Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GZ BliZZarD GZ ne diyim yaa

Dolis

Öne çıkan mesajlar

said:
dreagloth, 26 Ekim 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
İki tane lvl 60 karakteri olan biri için biraz geç anlamışsın bunu sanki.. :D

hep alttan aldım yaa 3. ye kasarken dayanamadıı kalbim :) salak salak şeyler düşünmeye başladım artık fransa bileti kaç para bilen varmı blizz i bombalıcamda :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

boach şeylede alakalı olabilir abi yaa biliyosun mage kasıyorum hatırlıyosanız türk arkadaşlardan biri Mage lag yapıyo demişti ahahahauauauahah dorumudur ehhehe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dolis, 26 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
boach şeylede alakalı olabilir abi yaa biliyosun mage kasıyorum hatırlıyosanız türk arkadaşlardan biri Mage lag yapıyo demişti ahahahauauauahah dorumudur ehhehe :)

yok yok genel lag war suan...mage lerde hep lag oluo zaten buff mages...şu mage lerin lag olayını azaltsınlar biraz ya =))
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi hersey tamam 1000 pingle ubrs yapiyorum
dmg meterda ilk 3 teyim
o derece alistimda
abi 15 k pingle avde kailmiyo ki
az once adamlara sorryu with 15 k ping I cant kill I am gonna leech dedim
gruptan ciktim
ole duruyom cavede[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa beyler niye bukadar tartışırsınız anlamam 10 aydır yapılan bişey Blizzard bu ne yapsa doğrudr diyip geçicen hala alışımadıysanız bişe diyemem[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 27 Ekim 2005 09:13 tarihinde demiş ki:
o yabancıları "omfg i'm fucking laggy. sorry everybody" dedikleri ping 300-600 arası.

yok geçen gun sordum 1200 dedıler benım o sıra 700 lerdeydı.Gavurlar benden fazla lag olunca mutlu oluyorum[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 27 Ekim 2005 09:13 tarihinde demiş ki:
o yabancıları "omfg i'm fucking laggy. sorry everybody" dedikleri ping 300-600 arası.

Tamam iste dedigime geldin adamlarda daha once 600 ping bile yokdu 200 lerde oynuyorlardi. Bizim zaten iyi hali genelde 500 oluyor. Serverdan kaynakli bir sorun oldugu icin adamlarin lag 600 oluyor bende ise 1200. Butun guild bundan sikayetci ve bizim lag var dedigimiz anda guild chatten, general e yabanci oyuncularda lag var diyor. Demekki tek ihtimal server kaynakli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...