Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 4-0 oldu galiba ...[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Maç bitti 4-0. Mersine oynayanlara tekrar geçmis olsun.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 maç bitti 4-0 tebrikler galatasaray[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mersinliler nerdeee :) size sesleniyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 [signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*[Bu mesaj Lancelion tarafından 27 Ekim 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 soda içiyolardır[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: tony_montana, 27 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: maç bitti 4-0 tebrikler galatasaray [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dr_mystere Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 "mavi" arkadaşımızın şahsında karşısına çıkan güçlü rakipleri darmadağın eden güzide rakibimizi tebrik ediyorum. kolay mı önüne gelene 4 çekmek???[signature][hline]hep destek,tam destek! 100. yılında şampuan olanlar, 101.de desonunuz aynı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: zamo, 27 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: İlginç olan Necati penaltıyı atmadan önce hakeme penaltı değildi demiş ama hakem penaltıyı attırmış. yok be tekrar da adamin ayagina dokunuo du havadayken dengesini bozuo necati anlamamistir =) ahah[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Lancelion, 27 Ekim 2005 21:58 tarihinde demiş ki: en güzel cevap[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ve GS büyük bir galibiyet alarak Türkiye Kupasında bir devi daha devirmenın haklı gururunu yaşıyor. Taksimde kutlamalar sabaha kadar sürecek...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mekan beyoğlu[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: jarjar, 27 Ekim 2005 22:05 tarihinde demiş ki: said: zamo, 27 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: İlginç olan Necati penaltıyı atmadan önce hakeme penaltı değildi demiş ama hakem penaltıyı attırmış. yok be tekrar da adamin ayagina dokunuo du havadayken dengesini bozuo necati anlamamistir =) ahah :D olabilir... İşte Cimbom'un gençlerinin farkı. Kimde var böyle gençler ha? Sorarım size İdman Yurtlular![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hahahah necati mi şerefli çocuk? güldürmeyin :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: bLackcha0s, 27 Ekim 2005 22:20 tarihinde demiş ki: Ve GS büyük bir galibiyet alarak Türkiye Kupasında bir devi daha devirmenın haklı gururunu yaşıyor. Taksimde kutlamalar sabaha kadar sürecek... Hatta rakiplerine de kapak olsunmuş[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Lol bide kapak diolar meehehu[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Gslilerden başka herkez tartışmış maçı.Biz konuşmayalım en iyisi[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: RayCharles, 27 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: hahahah necati mi şerefli çocuk? güldürmeyin :-) Şerefsiz mi?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 lol ya bu ne sevinç bu ne kahkaha gorende cl de yarı fşnal maçı kazandıklarını sancak.looooool[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Revenge, 28 Ekim 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Gslilerden başka herkez tartışmış maçı.Biz konuşmayalım en iyisi +1 renkdaşım[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar