Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 beygirgucu.com olması için dark lazım onsuz olmaz[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sana kedi sirin gelir bana beygir, zevkler demi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya evet de beygirgücü olursa milyon tane abaza gelir buraya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 olucaksa midilligücü fln olsun beygir biraz ağır kaçıyor[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 KEDİLERDEN NEFRET EDERİM:hrr: oturduğumuz apartmanda zemin kattayız bahçe var 3. katta deli teyze oturuyo (ama harbi raporlu deli tam 46) her sabah 6 sularında bizim bahçeye kemik et falan atıyo bahçemizde kovamadığımız 8 10 tane kedi var iğrenç bişey ve o kalan etler sürekli kokuyo yaa...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben eskiden evde pepelek besliyodum paticik diye değişince de kedi aldım şimdi :( Ama hiç ultimatr besleyemedim evimde :( [signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 26 Ekim 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 beygirgücü olursa da beygir al o zaman :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: DiaBLeSSe, 26 Ekim 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Benim hem kedilerim hem kopeğim hemde atım var şimdi nolcek? Paticik olmasının sebebi Karakedini Pepelek adında bir kedisi olmasıydı bir zamanlar kedi derken pati vs vs işte Ne güzel bence şiriin yani hem senelerdir böyle değişmemesi gerek Patiyim patisin patiler işte Diablesse'yi tebrik ediyoruz evleri zaten çiftli gibi baksana kedi kopek at falana bir ayi yok :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kedi sevmeyenleri bi admin banlasın pls :P[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kedi yemem, paticik tabiki yerim[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bizim karakedimiz var resmini yollarım bi ara kuyruğunun ucu beyaz karnında yuvarlak bi beyazlık var değişik bi tür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Tzu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hırslı bünye meselesi olsa gerek,ama ilk fırsatta eve fil almayan ne olsun.. Kulakları büyük olursa "Dumbo" modeli yapılır..[signature][hline]Based on my experience,I can tell you that there is no such thing as "luck".. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Zerlingtr az kaldı az altına yapıştırıcaklar beyazlı sarılıyı[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 @Greeny sendede baya az kalmış..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 valla benimde kedim var ama patiyle alakasi yok.. sorsaniz pati nedir diye bilmez yani[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Pati bi tek kedi de mi var ? beni hasta etmeyin ! ben kedilerden nefret eden bir şahısım.Onlarda benden ediyorlardır eminim. İnsanlık suçu olmasa keserdim ucubeleride yazık =) köpeciklerim var benim seviyorum onları.Delikanlı hayvanlar. evet ! Irkçılık yapıyorum varmı ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Zerglingtr, 26 Ekim 2005 12:43 tarihinde demiş ki: toynakcik yapsak herkez at mi besliyecek ? :lol:[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Free like a cat...[signature][hline]nO oNe's tHeRe!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar