Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Biçim Kanka Bu :mad:

Visne-Suyu

Öne çıkan mesajlar

said:
Quivalen-soth, 27 Ekim 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
said:
tellos, 27 Ekim 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
patiye üye et biz sorarız hesabını

üyelik hesabını?

gelmis gecmis hesabını:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

ne diye işkence ediyorsun ki?? çocuk gidince git kıza sor işte... bu kadar kasılmaya gerek yok...[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..."
-"The lesson is in the struggle, not in the victory!"
-"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Visne-Suyu, 28 Ekim 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
3gündür ayni şeyleri bende düşünüyorm :D ama bi eylem gerçekleştiremedim ya kızı görünce bayılcak gibi oluyorm off

Şimdi belli yaşlarda "kanka"ların samimiyet gösterme şekilleri de değişiktir. Kız (ve kankası) kaç yaşında? Ona göre yorum yapayım..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

salaklığımın kurbanı oldum abi 1.5 hafta önce delikanlı gibi etseydim önümde hiç bi engel olmicaktı belki kabul bile ederdi ama şimdi off kendi kendime iş çıkarıyorm abi yattı galba bu iş off moralim 0 :(

said:
vengefuler, 28 Ekim 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
ulen visne kızın ne zmn kankası oldu hehe gecen kız kıza takılıyolar diyodun bana:D
Sosyal ağlarda paylaş

kızla ilişkin neki yani yakınlılııın? eğer oda sana yakın davranıorsa yada en azından arkadaşınsa git söyle ama o çocuk yanında olmayınca.. dier bi yandanda herkese bizz kankayız diip çıkıo olabilirlerde.. =([signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Visne-Suyu, 28 Ekim 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
salaklığımın kurbanı oldum abi 1.5 hafta önce delikanlı gibi etseydim önümde hiç bi engel olmicaktı belki kabul bile ederdi ama şimdi off kendi kendime iş çıkarıyorm abi yattı galba bu iş off moralim 0 :(

said:
vengefuler, 28 Ekim 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
ulen visne kızın ne zmn kankası oldu hehe gecen kız kıza takılıyolar diyodun bana:D

seni üzmek istemem ama ben sana demistim sole olm pztesi kızı alırlar elinden diye:) neyse yaparsın sen kocero arkadasında dedigi gibi 16 yasında kızın erkek kankası olmaz bence sadece ole bole geziyolardır[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...