Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cehenneme gidicem

Mavi

Öne çıkan mesajlar

finli huriler nerede takılrlarsa orda takılırım valla ben.cehennemde olur cennette olur farketmez.yeterki finli huriler olsun.huriler de ırklara ayrılcakmı acaba aklıma getirdiniz şimdi.latin,rus,fin,polonyalı falan diye..nereden nereye çektim konuyu be:)aklıma getirmicektiniz hurileri=p[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 27 Ekim 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Polonyalı huri olsun :)

:))[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Ama soyle bir baktigimizda Polonyalilara artik polonyanin suyundan midir bilinmez pek bir şirin geliyorlar. Ve bir o kadar muhafazakar olmalari insanlari kendine cekiyor. Guzel kiz havali kizdir mantiginin kifayetsiz kaldigi anlar işte..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 27 Ekim 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
Rüya gördüm kahretsin.

Ev arkadaşım beni yanına çağırıyor gidiyorum korkmuş bir şekilde eli ile yerde duran kovayı işaret ediyor bakıyorum ve bizim minyatürlerimiz, kuklalarımız ateşte zıplaya zıplaya yanıyor bağırıyoruz felan.

ne lan bu böle gece k.çın açıkta kalmış olm senin farketseydim örterdim ehuehue:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü bir kabus değil ben arada neler görüyom :) cehenneme gideceğin belli değil imana gel adam ol kurtul bak yoksa öyle yanarsın denmek istemişte olabilir ama şunu söyliyim genelde rüyalar anladığım kadarıyla günlük yaşantınızdaki öğelerin birleşinden oluyor gibiy yani ne biliyim bir korku filmi izlediğinde benzer şeyler görebilirsin yada birine kızdığında rüyanda onu öldürürken yada o ölürken onu izlerken kendini bulabilirsin yediğin yemekler ağırsa vücudun sıkıntılıysa kabus görebilirsin illa cehennemde yanacan diye düşünme :) ama kötü biri olduğunnu düşünüyosan hayatın anlamnı yitiriyorsada ona göre hayatını deiş bu sana sebep olsun.[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Sosyal ağlarda paylaş

beyninizdeki birtakım elektriksel ve kimyasal değişimler sonucu ortaya çıkan uyartılardan anlam çıkarmayınız lütfen...

gelecekle ilgili bir yargıya warmak istiyorsanız bugüne bakın
çünkü bugün,dünün geleceğiydi.....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne dandik bi kabusdur bu yaws..:D Kovanın içinde minyatürlerini görüyorsun yanarken,kardeşim kovada ateşin ne işi var kovada su olur.Bide zıplıyonuz gözümün önünde canlandırıyorum eheuhehu (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

Estagfurullah dedin de Emaleth in estagfirildaklari geldi aklima.. : ) Ne pataklardi milleti.. Eheh..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ginaly, 27 Ekim 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
beyninizdeki birtakım elektriksel ve kimyasal değişimler sonucu ortaya çıkan uyartılardan anlam çıkarmayınız lütfen...

gelecekle ilgili bir yargıya warmak istiyorsanız bugüne bakın
çünkü bugün,dünün geleceğiydi.....

*!Islık çalar*
*!Viiuuvvvv*
Yazıya bak lol
3 gün düşünmek gerek bu cümleler için...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces Kissiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...