Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW'daki kız fazlalıgı

Olivies

Öne çıkan mesajlar

said:
Darklight1903, 26 Ekim 2005 10:08 tarihinde demiş ki:
invadoriada 2 aktif 1 tanede esi ile degismeli oynayan bayan oyuncu var. daha fazlada olabilir belki :/

lol abi buradaki eşi ile dğişmeliyi yanlış okudum ilkten bir anda "NAsıl yani" filan oldumda :) :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

aaa bu arada su an aklıma geldi
bizim guildde de evli bi cift war
ablamız arada bir
aaayyy cocuk aglıyo diye kosturuyodu
ama bayadır girmedi ikiside
sanırım 6 aylık bebeği levellamanın mage levellamaktan cok zaman alması normaldir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

rexx'in karşısında game-on diye bir kafe var. bir keresinde yer var mı diye bakmaya çıkmıştık arkadaşlarla. o zamanlar da daha wow yeni çıkmış, oynayanlara 'oooo' falan deniyor. şöyle makineleri dolaşırken baktım, "oyuncunun" biri undead priest oynuyor. "itemlerine bakabilir miyim" demiştim ben, "tabii" diye ince bir ses geldi. ben aşağı baktım, bakış o bakış, kafamdan kaynar sular boşandı. çok tatlı bir hatun, üzerinde okul kıyafeti falan var, tam liseli fantezisi yani (+18). sonra bir yandan kıza bir yandan da itemlerine bakarak olay mahalinden ayrıldım.

ayrıca bir keresinde etna-net'e gittik. arkadaşlarla frozen throne oynuyoruz. "var mı warcraft yapan" diye bağırdım ben kafede, oyuncu toplamak babında. tüm arkadaşlarım oyundaydı ama takımlarda dengesizlik vardı (1v2v2v2 idi yanlış hatırlamıyorsam). oyuna giren oyuncu daha sonradan tüm oyunu domine edince, biz o moral bozukluğuyla darlanıp kalktık. paraları ödemek için üst kata çıktık. sıranın bana gelmesini beklerken milletin monitörlerine bakıyorum, ne oynuyor bu tipler diye. o sırada gözüme hafiften taş bir hatun ilişti (yine lise kıyafeti, +18), yaklaştım yanına baktım ne oynuyor diye, warcraftta LAN oyunlarını refreshliyor. "biraz önceki oyunda var mıydın" diye sordum kıza, kız gülümseyerek "evet" dedi. o gün bugündür etna'ya gitmem.[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 25 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
ehaha, penth'i de kız sanıyolardı zamanında :)

o ne kız ne erkek..

lütfen..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

pvp işin en eğlenceni yonu, diye düşünüyorum ben[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...

[Bu mesaj dory tarafından 26 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 26 Ekim 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
said:
Darklight1903, 26 Ekim 2005 10:08 tarihinde demiş ki:
invadoriada 2 aktif 1 tanede esi ile degismeli oynayan bayan oyuncu var. daha fazlada olabilir belki :/

lol abi buradaki eşi ile dğişmeliyi yanlış okudum ilkten bir anda "NAsıl yani" filan oldumda :) :)

ole iste :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben bir bayanım ve WOW oynamak gerçekten çok eğlenceli. 7 yaşındaki kızım, eşim ve ben bu oyunu oynuyoruz. Yani biz ailecek sapığız:D[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 26 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
gorduum dorf femalelerin yuzde 90ı kız

Kaç tane gördün ki. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde lise çağındaki bayan oyuncular eş dost sevgili olayı ile başlıyor aslında iyide oluyor :).Örnek vermek gerekirse
Yaa buı gün dışarda bişiyler yapalım
Olmaz molten core var
Aaa öylemi bende yazdırıyım ismimi :P
gibi.tam tersini uo dan biliyorum çok kötü oluyor hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...