axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Fileplanet ta yayınlanıyor ama ben burdan çekiyorum. 601mb lık mov dosyası. Hiç sevmem quicktime ama zorunlu olarak yükliycez artık. Şimdi okula gidiyorum, eve geldiğimde bitmiş olur herhalde. İyi seyirler.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 "iyi ağız suyu akmalar" deseydin memleketin alt yapısının üst olduğu yerlerde oturanlar için.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bu kadar bekliyoruz da her aşırı beklediğimiz şey gibi hayal kırıklığı yaratmasın da... (bkz Enter the Matrix, Matrix Reloaded vs...)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 fileplanetin nası bir serverı var çözemedim, 400 kişi bekledim dün 3 saat, sıra geldi 2-3 k ile indirdi bütün gece, iptal dedim lol neyse acelesi yok oyun çıkınca görücez herşeyi nasılsa, orjinal alıp 3-4 kere bitiririz.[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Filemirrors ta öyle bi abanma varki flashget sürekli "too many connections from this ip" hatası veriyor, %80e geldim ama şimdilik pauseladım artık gece çeker yarın izlerim. *!Sam'e peçete uzatır*[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Bende ona kasıyom sımdı olursa artık :([hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 axedice onun nedeni sunucunun flashget benzeri download parçalayıcılarına izin vermemesi olabilir, (söylediğin mesaja bakarak) sadece tek segment ile indirmeyi dene..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ya ben mi yannış okudum 601 MB mi yazıyordu? ehe... heralde 582098590234 yılda bitiririm dialup la :P kafede gerçi 512K ve CdWriter var ;) 1-2 günde cup diye indirir +20k ile ehe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 AWhaha ben dial up war cekmeye baslasam okulu felam bitirdikten sora biter o da artık herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ya bu mirrorlar dan cekemiyorum, bi tanesi password istiyo digerleri de cali$miyor[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Benden password istemedi. Sanırım üstten ikinci mirrordan çekmeye başlamıştım. Bu arada 83 de yattı bu iş, artık 5 gün sonra izlerim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 dap turu programlari kullanmadan mi cekicez peki bunu? ondan mi istedi acaba $ifre? en alttaki link istedi $ifre bende, onun ustundekiler de file i bulamiyor.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Dl accelerator kullanabilirsiniz ama segmented yapamazsınız diye biliyorum. Yani aynı anda sadece 1 bağlantıya izin veriyor olabilir.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 600mb'dan ürkenler, linteki çıkan sayfada search field'a "halflife2" yazsınlar, 30mb'lık ya da farklı boyutlarda bi sürü video çıkıyo. Onlar da oyunun müthişliğini anlamaya yetiyo bence. [gerci internetimizin dübürden aldılar ama...][hline]Bir müslümanın üç kase balı varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bence Half-Life 2 Bir an önce Çıksın Doom3'le birlikte çıkarsa pek Şansının olacağını zannetmiyorum Çünkü Doom3 her türLü ezer geçer..![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yavaş ezsin, en çok beklenilen oyun listelerinde half-life doom3'ün önüne geçti daha duyurulduğu gün. ama aynı sırada çıkaracaklarını sanmıyorum çünkü iki taraf da zarar eder..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 İki Tarafta Birbirini bekLerse bence Çıkmayacak Gibi :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bu arada o 601 MB ı intenret bu kadar yavaşken ansıl çekelim ? benim downloadum yurtdışı sitelerinden 3 kb/s ye falan düştü[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bellı olmaz o bak :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yapılacak bir sürü modla hl2 uzun vadede kesin ezer gibime geliyor. [Bu mesaj EarS tarafından 24 May 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Doom3'le kıyaslamak oLmazya Doom'daki Kaplamaları hiç bir oyunda göremedimben hele o ışık gölge olayları bitiriyor gibi..![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Doom 3 abartısız en ıyı grafıklere sahıp olucaktır ustelık korku manasında dehset otesı olur ama Half lıfe ın devam konusunu veya alternatıf gelecek facıası hıkayesını fızık motorunu degısebılen yuzey sıstemını kı bu doomda yok,takım calısmasını gercege yakın catısma sahnelerını kendı ozellıklerıyle gecebılırmı bılmıyorum.... Olle bı Half lıfe yada doom hayranlıgım yok enınde sonunda ıkısıde benım marıfetlı ellerım ve ustun zekam :P sayesınde bıtırılıcek ama hangısı daha cok zevk vercek dersenız half lıfe sımdılık daha onde gozukuyor benım ıcın....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 plastik asker mi dövüştürüyorsunuz ya illa birbirini ezecek bunlar? :) iki oyun da çıktığı dönemde efsane olan, benim de bayıldığım oyunlar. isterim ki biri diğerini ezmesin, ikisi de şanına yakışır bir oyun sunsun. ama sunulan içerik itibariyle zaten grafik dışında yarıştıkları bir taraf yok, onda da doom 3 poligon sarfiyatı nedeniyle önde zaten. wc2 ile red alert, sc ile aoe, q3 ile ut, duke nukem 3d ile q1 gibi bir kıyaslama yapılabileceğini sanmıyorum bunlar arasında..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 arkadaslar half life gibi fps de cıgır acan bi klasik olan bir oyunun devaminin kotu olacagini zannetmiyorum adamlar caktirmadan half life 2 motoru yapmis gameplay video lar hazirlamis kimsenin haberi olmadan birden AHAda alin size half life 2 yi cikartiyoruz demisler bence kotu bi oyun olsa milyon tane reklam yaparki nasi olsa half life adi bile milyonlar satar.. ben kotu olucagini dusunmuyorum sadece oyniyamam heralde amd 2000 geforce 4 ve 256 ram le diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 minumum gereksinimleri 700mhz işlemci ve geforce sınıfı ekran kartı olacak, ben athlon 600'le bile oynayacağımı sanıyorum.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar