Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Burning Crusade hakkında ilk bilgiler(!)

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

abi şu oyunu lütfen forgetten realmsa felan benzetmeye çalışmayalım, yani lich mich :D bence oyunun istikameti wc'ye doğru daha çok kaymalı. wc'deki karakterleri daha çok görmeli, hikayeyi aktif olarak şekillendirmeli felan falan.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Soylede olabilir mesela, war 3 deki her bir heronun en son acilan bir uber skili oluyordu. Mesela elflerde bir heronun starfali vardi. Hero olunca her bir class a mesela boyle asmis bir skil verilebilir ama ne bilim 1 saat veya daha fazla bir cooldawni olur.
Sosyal ağlarda paylaş

guzel yamislar da ne hero class var ne siege weapon ne weather effects...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

bloodelfler masallah 10 all resist basliyo..bide resist ustune talent treeleri var..bide mail cekebiliyolar..lvl60 bi tanesi butun casterlarin anasini aglatir valla lol

e gnome a bakiyorz..eveeet escape artist haxorz ability, yaninda 15 engineer (crafter capleri arttirilirsa hani belki), yaninada 10 arcane res kewl canim cok kewl..

lvl75 konusu zaten bi garip bisi..[signature][hline]www.fuysal.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 22 Ekim 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
lvl siniri olmasaydi bu oyunun ...
su anda pesime bir priest takip tum isntancelari farmliyordum o zaman para icin.

İyi güzel diyosunda , sen şuan peşine bi priest takıp level 45 için olan instance'ları farmlıyomusun o zaman niye 75 olunca peşine priest takıp tüm instance'ları farmlıyacağını düşünüyosun.

Arkadaşlar bence bazı konulara tek taraflı bakmakta ısrar ediyosunuz. Karakteriniz level 75 olunca 66 adet talent puanınız olacak bu doğru ama şu anki talent ağacına 35, 40,45 ve 46 isteyen yeni süper talentler koyarak tüm sorun aşılabilir, Unutmayınki bu oyun çıkmadan önce ilk açıklanan max level 40 idi, o zamanda max level 60 olucağı ilk sölendiğinde insanlar sizle aynı tepkileri varmişti. "olmaz yapılamaz, tüm denge bozulur vs..." , sonuçta hiç bir sorun çıkmadan oynuyoruz dimi demekki yapılabiliyomuş.

3. bi race gelmesi gerçekten genel haritada sorunlar çıkartabiliceği için düşük bir olasılık ( ama imkansız deil).

Heleki en saçmasıda 100 kişiyi kaldıracak makinayı sorun etmenizdir, blizzard 1.5 sene öncesinin server makinalarını kullanıyorki bu süre içinde wow'u yeni yapan blizzard deil artık , wow'dan inanılmaz paralar kazandı ve tüm serverları için birer tane süper instance makinesi hazırlamak çocuk oyuncağı artık.(hiç bir serverda böle iki adet 100 kişilk instance'ı aynı anda yapacak kadar adam çıkacağını sanmıyorum)

Sonra şu level 75 magein gidip tüm mc'yi farmlası olayı , yukarda yazdığım aynı mantıkla şu an hangi level60 mage gidipte swamp of sarrowda -temple of atal'ı farmlıyor, dünüpte yüzüne bile bakmıyor tam tersine , e o zaman niye level 75 olunca mc farmlasınki.onun peşinde olduğu çok daha büyük itemler belki 10.000 altına satılan %150 hızlı süper epik binekler olacak, Ne işi olur mcden gelecek 20,30 altın ile hiçbi işe yaramaz :D tear2 setle(vay be hayali bile tuhaf).

Yani son olarak bunların hepsi gelir yada gelmez önemli deil , önemli olan exp çıktığında gelecek şeylerin hiçbirinin bundan aşşağı kalır tarafı olmayacaktır. Orası BLİZZARD siz ne zaman bu firmanın 2-3 ekstra item 2-3 ekstra haritalık bi exp çıkardığını gördünüz.Valla ben sabırsızlıkla bekliyorum ve sölenen hiçbişey içinde olamaz demiyorum. Çünkü bliz kafaya koyduysa hepsi olur bayada güzel olur.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 22 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
said:
su anda pesime bir priest takip tum isntancelari farmliyordum o zaman para icin.

İyi güzel diyosunda , sen şuan peşine bi priest takıp level 45 için olan instance'ları farmlıyomusun o zaman niye 75 olunca peşine priest takıp tüm instance'ları farmlıyacağını düşünüyosun.

Arkadaşlar bence bazı konulara tek taraflı bakmakta ısrar ediyosunuz. Karakteriniz level 75 olunca 66 adet talent puanınız olacak bu doğru ama şu anki talent ağacına 35, 40,45 ve 46 isteyen yeni süper talentler koyarak tüm sorun aşılabilir, Unutmayınki bu oyun çıkmadan önce ilk açıklanan max level 40 idi, o zamanda max level 60 olucağı ilk sölendiğinde insanlar sizle aynı tepkileri varmişti. "olmaz yapılamaz, tüm denge bozulur vs..." , sonuçta hiç bir sorun çıkmadan oynuyoruz dimi demekki yapılabiliyomuş.

3. bi race gelmesi gerçekten genel haritada sorunlar çıkartabiliceği için düşük bir olasılık ( ama imkansız deil).

Heleki en saçmasıda 100 kişiyi kaldıracak makinayı sorun etmenizdir, blizzard 1.5 sene öncesinin server makinalarını kullanıyorki bu süre içinde wow'u yeni yapan blizzard deil artık , wow'dan inanılmaz paralar kazandı ve tüm serverları için birer tane süper instance makinesi hazırlamak çocuk oyuncağı artık.(hiç bir serverda böle iki adet 100 kişilk instance'ı aynı anda yapacak kadar adam çıkacağını sanmıyorum)

Sonra şu level 75 magein gidip tüm mc'yi farmlası olayı , yukarda yazdığım aynı mantıkla şu an hangi level60 mage gidipte swamp of sarrowda -temple of atal'ı farmlıyor, dünüpte yüzüne bile bakmıyor tam tersine , e o zaman niye level 75 olunca mc farmlasınki.onun peşinde olduğu çok daha büyük itemler belki 10.000 altına satılan %150 hızlı süper epik binekler olacak, Ne işi olur mcden gelecek 20,30 altın ile hiçbi işe yaramaz :D tear2 setle(vay be hayali bile tuhaf).

Yani son olarak bunların hepsi gelir yada gelmez önemli deil , önemli olan exp çıktığında gelecek şeylerin hiçbirinin bundan aşşağı kalır tarafı olmayacaktır. Orası BLİZZARD siz ne zaman bu firmanın 2-3 ekstra item 2-3 ekstra haritalık bi exp çıkardığını gördünüz.Valla ben sabırsızlıkla bekliyorum ve sölenen hiçbişey içinde olamaz demiyorum. Çünkü bliz kafaya koyduysa hepsi olur bayada güzel olur.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

75 olayı talent dengesini yamultur kanımca ayrıca lich king i öldürme diye instance olmaz. Arthas ölür mü hiç? Illidian sümüklüsü milleti kışkırtıp arthas a saldırtıcak yok walla öyle yağma. Anubrak öldürülse anlarım ama arthas olmaz saçmalık resmen.

[Bu mesaj Gallant tarafından 22 Ekim 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Niye tahral öldürülüyor ya, stormwind kralı velette öldürülüyor, koskoca ragnaros, onixiya öldürülüyor , kıçı kırık bir insan olan artasın ne özelliği var.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 22 Ekim 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
büyük ihtimal yalan lvl 75ne püf[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

lol abi ragnaros filan bir tutmayın arthas (lich king) la. Bu tip karakterler (thrall, jaina, arthas, sylvanas) senaryoya yön veren karakterlerdir. Bunların dungeonda playerlar tarafından kesilmesi beklenemez. Ancak senaryo icabı cinematic le ölmesi gereken karakterlerdir.
Sizin dediğinize göre 200 kişi toplanıp swg de vader ı da kesmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica level capin arttirilmaswinda sole bi sorun var. Bu durumda aylardir MC de epic item kasan adamlara yazik deil mi.
Arcanist set kasmis sabah aksam urasmis adam eee level 75 oldu mu level 60 itemla mi dolascak bu adam. O zaman ne mantigi wardi MC yi Onyxiayi kasmanin. Ya mordan sonra daha guclu bir item rengi oyuna koycan level 75 setleri bu renk yapcan ya eldeki itemlari deistircen.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gülmek yok ingilizce azlığından olayı tam kapamadım ama sanırım BloodElflerde bi gariplik var taraf olarak.Yada benim gözlükler manyamaya başladı(ki buda olası).Gerçi onaylanmamış dendide onaylanma ihtimalide var.Yani nasıl bir insan gerçek olmayan birşey için bu kadar kasarki?(Değil mi?)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sosyal ağlarda paylaş

link burda

eeroverian ben de şimdi duyurcaktım :P neyse mevzuya gelelim

beyler bence o jevelcrafting olayı ile p efsanevi ragnaros vs. mobları daha az kişiyle kesmenin önü açıldı her oynuda olduğu gibi ilk çıkan en baba moblar sonradan ortalarda bir yerlerde oluyor bu da onun başlangıcı olcak bence. zaten dediğiniz gibi +10 lvl +10 talent demek ama hero lvl olcak felan nasıl olcak ben de kestiremiyorum. zaten gelmicekmiş allah kahretsin... yeni bi dünya gelmesini zaten bekliodum ohh be dedik :D ama kim bilir ne çakallıklar olucak ne açıkalardan kimler faydalancak of of.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 22 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
said:

Shard para vs lazim oldugunda ST yi 45 dk- 1 saat arasi arkamda bir priest ile cok rahat tamamliyorum. Oldurmedigim birtek erakus kaliyor ki onunda nedeni deep slumber. Ugrashmaya deymiyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...