Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 E MuLe de artık denemedigim mod,acmadıgım port yapmadıgım kombinasyon kalmadı ama bir süre calısıp (kısa bir süre) sonra baglantımı yok ediyor adeta, ne msn kalıyor baglı ne de bir iexp sayfası acabiliyorum pm den fln mesaj bekliorum yardım edebilecek biri avrsa cok ilgili emule le ayrıntılı sekilde, sagolun . . .[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bozuk o bilgisayar. çok ciddi sölüyorum[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 manyak mısın :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 cfos speed[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 seth knk oldugu icin saka yapmıs, sakacı seth :)[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 paylaşıma kaç tane dosya açıosun?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 10-15 civarı var[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Jesperian, Birde böyle dene, Paylaşıma dosya açma. dp45a versiyonunu kullan. kısıtlama felan yap. bak bakalım verim alabiliyormusun. birde emulenin kendi default portlarını acma evde olmadığım için bakamıyorum port numaralarına, ama 40 ile başlayan bişey olması gerek onu sil kendin default port ver elle ve modemden o portlarını aç. En fazla kaynak olan dosyaları download et. Ve 10 dk içinde verim almayı bekleme 1 - 1.5 saat sonra kendine gelir hızın. dene bakalım.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mavi, dedigin gibi farklı numaralı bnm portlarım, emule element diye bir mod tavsiye etti biri su an ortalama 13-14 kb/s hızla calısıyor. Derdim esasında daha da hızlansın degil, net çökmesin, su an web de iyi kötü geziyorum ama msn messenger hala kullanamıyorum emule çalışıyorken. Paylaşımdan da aldım dosyaları.[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Emule download'a başladığında senin internet hattını sömürür yani herhangi bir sorun yok. emule çalışırken interneti kullanamaman doğal bir şey.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EirnLove Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 windows kullanıyosan adsl usb modem al (linux ethernet istio), emule gökhan mod yükle. takır takır calisio. kendimden biliyom. ethernetle nası yapilio bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Demirmaske, dedigin guzel hos o mantıkla calısan bi program oldugunu biliyorum emule un ama 4 gun gece gunduz Emule acık bırakıp 24*4 saatin sonunda hala DL un "0" la devam ettigini, stats ın yerlerde oldugunu gorunce bir sorun oldugunu anlamıs oldum[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 EmuLe ELement ile su an icin kullanıyorum fazla sorun yasamadan ilgi gosterip de fikir belirten arkadaslara tesekkurler , ekstra bilgi sunmak isteyenlerden Pm beklerim eiwalla[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 http://www.divxplanet.net/docs/emule/index.htm bu adrese giriyorsunuz. dökümanın el altından programı çekip, ayarları gösterdildiği gibi yapıyorsunuz. xp firewall kapatıyorsunuz, software firewall programı kuruyorsunuz.(sygate personal firewall mesela) modeminizin firewallı varsa(adsller) onu da kapatıyorsunuz. kapatamıyorsanız, virtual server tarzı bi opsiyondan, emule'un kullandığı portları açıyorsunuz. yüklediğiniz software'ı da kurcalarsınız eğer hala düşük ID ise, oradan da allowluyorsunuz emule ile ilgili her şeyi. ilk başlarda(1-2 gün) uploadı 2-3kb veriyorsunuz, sonra 1kbye düşürüp, ister sürekli açık tutarak, isterse de ihtiyacınız olduğunda açarak çalıştırıyorsunuz. emule açıkken yapamayacağınız tek şey, net üzerinden oyun oynamaktır. bunun dışında bu şekilde, ne msnde, ne de sörf yaparken aşırı bir yavaşlatma yaşatmaz. hadi hayırlı günler. (olmuyorsa bana bok atmayın, sizin ambelliğinizdir. bu uygulamaları gerçekleştirdiğim 3-5 arkadaş yeni harddisk almak zorunda kaldı.)[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 elinizden geliyorsa ben de sorunuma çözüm bekliyorum eheh reklam: http://forum.paticik.com/view.php?id=151670 yardımcı olunuz gözünüzün bağını yiyeyim.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 jesperian, sen emule elementi sil, benim dediğimi yükle. bir sonraki versiyonu benimki, çok daha stabil ve hızlı.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yada netlimiter kurup uploadı kısarsan aynı seye tekabul eder[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ilk başlarda(1-2 gün) uploadı 2-3kb veriyorsunuz, sonra 1kbye düşürüp, ister sürekli açık tutarak, isterse de ihtiyacınız olduğunda açarak çalıştırıyorsunuz. liquidin dedigi gibi. biraz zaman harcıcan upload yaptırcan ama sonunda alırsın faydasını 1 de sınırla.ayrıca download yaparken 20 nin ustune cıkmadı mı gene cok baglantı da etki yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Whitehaven, 25 Ekim 2005 03:35 tarihinde demiş ki: yada netlimiter kurup uploadı kısarsan aynı seye tekabul eder etmez.. normal emule kullanırken eğer upload u sen netlimiter gibi programlarla kısarsan.. bişilerin yanlış gittiğini anlıo emule ve seninde download unu kısıyo.. normal emulede yaptıgın ul ve dl miktarları belli bir oranda olmalı.. ama gökhan mod fln kullanırsan emulenin kendisinde war upload kısma yeri o zaman sorun olmuo.. 2 k upload verion 1 günde 2 gb indirion =) (256k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 emule - x kullanıorum o ayrıda genelde cozum olur gibime gelmisti bu arada 1 gunde 2gb nasıl iner yaw heh ben max 22 gordum 256k ile :) 24 saat acık full randıman cekse belki :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 liquid abi senin dediğin yerdeki link bir yere açılıyor hangisini indircez ordan?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 LiquiD Freeangel' in yeni versiyonu çıktı dp45a onu çekin. Burda her türlü bilgiyi bulabilirsiniz.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yahu bunlar 20 alıyorum diye sevinmişler de ben zaten 20 alabiliyorum, 18-21 arası alıyorum daha fazla alır mıyım?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bende emuleden max 22 gördüm şu ana kadar. ama millet 24-25 alıyormuş.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bir sürü ayar koymuşlar daha kullanıcı dostu olabilirdi, de ben açıkçası anlamadım ne yapacağımı. Mesela win update i neden kapatıyoruz?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar