Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nereye gidiyor bu kediler?

Zerglingtr

Öne çıkan mesajlar

KEDİLERDEN NEFRET EDERİM:hrr:
oturduğumuz apartmanda zemin kattayız bahçe var 3. katta deli teyze oturuyo (ama harbi raporlu deli tam 46) her sabah 6 sularında bizim bahçeye kemik et falan atıyo bahçemizde kovamadığımız 8 10 tane kedi var iğrenç bişey ve o kalan etler sürekli kokuyo yaa...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 26 Ekim 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
Benim hem kedilerim hem kopeğim hemde atım var
şimdi nolcek?

Paticik olmasının sebebi Karakedini Pepelek adında bir kedisi olmasıydı bir zamanlar kedi derken pati vs vs işte
Ne güzel bence şiriin yani hem senelerdir böyle değişmemesi gerek Patiyim patisin patiler işte

Diablesse'yi tebrik ediyoruz evleri zaten çiftli gibi baksana kedi kopek at falana bir ayi yok :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!!
Zergling
Sponsored by Coca-Cola
Sosyal ağlarda paylaş

Zerlingtr az kaldı az altına yapıştırıcaklar beyazlı sarılıyı[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Pati bi tek kedi de mi var ? beni hasta etmeyin !

ben kedilerden nefret eden bir şahısım.Onlarda benden ediyorlardır eminim.
İnsanlık suçu olmasa keserdim ucubeleride yazık =)

köpeciklerim var benim seviyorum onları.Delikanlı hayvanlar.

evet ! Irkçılık yapıyorum varmı ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...