Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"o"lmak onu hatırlatıy"o"r...

zarek

Öne çıkan mesajlar

yürüyorum, tamamen soyut bi şekilde dünyadan, sahile bakıyorum arada bi denize bakıyorum, rengi bişey çağrıştırıyo, ama düşünmüyorum bunu, yokmuş gibi orda koskoca deniz, sonra biraz daha yürüyorum bi tabela "sevgi emek ister", o söylemişti aynısını, boşver diyorum, eve gidiyorum uyuyorum akşama doğru, rüyamda o, uyanıyorum boşver diyorum, yok yok ismi yüzünden belki her gün duyuyorum, boşver diyorum, başkası olmalı, bi tek o yok dünyada, defalarca duyduğum şeyleri telkin ediyorum kendime, "kimse senden önemli değil uğur" diyorum, sonra yine hatırlıyorum aynısını söylemişti bana offf, unutuyorum artık, önemi yok, sadece bir anı, bir resim sadece, yok ama canım sıkkın 1 yıl 1 ay geçti, yara kabuk bağlasada hala duruyor, başkaları da oldu ama işe yaramıyor, en ufak bişeyde kanayacak sanki.

pfff canım sıkkın...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mümkün olduğu kadar hep arkdaşlarınla ol,tek geçirme vakitlerini şimdilik huzunlu muzıkler dınleme...Bi gun yeni birisi gelicek bu sefer onun dertlerıyle ugrasıcaksın merak etme hep böyle oluyor... :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Zamana bırakmaktan başka çözümü yok bu tarz şeyleri, bazıları 1 haftada unutur bazılar 10 yılda[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

seni çok çok iyi anlıyorum

yapabileceğin hiçbişey yok onu özleyip onu hatırlamaktan başka...
yaran kabuk bağlasada kanıyor içten içe...
gözlerin büyük bir dikkatle onunla yaşadığın anıları topluyor birer birer[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

sadece yaranin iyilesecegi günü bekle o gün gelmiycek deme gelicek inan ben yasamadim ama bunu herkese söyledim (herseeyin bir sonu vardir dedim oyle soyledim yasamadan karar verdim evet) herkes bana yok abi benim duygularim gecmez sonsuza kadar sevicem bekliycem aci cekicem vs. dedi ama biraz yukarda soylendigi gibi bazilari 1 haftada bazilari birkac yilda unutucak zamanim gecmesini bekle...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 26 Ekim 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
sadece yaranin iyilesecegi günü bekle o gün gelmiycek deme gelicek inan ben yasamadim ama bunu herkese söyledim (herseeyin bir sonu vardir dedim oyle soyledim yasamadan karar verdim evet) herkes bana yok abi benim duygularim gecmez sonsuza kadar sevicem bekliycem aci cekicem vs. dedi ama biraz yukarda soylendigi gibi bazilari 1 haftada bazilari birkac yilda unutucak zamanim gecmesini bekle...

tekrar aşık olmak istemiyorum, tekrar aşık olmazsam da ne kadar derinlerde kaybolcak sansam da, hatırlıyorum yine onu. belki alışmam lazım, takmamam lazım...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...