tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 temmuz 2.haftya sanki iyi bir tarih gibi ama kesinlesince thronla bana haber edin 10 gun onceden ki durumumuzu bildirelim.. psx bu sefer bence de isiniz zor 8 pati hele de kameraman olursa 8 gaza gelmis pati...:)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 azmo gecmiş o9lsun nedir son durum[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 haha çekionuz izlioz felan camera paso hedef oluomuş çatt çaat çaatt lens felan yemyeşil:-P[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: wanderer1985, 23 June 2003 10:49 tarihinde demiş ki: wanderer angelfire kharon tsubasa throndor hıomoid pacos_bill bi kisi kaldi[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning E beni de ekle? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 tamam ya gelcek adam cok takim kurulcak yani tarihi kararlastiralim da bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 before you die you see rambo... hasdashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bence şimdiden yine listeleri vs vs yapalım,kimler gelebilecek falan belli olsun bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Eylulu beklemeye kimse sabredemedi anlasilan, o zmn 8 kisi oynar geri kalanlar mangal yapar yine takiliriz. sonra eylulde birde 2. turnuva yapilir.... :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ankarada dimi bu turnuva falan? Off gelmek istiyorum feci derecede istte de yapılsın yada ankaraya gelim ben bi şekilde Alakasız olucak ama Rambo nun ucunda üçgen bombalı oku nerede?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 heheh bence yine takım ligi gibi olacak , 20 kişi gelmek isterse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Nefr, 22 June 2003 13:56 tarihinde demiş ki: Sam'e uygun silahlar da var bu oyun için. Heh, saniyede 12+ boya topu atmak nedir yaf, alın bi tane bakın bakalım Rambo falan kalıyor mu sonra =] [hline] Deep-Night, 21 June 2003 12:12 tarihinde demiş ki: Adminlerden daha büyük Allah var! adminlerden büyük allah, rambo'dan büyük terminator var o da doğru.. :) bu da süpermiş ama bana şöyle 6 namlusu dönen bir alet gerek havaya girebilmem için, sn'de 10 milyon yaksın (100 boya ohh süpeeer) sorun değil. gelecekten getirtirim arnie'ye benim fallout 2 loot'larımı.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 üşenmeden hepsini okudum sizin adınıza bayaa mutlu oldum böyle bi organizasyon yapıldığı için.şimdi tek arzum oğuzamca nın istanbul u da unutmaması[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 İstanbulda o kadar çok aktif patici yok yav bi piknik yaptık kaç kiş geldi[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben piknik günü uyuyakaldım malesef o yüzden gelemedim. bence bi paintball olsa doluşur insanlar.ama nerde yapılıcak? birisi 2 yıldır falan gidiyorum süper yer parkormana bin basar ikiye katlar yazmıştı.neresi orası?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: pacos_bill, 23 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: Beyler 6. adam olarak beni yazabilirsiniz. Ekonomiye biraz daha likit para akışı yapalım. eheh ya en son bıraktıgımda alt tarafı paintball oynayacaktınız :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ehuehe öyledi aslında da 20 haziran 2003 cuma itibariyle işin rengi baya bi deişti sankim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: wanderer1985, 23 June 2003 10:49 tarihinde demiş ki: wanderer angelfire kharon tsubasa throndor hıomoid pacos_bill bi kisi kaldi[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Ben sınavım dolayısıyla gelemeyeceğim.. Çalışma programımın bayağı arkasına düşmüşüm.. Tsubasa da gitme işinin kesin tarihi belli olunca gidip gidemeyeceğinin belli olacağını söylüyordu en son.. Onunda sınavına çalışmakla ilgili sorunları var sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ya 8 kisi bulunur canim baksaniza cok gonullu var :) eger 8 den cok istekli cikarsa tarih kesinlesince ilk yazma sirasina gore falan aliriz adamlari veya daha mantikli bi kritere gore, neyse iste beyler tarih ne olsun cok geciktirmeyelim diyoruım[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 valla yapin biran once ben de mangal yapacam, ha ayrica sadece oynayacaklar gelmesin ya , yok mu benim gibi izlemeye gonullu insanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 thron haklıdır daha oncede dedigim gibi tarih kesinlesirse 1 hafta onceden cevap veriririz kimse zor durumda kalmaz.zaten bu gidisle yine 15-20 yi bulacak.. 2. geleneksel turnuva mı geliyor nedir :)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Aslında yine geçenki gibi turnuva şeklinde olsa daha iyi olur,hem herkes eğlenir,sonra yine mangal falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 lol be onu eylülde yapmicakmıydık zaten ? kimse doyamamış anlaşılan paintball'a :) neyse bi kişi sayısı çıksın ortaya da bakarız artık duruma göre. bu arada istanbul tayfasına duyuru: Ares Altuğ Ankara'ya geldi konuyu konuştum kendisiyle. en kısa zamanda sizin için naapabileceeni burdan duyurucaz.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yapmasın istanbula bişi çatlasınlar ıstanbullular :) bu arada istanbullular çalısın belki bir paticik ulusal paintball turnuvası yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ankara vs. ist yapalim hehehe :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 jungle ortamına kac kisi sıgısırız bilmiyorum ama 15 e15 ist.-ank. savası fena mı olurdu :) iyi fikir homoid en azından teorik olarak :) kisi ayısına gore gecen sefer gibi olursa bence de daha iyi olur.en sona da ayakta kalacak hali olan 8 kisi PSX le kapısır.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar