Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Gün Fazla Oruç Tutacağız.

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Evet dün topun 5 dk erken patlatılması nedeniyle Erzurum İlinin Yakutiye ve Merkez semtleri Bayramdan sonra 1 gün kaza orucu tutacak.
:)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende öyle dü$ünüyorum ama müftülüğün açıklaması bu :9[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 24 Ekim 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
her sene boyle bi mallık yapılmak zorunda mı?

yavaş yavaş böyle bi ayet mi var diye düşünüyorum :D e aslında normal yani millet tüm gün aç susuz kalmış kafa dalgın tabi olur böyle şeyler[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bi$i olmaz arkada$lar.
Ben tabii ki ezan'a göre açtım. Fakat yine de garanti olsun diye tutarım.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RabbiT, 24 Ekim 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
Yok ya bence gerek yok 1 gün daha tutmaya neden derseniz bu niyeti bozmaz,sonuçta kasty birşey yok,şey gibi bu ya unutkanlıktan bir miktar su içmek gibi birşey bişey olmaz..
dediğin doğru rabbit. ancak kimse "gerek yok, senin orucun kabul" deme sorumluluğunu üzerine almak istemez. bu yüzden "işiniz garantiye alın" anlamında kaza etmeyi tavsiye ediyorlar.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

tut :-P[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 24 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
ben erzurumluyum ben de tutcammı

Erzurum'un adını ağzına alan herkes 61 gün tutacak.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

bence fazladan oruç tutmaya gerek yoq senin niyetin önemli dinimiz kolaylıklar dinidir ama tutarsanda fazladan sevabın olur .[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 24 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
ben erzurumluyum ben de tutcammı

şaka tabii ki.
bence de tutmanıza gerek yok hepinizinkini top atan amcam tutsun:D

sonuçta niyet önemli ki ve siz iftar niyetine açmışsınız sorun yok ki bence ( biraz fetva gibi oldu idare et )[signature][hline]Ölümden öte köy yok!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...