Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 redal bana o kızın msnini versene eğer dediğin gibiyse kaşardır bende yolumu bulim diye söylemiyorum ama dersini verebilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi girmiyo msn'e , periyodik olarak göz atıyorum. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 çok saditçe birşey geldi aklıma öpüşmesini kaydedip kurtadam forumlarına verseydin tam olurdu :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yuh, harbiden meşhur etmek lazımmış kızı Türkiye'ye.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hmm msn i ne acaba. şöyle bi küfredelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gecti bitti sakin olun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kız deli boynuzlamış hepsinin suyuna kibrit çöpüüü[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: RedallHoor, 31 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki: merhaba arkadaşlar yarım saat önce kız arkadaşım msn den cam i açtı ve sevgiliyle öpüştü... benden artık bıkkınlık geldiğini felan söyledi beni sevmediğini felan söyledi... abi ben şimdi ne yapayım ya off yaa lanet olsun böyle işe ya off .. Hayatta karşımıza çıkan herşey bir tecrübedir ben bu saatten sonra kime güveneyim... Dikkat çekmeye çalışıo.Sana kendini ispatlamaya çalışıo.Yanında arkın olup hayvani bi şekilde ggülseniz oracıkta ağlardı..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ciddi bi sakin , olay biteli asır oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bölelerini Taksim Meydanında sallandırcan.. gerçekten bak[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kız SAW daki piskopat gibi insanları birbirlerine öldürtmek istiyor ^^[signature][hline] Mayın Tarlasında Bi Kız Sevdim PAtladı sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 cemaat-i avrat diyor, geçiyorum...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Şimdi şurda nerdeyse 3 aylık konuyu uplamanın ne mantığı var?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben görmemiştim ii olmuş up ladıı ağzım açık kaldı resmen[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Rewendor, 26 Ekim 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Şimdi şurda nerdeyse 3 aylık konuyu uplamanın ne mantığı var? bu postla sende bu mantıksızlığa alet oldun....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hayır olmadım ginaly. Benim derdim 3 ay geçmiş bir konunun gereksiz yere (hani ayrı bir yorum ya da bir şey katılsa tamam diyecem) uplanması konusunda. Ve zaten ben şu anda iyi ya da kötü güncel hale getirilmiş bir konuya tepki mesajımı yazdım. Aradaki farkı anlamak için çok fazla düşünmeye beyin yormaya da gerek olmasa gerek.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: DynamicK, 31 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki: oha kıza bak nasıl tepki böyle filmden fln görmüş herhal hehe gerçekten ha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Guzin kopardı ya counter attack hehaha[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar