Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hepsini anlarim da warrior oynamak testesteron olayidir biraz da, şahsen ben çok güçlü ezerim herkesi diye degil de o kafalarina baltayi indirmek yarmak hazziyla oynuyorum, ilginç.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 benim oyunda ilk tanıdığım yabancı 19yaşında çek warrior bir kızımızdı sonra guildinin priest ihtiyacı var diye priest açtı :)[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hehe benim oyundaki karakterim kız ve bolca muhabbet ettigim hollandali kizda onunla evlendirmeye erkek NE actiydi :) terse döndük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Darklight1903, 26 Ekim 2005 10:08 tarihinde demiş ki: invadoriada 2 aktif 1 tanede esi ile degismeli oynayan bayan oyuncu var. daha fazlada olabilir belki :/ lol abi buradaki eşi ile dğişmeliyi yanlış okudum ilkten bir anda "NAsıl yani" filan oldumda :) :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aaa bu arada su an aklıma geldi bizim guildde de evli bi cift war ablamız arada bir aaayyy cocuk aglıyo diye kosturuyodu ama bayadır girmedi ikiside sanırım 6 aylık bebeği levellamanın mage levellamaktan cok zaman alması normaldir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 brion'un annesi vardı bide eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 rexx'in karşısında game-on diye bir kafe var. bir keresinde yer var mı diye bakmaya çıkmıştık arkadaşlarla. o zamanlar da daha wow yeni çıkmış, oynayanlara 'oooo' falan deniyor. şöyle makineleri dolaşırken baktım, "oyuncunun" biri undead priest oynuyor. "itemlerine bakabilir miyim" demiştim ben, "tabii" diye ince bir ses geldi. ben aşağı baktım, bakış o bakış, kafamdan kaynar sular boşandı. çok tatlı bir hatun, üzerinde okul kıyafeti falan var, tam liseli fantezisi yani (+18). sonra bir yandan kıza bir yandan da itemlerine bakarak olay mahalinden ayrıldım. ayrıca bir keresinde etna-net'e gittik. arkadaşlarla frozen throne oynuyoruz. "var mı warcraft yapan" diye bağırdım ben kafede, oyuncu toplamak babında. tüm arkadaşlarım oyundaydı ama takımlarda dengesizlik vardı (1v2v2v2 idi yanlış hatırlamıyorsam). oyuna giren oyuncu daha sonradan tüm oyunu domine edince, biz o moral bozukluğuyla darlanıp kalktık. paraları ödemek için üst kata çıktık. sıranın bana gelmesini beklerken milletin monitörlerine bakıyorum, ne oynuyor bu tipler diye. o sırada gözüme hafiften taş bir hatun ilişti (yine lise kıyafeti, +18), yaklaştım yanına baktım ne oynuyor diye, warcraftta LAN oyunlarını refreshliyor. "biraz önceki oyunda var mıydın" diye sordum kıza, kız gülümseyerek "evet" dedi. o gün bugündür etna'ya gitmem.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Benimde kızarkadaşım mage oynuyor level 23 oldu =)[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Saeros, 25 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: ehaha, penth'i de kız sanıyolardı zamanında :) o ne kız ne erkek.. lütfen..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pecopeco Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 öyle demeyin ya böyle seyler yawas yawas oluyor.. bikac arkadas yani tanıstık wowla we baya sardı. bi kac yıl onceye kadar cafelere bile gidemezdik adam gibi..[signature][hline]vedui'mellonamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 rp serverlarinin yarisi kiz ama bundan bize ne di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 pvp işin en eğlenceni yonu, diye düşünüyorum ben[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... [Bu mesaj dory tarafından 26 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben gercekte kiz olupta Dwarf Female olcak birini tanimiyorum. Göbekli koca kari :D[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gorduum dorf femalelerin yuzde 90ı kız[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: DeMiRMaSKe, 26 Ekim 2005 13:05 tarihinde demiş ki: said: Darklight1903, 26 Ekim 2005 10:08 tarihinde demiş ki: invadoriada 2 aktif 1 tanede esi ile degismeli oynayan bayan oyuncu var. daha fazlada olabilir belki :/ lol abi buradaki eşi ile dğişmeliyi yanlış okudum ilkten bir anda "NAsıl yani" filan oldumda :) :) ole iste :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kate var kendisi en iyilerden eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yardım almak icin yapıyo cogu kendini kız diye tanıtıyo:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Wromthrax :lvl 60 human rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 herkese esit yardim etmek lazim. karsi cins diye kiyak gecmemek lazim :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kızlar WOW oynayamaz diye bişi yok www.conqueronline.com bu da online bi oyun player foto'larına bakarsanız deli gibi kız var[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mmorpg seven kadın oyuncular oldukça fazla. En azından swg için öyle diyebilirim.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben 3 tane türk kızıyla karşılaştım eger kandırmadılarsa biriside konuşuken kendisi ben kızım dedi menun oldum dedi ama özelden msg atma sevgilim kızıyo dedi direk muhabeti kestim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaşlar ben bir bayanım ve WOW oynamak gerçekten çok eğlenceli. 7 yaşındaki kızım, eşim ve ben bu oyunu oynuyoruz. Yani biz ailecek sapığız:D[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: mADmaXimus, 26 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki: gorduum dorf femalelerin yuzde 90ı kız Kaç tane gördün ki. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Genelde lise çağındaki bayan oyuncular eş dost sevgili olayı ile başlıyor aslında iyide oluyor :).Örnek vermek gerekirse Yaa buı gün dışarda bişiyler yapalım Olmaz molten core var Aaa öylemi bende yazdırıyım ismimi :P gibi.tam tersini uo dan biliyorum çok kötü oluyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar