Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Büyüklerin Bomba Ara transferleri

Lothrodel

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'ye yıldız yağacak. Kanarya Nihat, Aslan Gallardo, Kara Kartal da Morientes'i ocakta transfer etmeyi planlıyor.

Süper Lig'de F.Bahçe ile G.Saray arasında nefes kesen bir şampiyonluk yarışı yaşanıyor. Kanarya, ligde yine mutlu sona ulaşmayı hedeflerken, Şampiyonlar Ligi'nde de tarih yazmayı planlıyor. Sarı-lacivertli yönetim, bu hedef doğrultusunda daha da güçlenmek için transfere yöneldi. Listedeki ilk aday Nihat Kahveci. Gerets'le müthiş bir hava yakalayan Cimbom da şampiyonluğa ulaşabilmek için Arjantinli Marcello Gallardo'ya yöneldi.

Rıza Çalımbay'ın istifasıyla sarsılan Beşiktaş'ta ise yönetim ünlü bir hocayı takımın başına getirmek için harekâtını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, tecrübeli bir teknik adamın yanında bomba transferler de yapıp, zirveye tırmanmayı planlıyor. Bu doğrultuda Beşiktaş'ın listesindeki süper isim Morientes. Türk futbolunun üç büyüğü, yine yapacakları müthiş transferlerle Ocak 2006'daki ara transfer döneminde taraftarlarına büyük heyecan yaşatacaklar.

Kaynak
doğru olacağını pek sanmıyorum ama eğer doğruysa ligimizin kalitesi bir kat daha artar diye düşünüyorum[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

Nihat'ın ara transferde Fenerbahçe'ye geleceğine nerdeyse son 1-2 aydır kesin gözüyle bakıyorum neden ? nihata bu soru sorulduğunda Sezon başı transfer döneminde, Bilmiyorum şimdilik birşey söylemiyeyim fakat öyle bir transfer görüşmesi var demişti.. Konuşmasından gelecekte Fenerbahçe'ye geleceğini hisseder gibi oldum

Gs olayı benide güldürdü..

Bjk Morientes'i gerçekten aşlmak isterse, Gerçekten kendine güvenerek bi girişim yaparsa Alınmayacak bir oyuncu değil[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez
Managerzone : FC Sönmez Republic

Lig : O: 3 A: 19 Y: 0 Av: 19 P : 9 Sıralama 1.

Paticik Lig'i : O: 6 A: 33 Y: 9 AV 24 P : 13 Sıralama : 4.
Sosyal ağlarda paylaş

gs nin alabilceğine gerçekten inanan varsa ölsün şurda.. Kimleri kimleri alıyolardı da sonrada aldılar biliyoruz hepimiz. burda dünya kadar konu açıldı hepsi patladı. hatta bazılarında pires yrn antremana çıkıcak diyolardı. görmeye gideriz diyolardı millet. peh..

fenerbahçe nihatı alabilr. nihatta gitmek ister zaten çünkü sonuçta şamp.liginde oynayan bir fenerbahçe ve türkiyenin en büyük ve en "güvenilir" klübü.. akıllıca bir seçim olur.[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

En olası adam Gallardo... Artık büyük bir kulüpte oynaması zor, sakatlıktan çıkmış, göze batmıyor artık... GS mali durumu bir düzeltebilirse ya da azıcık da olsa bi para arttırımı yaparsa alır. Nihat transferi bana fazla abartı geldi. Pek mümkün değil, ha zorlarsa alır FB ama o paraya Nihattan daha iyisi de alınır.. Morientes ise ne BJKya ne Türkiye'ye gelmez. Hani gelecek olsa da tek alabilecek kulüp FB, ki o bile alamadı. Aziz Yıldırım'ın açıklaması vardı geçen sene mi önceki sene mi ne "Yıldız oyuncu Türkiye'ye gelmez, biz ancak büyüklerin istemediklerini, geri yolladıklarını alabiliyoruz. Morientes'e teklif götürdük, neredensiniz diye sordu Türkiye diyince hiç para sormadı kulüp sormadı pazarlık düşünmedi teşekkürler ilgilenmiyorum deyip kapattı telefonu" diye...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Neden Nihat? O paraya daha iyisini alırlar. Ki Nihat'ın Tr'de BJK dışında bi takımda oynaması zor.
Morientes zor diyorum.

Ve bir GS'li olarak Gallardo için güldürmeyin beni diyorum. Para yok, pul yok ne adam alması ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 25 Ekim 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
gs nin alabilceğine gerçekten inanan varsa ölsün şurda.. Kimleri kimleri alıyolardı da sonrada aldılar biliyoruz hepimiz. burda dünya kadar konu açıldı hepsi patladı. hatta bazılarında pires yrn antremana çıkıcak diyolardı. görmeye gideriz diyolardı millet. peh..

fenerbahçe nihatı alabilr. nihatta gitmek ister zaten çünkü sonuçta şamp.liginde oynayan bir fenerbahçe ve türkiyenin en büyük ve en "güvenilir" klübü.. akıllıca bir seçim olur.

yaw yürü git ne gıcık adamsın
bu kadarmı taraflı yazılır yaw

[Bu mesaj menemenjee tarafından 25 Ekim 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla,GS'de para yok ha bir iş adamı çıkıp alırsa kendi cebinden verirse niye olmasın.
Nihat bjk'den başkasında oynar mı bilmiyorum ama eğer FB o kadar para verirse yazık derim.
BJK eğer ilk yarı sonuna kadar düzelir hedefler büyürse neden olmasın.

Ancak bazılarınız beni inanın haberden çok güldürdü.
aferin bu yolda devam edin,çok merak ediyorum forum dışında da böylemisiniz.[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

Türk Oyuncu olarak alınıyor.. O yüzden Başarılı olur .. Yabancı Transfer ise Anca önümüzdeki sezona derim[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez
Managerzone : FC Sönmez Republic

Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9

Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...