülke bizim olsa derdik hakkaten =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 lebron james olayına girmişiz[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bunu Davion'dan beklerdim açıkcası.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 istanbuldada vardi boyle biri aracta suda kalmisti çekici geliyor çekmece oda suda kaliyor hepsini buyuk bir çekici gecior :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben bunu gormustum eminim:) ya acılmıstı ya mailime gelmişti, heh komik[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: bLackcha0s, 29 Ekim 2005 01:54 tarihinde demiş ki: @theo ; ülke bizim olsa derdik hakkaten =) :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 black iki araştır hacı, başkasına geldimi bağırır çağırırsında dimi yani[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tamam hacı ! sende araştır be hacı (!) bak bakalım ben kime aynı konuyu açmış diye bağırmışım dimi hacı ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eheehe anladık![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 röh yani black neyse HACI[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hadi canım yalandır olurmu öle şey ya ama eğer böle birşey varsa bu olayı düzenleyenleri asmak lazım vatana millete zarar adamlar :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 amuauhauhzuhaha süper yaa :D[signature][hline][b]cats rulz =) kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime; titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime. titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Azuhazuhazuhazuha süper yaaa Hele en sondada büyük çekici düşmüyomu:D (Eheheh onu kurtarmaya çalışçaklarına yenisini alsalarmış daha az zarar ederlermiş)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım..
unac Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 açılmıstı.fotoşop demiştik hatta[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 2342343. :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 diğer resimler pek anlaşılmıyo photoshopmu değilmi ama en son resim kesinlikle fake yani açıkça anlaşılıyor :D[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...)
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 çekicinin bi kere yere bastıı ayakları var nası devriliyo o hadi devrildi diyelim devrilirken etrafı blurlanıyo mu bu aygıtın ya :)
Öne çıkan mesajlar