Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Medyum hatta medyum memiş gibi konuştun =o) Benim suçum yok polonyalıları hatta böyle bir rüyayı başıma saran ev arkadaşım! :) *!topu ev arkadaşına atar*[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 finli huriler nerede takılrlarsa orda takılırım valla ben.cehennemde olur cennette olur farketmez.yeterki finli huriler olsun.huriler de ırklara ayrılcakmı acaba aklıma getirdiniz şimdi.latin,rus,fin,polonyalı falan diye..nereden nereye çektim konuyu be:)aklıma getirmicektiniz hurileri=p[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Seçebiliyormuşsun istediğin ırkı. :-)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hele bi cennete gidelimde seçeriz haremimizide kurarız en babasından dimi:)ama önce biraz yanalım bronzlaşalım.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Solaryuma gir gitmeden önce.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 geyiğe sardı çok feci.2 tek atsak kimse durduramaz bizi valla.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bi arkadaşımın rüyasına da şeytan girmiş ve 1 yıl sonra kıyamet kopacak , oruç tut demiş. aç karın kötü şey.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 çok yaratıcı bir rüyaymış yalnız :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 lol[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Süper rüya ya. :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bizde gleiyoruz, cehennemde paticik çadırı kurarız..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Demek seytan oruc tut dıye uyarıyor ha.Ak sakallı dedının baska bır versıyonu olsa gerek.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Mavi, 27 Ekim 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Polonyalı huri olsun :) :))[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Baluu polonyalı lafını hiç kaçırmıyorsun :) senden bulaştı.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ama soyle bir baktigimizda Polonyalilara artik polonyanin suyundan midir bilinmez pek bir şirin geliyorlar. Ve bir o kadar muhafazakar olmalari insanlari kendine cekiyor. Guzel kiz havali kizdir mantiginin kifayetsiz kaldigi anlar işte..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Mavi, 27 Ekim 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Rüya gördüm kahretsin. Ev arkadaşım beni yanına çağırıyor gidiyorum korkmuş bir şekilde eli ile yerde duran kovayı işaret ediyor bakıyorum ve bizim minyatürlerimiz, kuklalarımız ateşte zıplaya zıplaya yanıyor bağırıyoruz felan. ne lan bu böle gece k.çın açıkta kalmış olm senin farketseydim örterdim ehuehue:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 çok kötü bir kabus değil ben arada neler görüyom :) cehenneme gideceğin belli değil imana gel adam ol kurtul bak yoksa öyle yanarsın denmek istemişte olabilir ama şunu söyliyim genelde rüyalar anladığım kadarıyla günlük yaşantınızdaki öğelerin birleşinden oluyor gibiy yani ne biliyim bir korku filmi izlediğinde benzer şeyler görebilirsin yada birine kızdığında rüyanda onu öldürürken yada o ölürken onu izlerken kendini bulabilirsin yediğin yemekler ağırsa vücudun sıkıntılıysa kabus görebilirsin illa cehennemde yanacan diye düşünme :) ama kötü biri olduğunnu düşünüyosan hayatın anlamnı yitiriyorsada ona göre hayatını deiş bu sana sebep olsun.[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 beyninizdeki birtakım elektriksel ve kimyasal değişimler sonucu ortaya çıkan uyartılardan anlam çıkarmayınız lütfen... gelecekle ilgili bir yargıya warmak istiyorsanız bugüne bakın çünkü bugün,dünün geleceğiydi.....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Abi ne dandik bi kabusdur bu yaws..:D Kovanın içinde minyatürlerini görüyorsun yanarken,kardeşim kovada ateşin ne işi var kovada su olur.Bide zıplıyonuz gözümün önünde canlandırıyorum eheuhehu (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 estafurullah abi cehennemde ne işin varya. kendini iyi şeylere ver. en azından niyetlen iyi şeyler yapmaya. kalbini iyi tut. rüyalar tersine çıkar bi de[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Estagfurullah dedin de Emaleth in estagfirildaklari geldi aklima.. : ) Ne pataklardi milleti.. Eheh..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 gidince kart atmayı unutma[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: ginaly, 27 Ekim 2005 21:33 tarihinde demiş ki: beyninizdeki birtakım elektriksel ve kimyasal değişimler sonucu ortaya çıkan uyartılardan anlam çıkarmayınız lütfen... gelecekle ilgili bir yargıya warmak istiyorsanız bugüne bakın çünkü bugün,dünün geleceğiydi..... *!Islık çalar* *!Viiuuvvvv* Yazıya bak lol 3 gün düşünmek gerek bu cümleler için...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raikonnen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 acıkta kalmadı bı yer demı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bende bi ugramayı dusunuyorum..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar