Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 öyle kankanın a nokta q nokta. a kiuu.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 git baslıcam uleeeeenn senin kankanında seninde gel ulan benle de:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 patiye üye et biz sorarız hesabını[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Dövelim mi?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: tellos, 27 Ekim 2005 18:35 tarihinde demiş ki: patiye üye et biz sorarız hesabını üyelik hesabını?[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Quivalen-soth, 27 Ekim 2005 19:17 tarihinde demiş ki: said: tellos, 27 Ekim 2005 18:35 tarihinde demiş ki: patiye üye et biz sorarız hesabını üyelik hesabını? gelmis gecmis hesabını:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bir gün demir almak vakti gelmişse o kankadan, mechulden yaklaşan bi insan beliverir o kankanın yanından.. b.k gibi olsu sanırım :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sen ilk başta o çocugu çek kenara ona sor sorularını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 27 Ekim 2005 16:46 tarihinde demiş ki: o aslında bir kanka değil. hohohoho : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 of gene edemedim :( cocuk yanından ayrılıncada edemiyormki off sorun bende galba cocuga bok atmiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ne diye işkence ediyorsun ki?? çocuk gidince git kıza sor işte... bu kadar kasılmaya gerek yok...[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 3gündür ayni şeyleri bende düşünüyorm :D ama bi eylem gerçekleştiremedim ya kızı görünce bayılcak gibi oluyorm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bayıl ve bi daha da ayılma zaten.. ne biçim erkeksin be.. bi kıza söyleyemiyorsun yuh sana!! *!gaza getirir, vırın vırınnnnnn*[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Visne-Suyu, 28 Ekim 2005 16:45 tarihinde demiş ki: 3gündür ayni şeyleri bende düşünüyorm :D ama bi eylem gerçekleştiremedim ya kızı görünce bayılcak gibi oluyorm off Şimdi belli yaşlarda "kanka"ların samimiyet gösterme şekilleri de değişiktir. Kız (ve kankası) kaç yaşında? Ona göre yorum yapayım..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ulen visne kızın ne zmn kankası oldu hehe gecen kız kıza takılıyolar diyodun bana:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Visne-Suyu, 28 Ekim 2005 18:23 tarihinde demiş ki: 16 Şey, o halde kanka için fazla samimiler, kanka gibi gözükmüyolar yani...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 salaklığımın kurbanı oldum abi 1.5 hafta önce delikanlı gibi etseydim önümde hiç bi engel olmicaktı belki kabul bile ederdi ama şimdi off kendi kendime iş çıkarıyorm abi yattı galba bu iş off moralim 0 :( said: vengefuler, 28 Ekim 2005 18:27 tarihinde demiş ki: ulen visne kızın ne zmn kankası oldu hehe gecen kız kıza takılıyolar diyodun bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kızla ilişkin neki yani yakınlılııın? eğer oda sana yakın davranıorsa yada en azından arkadaşınsa git söyle ama o çocuk yanında olmayınca.. dier bi yandanda herkese bizz kankayız diip çıkıo olabilirlerde.. =([signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Visne-Suyu, 28 Ekim 2005 19:05 tarihinde demiş ki: salaklığımın kurbanı oldum abi 1.5 hafta önce delikanlı gibi etseydim önümde hiç bi engel olmicaktı belki kabul bile ederdi ama şimdi off kendi kendime iş çıkarıyorm abi yattı galba bu iş off moralim 0 :( said: vengefuler, 28 Ekim 2005 18:27 tarihinde demiş ki: ulen visne kızın ne zmn kankası oldu hehe gecen kız kıza takılıyolar diyodun bana:D seni üzmek istemem ama ben sana demistim sole olm pztesi kızı alırlar elinden diye:) neyse yaparsın sen kocero arkadasında dedigi gibi 16 yasında kızın erkek kankası olmaz bence sadece ole bole geziyolardır[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: menemenci_pasa, 28 Ekim 2005 19:07 tarihinde demiş ki: heheheheheheheheh [Bu mesaj menemenci_pasa tarafından 28 Ekim 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] haha :D menemen strikes back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hehe katil olmamak içten deil walla demiştin abi dinlemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 seninkininde pek asagı kalır yanı yok:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Menemen strikes back Omfg?[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar