Dolis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 OhAA abi magele oynuyorum Eu- haumarushta nasıl oldunu anlamadım dört buçuk dakka laggg makinaya restart attım oyundan çıktım yorum yok artık /crap blizzardd[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 İki tane lvl 60 karakteri olan biri için biraz geç anlamışsın bunu sanki.. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 19.00 - 22.00 igt arası boşuna oynamaya çalışma. bilgisayara falan bi zarar verebilirsin sinirden.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: dreagloth, 26 Ekim 2005 22:10 tarihinde demiş ki: İki tane lvl 60 karakteri olan biri için biraz geç anlamışsın bunu sanki.. :D hep alttan aldım yaa 3. ye kasarken dayanamadıı kalbim :) salak salak şeyler düşünmeye başladım artık fransa bileti kaç para bilen varmı blizz i bombalıcamda :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben direk burdan atom bombası niteliiinde fırlatmayı düşünüorm kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 boach şeylede alakalı olabilir abi yaa biliyosun mage kasıyorum hatırlıyosanız türk arkadaşlardan biri Mage lag yapıyo demişti ahahahauauauahah dorumudur ehhehe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 human mage'lerde lag racialmı$.bliz açıklama yaptı.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Dolis, 26 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: boach şeylede alakalı olabilir abi yaa biliyosun mage kasıyorum hatırlıyosanız türk arkadaşlardan biri Mage lag yapıyo demişti ahahahauauauahah dorumudur ehhehe :) yok yok genel lag war suan...mage lerde hep lag oluo zaten buff mages...şu mage lerin lag olayını azaltsınlar biraz ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya abi hersey tamam 1000 pingle ubrs yapiyorum dmg meterda ilk 3 teyim o derece alistimda abi 15 k pingle avde kailmiyo ki az once adamlara sorryu with 15 k ping I cant kill I am gonna leech dedim gruptan ciktim ole duruyom cavede[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yaa beyler niye bukadar tartışırsınız anlamam 10 aydır yapılan bişey Blizzard bu ne yapsa doğrudr diyip geçicen hala alışımadıysanız bişe diyemem[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 blizzard degil, blizzardin eu server sorunlusu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 0 alt yapı server açar, bu kadar insana servis vermeye çalışırsan böyle olur. Bakınız US e, son 7-8 aydır hiç laga girmedim, en azından serverside laga girmedim.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild Realm: The Maelstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sorun blizzard dan kaynaklanmıyorki gidin telia filan sövün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ttninde parmagi yok degil bu olayda tabi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Olurmu serverdaki yabanci oyuncularda lagdan sikayetci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 o yabancıları "omfg i'm fucking laggy. sorry everybody" dedikleri ping 300-600 arası.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yok beh guilde soruyorum herkes sikayetci daha gecen gun arkadasa battle for darrowshire yaptirmaya gittik 15 kisi wipe olduk lag yuzunden en az 4-5 dakika kıpırtısız kaldık yaw yok boyle bi olay npclerede lag gelsin o zmn azimiza sciolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Mum_Chamber, 27 Ekim 2005 09:13 tarihinde demiş ki: o yabancıları "omfg i'm fucking laggy. sorry everybody" dedikleri ping 300-600 arası. yok geçen gun sordum 1200 dedıler benım o sıra 700 lerdeydı.Gavurlar benden fazla lag olunca mutlu oluyorum[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Mum_Chamber, 27 Ekim 2005 09:13 tarihinde demiş ki: o yabancıları "omfg i'm fucking laggy. sorry everybody" dedikleri ping 300-600 arası. Tamam iste dedigime geldin adamlarda daha once 600 ping bile yokdu 200 lerde oynuyorlardi. Bizim zaten iyi hali genelde 500 oluyor. Serverdan kaynakli bir sorun oldugu icin adamlarin lag 600 oluyor bende ise 1200. Butun guild bundan sikayetci ve bizim lag var dedigimiz anda guild chatten, general e yabanci oyuncularda lag var diyor. Demekki tek ihtimal server kaynakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar